Banner Adecco Finland

TyöpaikkakuvausHaemme kahta reipasta ja asiakaspalveluhenkistä myymälätyöntekijää pitkäaikaiseen työsuhteeseen asiakkaamme Tuusulan Hyrylässä sijaitsevaan shop-in-shop -myymälään. Työsuhde on aluksi määräaikainen, mutta työssä on myös mahdollisuus vakinaistumiseen. Työvuorot sijoittuvat arkisin klo 7-21 ja viikoloppuisin klo 9-21 välille, viikottainen tuntimäärä voi vaihdella 10-38 h/vko välillä.

Odotamme hakijoilta oma-aloitteisuutta, joustavuutta, aktiivisuutta sekä reipasta asiakaspalveluasennetta. Aikaisempi työkokemus myymälätyöskentelystä (etenkin rautakaupasta tai kodinsisustusliikkeestä) lasketaan eduksi, mutta tärkeintä ovat oikea asenne, halu oppia uutta ja asiakaspalveluhenkisyys. Lisäksi toivomme hyviä vuorovaikutustaitoja. Edellytämme sujuvaa suomen kielen taitoa, englannin kielen taito luetaan eduksi.

Työtehtävät pitävät sisällään asiakkaamme pienkonevuokrauksen ja työkalujen shop-in-shop myyntipisteessä työskentelyn ja laadukkaan asiakaspalvelun tarjoamisen. Asiakkaita palvellaan sekä kasvotusten että puhelimitse. Tehtävät koostuvat muun muassa myynnillisestä asiakaspalvelusta, tuotteiden vuokrasopimusten laatimisesta, palautustarkastuksista sekä kaluston saatavuuden varmistamisesta.

Tarjoamme pitkän määräaikaisen työsuhteen hyvillä jatkomahdollisuuksilla mukavassa ja nuorekkaassa tiimissä, itsenäisen työtehtävän, kaupan työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen sekä mukavan työn asiakaspalvelun parissa.

Hae paikkaa pikaisesti (mutta viimeistään 05.03.2017) , sillä tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Pikarekisteröidy ja täytä hakemus Adeccon kotisivuilla. Lisääthän hakemukseesi myös CV:si (.pdf, .doc/x tai .rtf -muodossa).

Työnantaja: Adecco Finland Sijainti: Finland Ilmoitus jätetty: 21.02.2017 Haku päättyy: 06.03.2017

Yritystiedot

Toiminimi Adecco Y-tunnus 1042464-0 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

43 417 000 € 6 %

Liiketoiminnan tulos

40 000 € 105 %

Henkilöstö

75 -967

Liikevoitto-%

0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):


Tämä työpaikka, Asiakaspalveluhenkisiä vuokraamomyyjiä Tuusulaan, on ilmoitettu Adecco -palvelussa 21.02.2017 ja sen on julkaissut Adecco Finland. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 06.03.2017. Työpaikka sijaitsee Finland , osoitteessa Finland . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 46 kappaletta.