Ilmoitus jätetty 12.01.2017

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme Helo Oy:n Hangon tehtaalle kahta mekaniikka-asentajaa päivätyöhön. Työt alkavat heti ja jatkuvat juhannukseen 2017 asti, mahdollisesti myös pidempään.Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta mekaanisista asennus- ja purkutöistä vaihtelevien tehtävien parissa sekä reipasta ja aktiivista työotetta.Tehtäviisi kuuluu tuotantolinjan mekaaniset asennus- ja purkutyöt. Tehtäviin annetaan ohjausta ja opastusta.Tarjolla töitä mukavassa työyhteisössä Hangossa. Hae ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja asennus, huolto ja puhtaanapito Norway asennus, huolto ja puhtaanapito Sweden asennus, huolto ja puhtaanapito Finland asennus, huolto ja puhtaanapito .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Adecco Y-tunnus 1042464-0 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Tämä työpaikka, Mekaniikka-asentaja, Helo Oy, on ilmoitettu Adecco -palvelussa 12.01.2017 ja sen on julkaissut Adecco Finland. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.01.2017. Työpaikka sijaitsee Finland . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 55 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus