Duunitori suosittelee
Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Työmaapäällikkö kalliorakentamiseen

Destia

Helsinki

Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Haemme äitiysloman sijaiseksi AD:ta, jolla vahvan konseptisuunnitteluosaamisen lisäksi on hallussa esimerkiksi videosuunnittelu, responsiivisten käyttöliittymien suunnittelu ja monenlaisten esitysten visualisointi ja toiminnallinen suunnittelu (PowerPoint, Keynote, Prezi). Työtä tehdään meillä kaikkiin kanaviin. Tyypillisiä kohderyhmiämme ovat kuluttajat ja terveydenhuollon ammattilaiset.

Työkielemme on suomi, mutta koska asiakkaanamme on useita kansainvälisiä yrityksiä, on hyvä englannin kielen taito tarpeen briiffien nopean omaksumisen kannalta.

Etsimme henkilöä, jolla on tehtävään soveltuvan koulutuksen lisäksi vähintään viisi vuotta työkokemusta mainonnan suunnittelusta.

Toimistomme sijaitsee Tampereella.

Tehtävä on äitiysloman sijaisuus ja ainakin näin aluksi kestoltaan vuoden mittainen.

Web-osoite: https://www.karpalogroup.fi/ Työnantaja: KarpaloGroup Sijainti: Hatanpään valtatie 34 D, 33100 TAMPERE Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: joulukuussa 2016, sovitaan tarkemmin Yhteystiedot: Johanna Kestilä, 0407054494, johanna@karpalogroup.fi Ilmoitus jätetty: 08.09.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 16:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Hatanpään valtatie 34 D, 33100 TAMPERE

Ilmoitus


Tämä työpaikka, AD, on ilmoitettu mol -palvelussa 08.09.2016 ja sen on julkaissut KarpaloGroup. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere , osoitteessa Hatanpään valtatie 34 D, 33100 TAMPERE .

Yhteistyössä

opiskelupaikan tarjoaa Laurea

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa