Duunitori suosittelee
Onko sinusta tulevaisuuden automyyjäksi? Hae mukaan Bilian trainee-ohjelmaan!

Academic Work

Helsinki

Projektipäällikkö

Helsingin kaupungin liikennelaitos HKL

00550 - Helsinki

CUSTOMER SERVICE SPECIALIST

Nets

Helsinki

Face to face -varainhankkija, Turku

Amnesty International Suomen osasto

Turku

Asiakaspalvelija, Dieta Oy

Studentwork

Helsinki

Customs Operations Assistant DHL Global Forwardingille

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme joukkoomme osa-aikaisia AULAPALVELUHENKILÖITÄ pääkaupunkiseudulle. Työtehtäviisi kuuluu aula- ja asiakaspalvelutehtävät asiakasyrityksissä. Olet mahdollisesti hakemamme henkilö, jos olet oma-aloitteinen, asiakaspalvelutaitoinen, sosiaalinen sekä iloinen. Ennen kaikkea haemme joukkoomme oikeanlaista persoonaa. Edellytämme, että sinulla on aikaisempaa kokemusta asiakkaiden parissa työskentelystä ja sinulla on tehtävään soveltuva kielitaito. Sinulla on myös perusosaaminen yleisimmistä toimistoympäristössä käytettävistä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja vastaanotto ja toimiston asiakaspalvelu Vattuniemi() vastaanotto ja toimiston asiakaspalvelu .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi AccessPoint Oy Y-tunnus 1457511-2 Toimiala Turvallisuusjärjestelmät Rinnakkaistoiminimet None

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Aulapalveluhenkilö, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Accesspoint Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vattuniemi (00210) . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus