Duunitori suosittelee
Tuotantopäällikkö

Elisa Appelsiini

00900 - Helsinki

Tuotantopäällikkö

Comforta

Pietarsaari

Projekti-insinööri

Optiplan Oy

Helsinki

Viestintäkoordinaattori-tiedottaja

Siskot ja Simot ry

Järvenpää

Suunnitteluinsinööri

Helsingin kaupunki — Helsinki

00880 - Helsinki

Tuotekehittäjä

High Metal Group

Helsinki

Ilmoitus jätetty 16.01.2017

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme Monninkylässä toimivalle asiakasyrityksellemme SimFors Oy:lle CNC-koneistajaa aloittamaan tehtävässä mahdollisimman pian. Tehtävä on määräaikainen ja kokoaikainen.Etsimällämme henkilöllä on alan koulutus. Voit olla jo pitkän työuran omaava ammattilainen tai juuri uraasi aloittava, tulevaisuuden lupaus. Kaikista tärkeintä on huolellinen ja ahkera työnteko, osaat myös ohjelmoida CNC-koneita.Tässä tehtävässä tulet työskentelemään erilaisissa koneistajan tehtävissä. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja koneteollisuuden tehtävät Norway koneteollisuuden tehtävät Sweden koneteollisuuden tehtävät Finland tehdas- ja tuotantotyöntekijät Norway tehdas- ja tuotantotyöntekijät Sweden tehdas- ja tuotantotyöntekijät Finland määräaikainen Norway määräaikainen Sweden määräaikainen Finland koneteollisuuden tehtävät tehdas- ja tuotantotyöntekijät määräaikainen .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Adecco Finland Oy Y-tunnus 1042464-0 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Etsimme CNC -Koneistajaa., on ilmoitettu Adecco -palvelussa 16.01.2017 ja sen on julkaissut Adecco Finland. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 18.01.2017. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Finland . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 59 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus