Ilmoitus jätetty 09.01.2017

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme asiakkaallemme määräaikaiseen työsuhteeseen oma-aloitteisia rakennustyöntekijöitä. Paikat täytetään ja työ alkaa tammi/helmikuun vaihteessa.Toivomme sinulta rakennuspuolen aikaisempaa työkokemusta. Olet oma-aloitteinen, ahkera ja halua kehittää osaamistasi. Tärkeää olisi, että työt hoituvat sinnikkäällä ja reippaalla asenteella. Eduksi katsotaan voimassa oleva työturvallisuuskortti sekä muut alan pätevyydet.Työtehtävät ja ovat monipuolisia rakennusapulaisen töitä, jotka vaihtelevat kantotöistä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja talonrakennus Norway talonrakennus Sweden talonrakennus Finland talonrakennus .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Adecco Y-tunnus 1042464-0 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Tämä työpaikka, Haemme rakennustyöntekijöitä Poriin, on ilmoitettu Adecco -palvelussa 09.01.2017 ja sen on julkaissut Adecco Finland. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.01.2017. Työpaikka sijaitsee Finland . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 56 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus