Duunitori suosittelee
Projekti-insinööri

Optiplan Oy

Helsinki

Maarakentamisen työnjohtaja

Oulun Piharakennus Oy

Oulu

Suunnitteluinsinööri

Helsingin kaupunki — Helsinki

00880 - Helsinki

Tuotekehittäjä

High Metal Group

Helsinki

Automaatioinsinööri

High Metal Group

Helsinki

Tuotantopäällikkö

Meira Oy co HRS Advisors

00510 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Työn kuvaus: We’re currently looking for Electrical Engineer- S1 for our international client in the OL3 Site. The job starts 01.01.17 and the duration of the contract is one year with possibility for extension. The chosen candidate will be hired directly to our client company and therein signs a work ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja sähköalan työt Eura sähköalan työt Rauma sähköalan työt Luvia sähköalan työt Nakkila sähköalan työt Eurajoki sähkö- ja automaatioalan tehtävät Eura sähkö- ja automaatioalan tehtävät Rauma sähkö- ja automaatioalan tehtävät Luvia sähkö- ja automaatioalan tehtävät Nakkila sähkö- ja automaatioalan tehtävät Eurajoki teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Eura teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Rauma teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Luvia teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Nakkila teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Eurajoki sähköalan työt sähkö- ja automaatioalan tehtävät teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Adecco Finland Oy Y-tunnus 1042464-0 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Electrical engineer, on ilmoitettu Adecco wanha -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Adecco Finland. Kyseessä on projekti työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 05.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Eurajoki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 59 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus