Duunitori suosittelee
Sisäinen IT-tukihenkilö, Citrus Solutions Oy

Studentwork

Helsinki

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Sun Chemical, a member of the DIC group, is a leading producer of printing inks, coatings and supplies, pigments, polymers, liquid compounds, solid compounds, and application materials.Together with DIC, Sun Chemical has annual sales of more than $7.5 billion. Over 20,000 employees located at 176 subsidiaries across 63 countries work ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja tekninen tuki ja ylläpito Helsinki tekninen tuki ja ylläpito Kauniainen tekninen tuki ja ylläpito Kirkkonummi tekninen tuki ja ylläpito Nurmijärvi tekninen tuki ja ylläpito Vantaa tekninen tuki ja ylläpito Vihti tekninen tuki ja ylläpito Espoo tekninen tuki Helsinki tekninen tuki Kauniainen tekninen tuki Kirkkonummi tekninen tuki Nurmijärvi tekninen tuki Vantaa tekninen tuki Vihti tekninen tuki Espoo tekninen tuki ja ylläpito tekninen tuki .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Adecco Y-tunnus 1042464-0 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Customer Technical Support, on ilmoitettu Adecco wanha -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Adecco Finland. Kyseessä on vakituinen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 08.11.2016. Työpaikka sijaitsee Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 60 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus