Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Business Development Manager

Nebula Oy

Helsinki

Yritysmyyjiä ja tiiminvetäjä pienyritystiimin esimieheksi

Varma

Helsinki

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Työpaikkakuvaus

Vi tycker om människor, och våra kunder kallar vi inte för kunder - utan för kompisar. För oss är sälj inte ett nödvändigt måste eller ett trugande och sliskigt säljande. Allt handlar för oss om att hjälpa människor nå deras mål - därför söker vi nu ett antal unga, nytänkande och energiska människor att fungera som account manager och hjälpa nya människor att lyckas och att nå dina drömmar.

Som account manager fungerar du som en del av ett litet men aktivt team samt vårt nätverk med över 25 konsulter och coacher. Du har daglig kontakt med dina prospekt och har som huvuduppgift att sälja platser till våra live event och skolningar.

Under de första 3 månaderna kommer du få lära känna bolaget, konceptet och hur vi jobbar. Efter detta kommer du få en del av säljansvaret för vårt största event Kick Ass LIVE 2017 på Åland.

KRAV:
- Flytande svenska är ett måste, medan kunskaper i engelska och finska är ytterst viktiga. Våra huvudmarknader ligger i Finland, Åland och Danmark.
- Att du är energisk och positiv är absoluta måsten - inställningen avgör alltid och speciellt i vår branch och inom sälj.
- Du måste vara social för att kunna lyckas väl i arbetet hos oss, många kundkontakter, kontakt med partners och medarbetare behöver vara motiverande för dig.
- Initiativförmåga och viljan att lära sig och göra nya saker är likaså ytterst viktigt.
- För oss spelar det ingen roll ifall du bara har en gymnasieutbildning eller har gått på universitet - för oss är det människan, inställningen och känslan som avgör.

VAD FÅR DU?
- Du får vara en del av ett ungt, nytänkande och energiskt team som arbetar med att hjälpa människor växa och bli bäst.
- Var med och skapa svenskfinlands bästa inspirationsevent med de bästa talarna från hela norden
- Inga krav på arbetstider eller närvaro på kontoret. För oss är det resultaten som är det viktiga - och vi sätter upp målsättningsavtal med alla i vårt team!

Web-osoite: http://kickassmanagement.fi Työnantaja: Kick Ass Management AB Sijainti: Norra Esplanaden 39, 00100 HELSINKI Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: Efter rekrytering & utbildning slutfört Yhteystiedot: Annika Lepistö, Human Operations Director, business@kickassmanagement.fi Hakemukset: https://kick-ass-management-ab.workable.com/jobs/358659 Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: 14.11.2016 23:45 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Norra Esplanaden 39, 00100 HELSINKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Account Manager, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Kick Ass Management AB. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 14.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Norra Esplanaden 39, 00100 HELSINKI .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa