Duunitori suosittelee
Maarakentamisen työnjohtaja

Oulun Piharakennus Oy

Oulu

Kesäharjoittelija, Strateginen omaisuudenhallinta, Espoo (2 hlö)

Caruna

Espoo

Logistiikkatyöntekijä

Saint-Gobain Rakennustuotteet Oy / Weber

01530 - Vantaa

Palkanlaskija

N-Clean Oy co HRS Advisors

20100 - Turku

Data Engineer

Kuntarahoitus Oyj

00100 - Helsinki

Automaatioinsinööri

High Metal Group

Helsinki

Ilmoitus jätetty 02.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme laajentuvaan ammattilaistiimiimme elintarvikekonsulenttia maistatuksiin pääkaupunkiseudulle. Edustamme tunnettuja, huippulaadukkaita tuotteita, joiden myyminen on ammattlaiselle ilo! Olet etsimämme henkilö jos: Olet tuloshakuinen ja sisukas myyntitykki. Ymmärrät asiakaspalvelutyön edustusvaatimukset. Olet oma-aloitteinen ja pidät itsenäisestä työstä. Sinulla on hygieniapassi tai valmius sen suorittamiseen. Sinulla on ajokortti sekä auto käytössäsi. Sinulla on liikkumisvalmiutta etkä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Helsinki maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Active People Oy Y-tunnus 0939239-7 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Elintarvikekonsulentti, on ilmoitettu mol -palvelussa 02.09.2016 ja sen on julkaissut Active People Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00100 - Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus