Duunitori suosittelee
Kiinteistönvälittäjä, myyntineuvottelija

REMAX Aitio

Espoo

Aluemyyjä lämpöpumppu-tuotteiden myyntiin

Adecco Finland

Finland

Myyntineuvottelija (2), Helsinki

Valio

Helsinki

Operation Manager

Studentwork

Helsinki

Ilmoitusmyyjä

Printmix Oy

Helsinki

Account / Key Account Manager

Fonecta

Helsinki

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Proto Labs on maailman nopein prototyyppien ja piensarjaosien valmistaja. Suomessa meitä on myynti- ja tuotantotehtävissä 20 henkilöä ja valmistamme 3D-tulostuksella valmistettuja osia suomalaisen vientiteollisuuden tuotekehitykselle. Valmistamme maailmanlaajuisesti tuotesuunnittelijoille ja insinööreille yksilöityjä osia kolmella eri valmistustekniikalla: 3D-tulostus, CNC-koneistus ja ruiskuvalu. Patentoitu ohjelmistomme ja automatisoidut valmistusprosessit mahdollistavat muoviosien, metalliosien ja nestesilikoniosien prototyyppi- ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja päällikkötason positiot Mynämäki päällikkötason positiot Naantali päällikkötason positiot Nousiainen päällikkötason positiot Pöytyä päällikkötason positiot Raisio päällikkötason positiot Rusko päällikkötason positiot Turku päällikkötason positiot Aura päällikkötason positiot Lieto myyjät ja kassahenkilöt Mynämäki myyjät ja kassahenkilöt Naantali myyjät ja kassahenkilöt Nousiainen myyjät ja kassahenkilöt Pöytyä myyjät ja kassahenkilöt Raisio myyjät ja kassahenkilöt Rusko myyjät ja kassahenkilöt Turku myyjät ja kassahenkilöt Aura myyjät ja kassahenkilöt Lieto myyntialan tehtävät Mynämäki myyntialan tehtävät Naantali myyntialan tehtävät Nousiainen myyntialan tehtävät Pöytyä myyntialan tehtävät Raisio myyntialan tehtävät Rusko myyntialan tehtävät Turku myyntialan tehtävät Aura myyntialan tehtävät Lieto päällikkötason positiot myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Adecco Y-tunnus 1042464-0 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Account Manager / Sales Representative, on ilmoitettu Adecco wanha -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Adecco Finland. Kyseessä on vakituinen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee Rusko . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 55 kappaletta.

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus