Duunitori suosittelee
Järjestelmätukihenkilö

Swarco Finland Oy

Espoo

Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen laitos / co Studentwork

Helsinki

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Ohjelmistosuunnittelija, Java

Elisa Appelsiini

Helsinki

Java Software Developer

LM-Instruments Oy co HRS Advisors

Parainen

Banner Adecco Finland

Työpaikkakuvaus

Sun Chemical, a member of the DIC group, is a leading producer of printing inks, coatings and supplies, pigments, polymers, liquid compounds, solid compounds, and application materials.

Together with DIC, Sun Chemical has annual sales of more than $7.5 billion. Over 20,000 employees located at 176 subsidiaries across 63 countries work every day to meet the needs of customers by improving performance on the essentials of business, such as reliable, on-time delivery and consistent product quality. Sun Chemical tailors solutions to unique customer needs and brings new ideas and the latest technology to market.

Sun Chemical’s unparalleled global presence allows for the delivery of local service and support that is customized to the markets it serves. www.sunchemical.com


Työn kuvaus:
Etsimme asiakkaallemme, Sun Chemicalille, itsenäiseen työskentelyyn tottunutta Customer Technical Supportia Espooseen. Työsuhde on vakituinen ja työsopimus tehdään valitun henkilön ja Sun Chemicalin välillä.

Toivomme sinulta:
Customer Technical Supportin tehtävässä voi menestyä erilaisista koulutus- ja kokemustaustoista lähtöisin oleva henkilö. Koulutuksesi voi olla esimerkiksi tekninen tai olet teknisesti orientoitunut. Osaamisesi voi olla myös käytännön työkokemuksen kautta hankittua. Jos sinulta löytyy kokemusta painoalalta, painamisprosesseista ja erilaisista painomenetelmistä (flexopaino, syväpaino), auttaa se sinua tehtävässä menestymisessä. Sinulta löytyy ajan tasalla olevat IT-taidot ja käytät työssäsi suomen kielen lisäksi sujuvasti englantia. Taskustasi löytyy vähintään B-ajokortti.

Persoonana olet sosiaalinen, luotettava ja seisot sanojesi takana. Haluat kehittyä ja olet motivoitunut oppimaan uutta. Olet myös omatoiminen, työhön ripeästi tarttuva ongelmanratkaisija.

Tehtäviisi kuuluu:
Customer Technical Supportina olet aktiivisesti yhteydessä asiakkaisiin. Tärkeä osa tehtävääsi ovat asiakaskäynnit, joiden aikana annat teknistä tukea, ratkaiset asiakkaiden ongelmia ja esittelet uusia, asiakkaalle sopivia tuotteita. Asiakkaat ovat Suomessa ja Baltiassa. Olet mukana toteuttamassa projekteja ulkoisten ja sisäisten asiakkaiden sekä tuotannon kanssa. Lisäksi järjestät asiakkaille koulutustilaisuuksia.

Tarjoamme sinulle:
Sinulla on mahdollisuus työskennellä mielenkiintoisessa ja itsenäisessä työssä kansainvälisessä yrityksessä. Tehtäviisi annetaan kattava perehdytys. Lisäksi saat osaavan tiimin tuen.

Lähetä hakemuksesi ja cv:si adecco.fi-sivuilla. Viimeinen hakupäivä on 31.10.2016. Lisätietoja paikasta voit kysyä Adeccon Senior HR Consultant Sisko Lahtiselta numerosta 040 779 5541.

Kiinnostuitko?
Hae työpaikkaa klikkaamalla ”Hae tätä työpaikkaa”-painiketta. Voit rekisteröityä työnhakijaksi tekemällä joko täyden rekisteröinnin tai pikarekisteröinnin. Rekisteröinnin yhteydessä voit liittää mukaan myös hakemuksesi ja CV:si. Mikäli sinulla on kysyttävää avoinna olevasta työpaikasta, voit olla yhteydessä työpaikkailmoituksessa mainittuun Adeccon yhteyshenkilöön.Sisko Lahtinen +358407795541.

Työnantaja: Adecco Finland Sijainti: ESPOO Työajat: vakituinen Yhteystiedot: Sisko Lahtinen, +358407795541 Ilmoitus jätetty: 11.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: Adecco

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: ESPOO

Yritystiedot

Toiminimi Adecco Finland Oy Y-tunnus 1042464-0 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

43 417 000 € 6 %

Liiketoiminnan tulos

40 000 € 105 %

Henkilöstö

75 -967

Liikevoitto-%

0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Customer Technical Support, on ilmoitettu Adecco -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Adecco Finland. Kyseessä on vakituinen työpaikka. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo , osoitteessa ESPOO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 83 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa