Duunitori suosittelee
Infratöiden Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Projektipäällikkö

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Avainasiakasmyyjä

SHT-Tukku Oy co Sihti

Punkalaidun

Talousassistentti

Bookers Group Oy

Helsinki

Yritysasiakasneuvoja (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme joukkoomme osa-aikaisia AULAPALVELUHENKILÖITÄ pääkaupunkiseudulle. Työtehtäviisi kuuluu aula- ja asiakaspalvelutehtävät asiakasyrityksissä. Olet mahdollisesti hakemamme henkilö, jos olet oma-aloitteinen, asiakaspalvelutaitoinen, sosiaalinen sekä iloinen. Ennen kaikkea haemme joukkoomme oikeanlaista persoonaa. Edellytämme, että sinulla on aikaisempaa kokemusta asiakkaiden parissa työskentelystä ja sinulla on tehtävään soveltuva kielitaito. Sinulla on myös perusosaaminen yleisimmistä toimistoympäristössä käytettävistä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja vastaanotto ja toimiston asiakaspalvelu Vattuniemi() vastaanotto ja toimiston asiakaspalvelu Vattuniemi() vastaanotto ja toimiston asiakaspalvelu vastaanotto ja toimiston asiakaspalvelu Vattuniemi() .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi AccessPoint Oy Y-tunnus 1457511-2 Toimiala Turvallisuusjärjestelmät Rinnakkaistoiminimet None

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Aulapalveluhenkilö, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Accesspoint Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus