Duunitori suosittelee
Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Teräs- ja betonirakenteiden kokenut suunnittelija (Tampere, Vantaa tai Kuopio)

Destia

Tampere

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Kokki

Sokotel Oy

Ohjelmistotestaaja

Elisa Appelsiini

Helsinki

Banner Adecco Finland

Työpaikkakuvaus

ABB Oy ( www.abb.fi ) on johtava sähkövoima- ja automaatioteknologiayhtymä, jonka tuotteet, järjestelmät ja palvelut parantavat teollisuus- ja energiayhtiöasiakkaiden kilpailukykyä ympäristömyönteisesti. ABB työllistää 100 maassa noin 150 000 henkilöä, joista Suomessa noin 5 400. Suomen ABB:n Wiring Accessories -yksikkö Porvoossa kehittää, valmistaa ja markkinoi asuin- ja liikerakentamiseen asennustarvikkeita ja asennuskalusteita sekä energiatehokkuutta edistäviä älykkäitä taloautomaatioratkaisuja, kuten kodin ohjaukseen ABB free@home -järjestelmää ja liikerakentamiseen KNX-taloautomaatiota.

Työn kuvaus:
Haemme asiakkaallemme ABB Wiring Accessoriesille ruiskuvalukoneiden vuoroasentajaa 3-vuorotyöhön määräaikaiseen (ainakin 3kk:n pituiseen) työsuhteeseen (jatko mahdollista). Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin kolmessa vuorossa (klo 06-14, 14-22 ja 22-06). Työtunteja on ollut työsuhteen aikana hyvin tarjolla, pääsääntöisesti 40h/vko.

Toivomme sinulta:
Odotamme hakijoilta teknistä, automaatioalaan tai ruiskuvaluun liittyvää koulutusta sekä aiempaa työkokemusta tuotantokoneiden parista. Työ vaatii useiden asioiden yhtäaikaista hallintaa, hyvää kokonaisuuksien hahmotuskykyä sekä tarkkaa, mutta tehokasta työotetta. Sinulle ei myöskään tuota ongelmia työskennellä kolmessa vuorossa. Edellytämme kaikilta työntekijöiltä voimassa olevaa työturvallisuuskorttia.

Toivomme kaikilta hakijoilta oma-aloitteisuutta, reipasta ja vastuullista asennetta, sujuvaa suomen kielen taitoa ja ainakin kohtalaista englannin kielen hallintaa. Hahmotat hyvin kokonaisuudet ja monet langat pysyvät käsissäsi. Sorminäppäryydestä on etua työssä. Sinulla on ripeä, huolellinen ja omatoiminen ote työhön, mutta olet tiimipelaaja, joka tahtoo omalla panoksellaan viedä tiiminsä huipputuloksiin.

Tehtäviisi kuuluu:
Vuoroasentajana vastaat robotiikalla ja kokoonpanoautomatiikalla varustettujen ruiskuvalukoneiden kunnossapidosta. Vastuullasi on myös vianmääritys sekä valumuottien vaihdot. Vaikka työ on itsenäistä ja vaatii omatoimisuutta, töitä tehdään tiimissä.

Tarjoamme sinulle:
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä alan ammattilaisten parissa hyvässä ilmapiirissä, määräaikaisen työsuhteen, tiimin tuen sekä teknologiateollisuuden työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen, johon sinulla on myös mahdollisuus vaikuttaa omalla työpanoksellasi.

Hae tehtävää pikaisesti (mutta viimeistään 30.10.2016), sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja hakemuksia käydään läpi jo hakuaiakana. Käymme hakemuksia läpi hakuaikanakin, eli rekisteröidy Adeccon sivuilla ja hae paikkaa. Voit tehdä pikarekisteröinnin, jolloin täytät vain yhteystietosi ja lisäät CV:si (.pdf, .doc/x tai .rtf –muodossa). Kerro myös avoimessa hakemuskentässä mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi.

Kiinnostuitko?
Hae työpaikkaa klikkaamalla ”Hae tätä työpaikkaa”-painiketta. Voit rekisteröityä työnhakijaksi tekemällä joko täyden rekisteröinnin tai pikarekisteröinnin. Rekisteröinnin yhteydessä voit liittää mukaan myös hakemuksesi ja CV:si. Mikäli sinulla on kysyttävää avoinna olevasta työpaikasta, voit olla yhteydessä työpaikkailmoituksessa mainittuun Adeccon yhteyshenkilöön.Tiia Tynys 0406318836.

Työnantaja: Adecco Finland Sijainti: PORVOO Työajat: määräaikainen Yhteystiedot: Tiia Tynys, 0406318836 Hakemukset: https://reg.adecco.fi/AdaptWSC/login/candregistration_view.jsp?applyjob=33611792&context=&reference= Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: Adecco

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: PORVOO

Yritystiedot

Toiminimi Adecco Finland Oy Y-tunnus 1042464-0 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

43 417 000 € 6 %

Liiketoiminnan tulos

40 000 € 105 %

Henkilöstö

75 -967

Liikevoitto-%

0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Asentaja, on ilmoitettu Adecco -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Adecco Finland. Kyseessä on määräaikainen työpaikka. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Porvoo , osoitteessa PORVOO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 52 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa