Ilmoitus jätetty 01.02.2017

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

We're currently looking for Electrical Component Engineer for our international client in the OL3 Site. The job starts as soon as the right candidate is found and lasts 6 months. Criterions:Suitable educational background (Electrical Engineer) Ability to work in an international teamOverall knowledge about MV-, LV-Switchgears and other electrical componentsInterface ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja sähköalan työt Norway sähköalan työt Sweden sähköalan työt Finland sähkö- ja automaatioalan tehtävät Norway sähkö- ja automaatioalan tehtävät Sweden sähkö- ja automaatioalan tehtävät Finland teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Norway teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Sweden teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Finland sähköalan työt sähkö- ja automaatioalan tehtävät teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Adecco Y-tunnus 1042464-0 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Tämä työpaikka, Electrical Component Engineer, on ilmoitettu Adecco -palvelussa 01.02.2017 ja sen on julkaissut Adecco Finland. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 19.02.2017. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Finland . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 52 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus