Duunitori suosittelee
Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Sähkö- / verkostoasentajia (Vantaa, Espoo ja Turku)

Destia

Espoo

Tiesuunnitteluun ryhmä-/projektipäällikkö

Destia

Jyväskylä

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Työn kuvaus: Etsimme asiakkaallemme Jyväskylään vakituiseen työsuhteeseen raskaankaluston hydrauliikka- ja sähköasentajaaToivomme sinulta: Tehtävään soveltuvaa koulutusta Kokemusta raskaankaluston hydrauliikka- ja sähköasennuksista Olet työstäsi palavasti innostunut, joustava ja tarkka Olet oma-aloitteinen, osaat työskennellä itsenäisesti ja teet hyvää yhteistyötä tiimisi kanssa Tehtävässä menestymisen kannalta on eduksi jos tunnet väyläpohjaisia ohjausjärjestelmiä ja olet englanninkielen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt Jyväskylä ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Jyväskylä koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Jyväskylä .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Adecco Finland Oy Y-tunnus 1042464-0 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Automekaanikko, on ilmoitettu Adecco -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Adecco Finland. Kyseessä on vakituinen työpaikka. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Jyväskylä sub-region , osoitteessa JYVÄSKYLÄ . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 52 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa