Duunitori suosittelee
Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Etsimme kahta Käytönsuunnittelijaharjoittelijaa Espooseen!

Academic Work

Espoo

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Legal Trainee

Ernst & Young Oy

00100 - Helsinki

Banner Adecco Finland

TyöpaikkakuvausTyön kuvaus:
Haemme tunnetulle liha-alan asiakkkaamme loppuvuoden sesonkeihin määräaikaisia elintarviketyöntekijöitä tuotannon eri tehtäviin. Töitä tehdään arkisin työvuorojen sijoittuessa klo 06-22 välille. Työsopimus tehdään aluksi pariksi kuukaudeksi mutta myös sesongin jälkeinen jatko on mahdollinen.

Asiakkaan tuotantotilat sijaitsevat Itä-Hakkilassa hyvien kulkeyhteyksien varrella. Asiakkaalla on tuotantotiloja myös Espoon Juvanmalmilla, eikä ole poissuljettua että töitä tehtäisiin myös näissä tuotantotiloissa.

Toivomme sinulta:
Odotamme motivoitunutta asennetta työntekoon, joustavuutta, sujuvaa suomen kielen taitoa sekä hyvää fyysistä kuntoa. Sopeudut helposti uusiin tilanteisiin ja tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Eduksi katsotaan aikaisempi kokemus liha-alan työtehtävistä sekä voimassa oleva hygieniapassi.

Tehtäviisi kuuluu:
Työt pitävät sisällään erilaisia tuotannon tehtäviä, kuten lihojen jatkojalostus- sekä punnitus- ja pakkaustehtävissä. Työskentely tapahtuu pääosin viileissä tuotanto- ja varastotiloissa.

Tarjoamme sinulle:
Tarjoamme määräaikaisen työn tunnetussa ja hyvämaineisessa liha-alan yrityksessä, liha-alan työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen sekä mukavat työkaverit.

Lähetä hakemus pikarekisteröinnin kautta. Lisääthän profiiliin myös CV:si (.pdf tai .docx -muodossa, sillä järjestelmämme ei tue .odt -tiedostoja).

Kiinnostuitko?
Hae työpaikkaa klikkaamalla ”Hae tätä työpaikkaa”-painiketta. Voit rekisteröityä työnhakijaksi tekemällä joko täyden rekisteröinnin tai pikarekisteröinnin. Rekisteröinnin yhteydessä voit liittää mukaan myös hakemuksesi ja CV:si. Mikäli sinulla on kysyttävää avoinna olevasta työpaikasta, voit olla yhteydessä työpaikkailmoituksessa mainittuun Adeccon yhteyshenkilöön.Sari Ala-Kulju .

Työnantaja: Adecco Finland Sijainti: VANTAA Työajat: määräaikainen Yhteystiedot: Sari Ala-Kulju Hakemukset: https://reg.adecco.fi/AdaptWSC/login/candregistration_view.jsp?applyjob=34016504&context=&reference= Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: Adecco

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: VANTAA

Yritystiedot

Toiminimi Adecco Finland Oy Y-tunnus 1042464-0 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

43 417 000 € 6 %

Liiketoiminnan tulos

40 000 € 105 %

Henkilöstö

75 -967

Liikevoitto-%

0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Elintarviketyöntekijä tuotannon sesonkiin, on ilmoitettu Adecco -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Adecco Finland. Kyseessä on määräaikainen työpaikka. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa , osoitteessa VANTAA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 76 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa