Duunitori suosittelee
System Specialist (Customer Services team)

Landis+Gyr

Jyväskylä

Lead Android UI developer

Neusoft Finland

Helsinki

Senior Software Architect

Notta Systems Oy co Lakeusrekry

Seinäjoki

Web developer

Intopalo

Tampere

Junior Ohjelmistokehittäjä

Neusoft / co Studentwork Sharper

Oulu

Järjestelmäasiantuntija - Elisa Appelsiini

Elisa Appelsiini

Helsinki

Työpaikkakuvaus


Intohimona koodaaminen? Tuo lahjasi ja innostuksesi kansainväliseen organisaatioon, joka työskentelee teknologian, liiketoiminnan ja digitaalisten innovaatioiden kärjessä. Tee työtä rennon rohkeassa porukassa, lahjakkaiden kollegoiden ja menestystäsi tukevien johtajien kanssa. Auta asiakasyrityksiämme kehittymään digitalisaation tuomien mahdollisuuksien mukana. Hyödynnä ja kasvata taitojasi alan huippujen kanssa, ja rakenna samalla nousujohteista uraasi ohjelmistoalalla.

Java -kehittäjänä pääset työskentelemään sekä merkityksellisissä ison mittakaavan järjestelmäkehitysprojekteissa, että pienemmissä erityisosaamista vaativissa asiantuntijatehtävissä. Osallistut laajalti järjestelmäkehityksen eri osa-alueisiin hyödyntäen moderneja ja innovatiivisia menetelmiä, sekä käyttäen uusimpia kehitystyövälineitä. Kehität omaa osaamistasi käyttäen uusia teknologioita osana huippuosaajista koostuvaa tiimiä, ja saat mahdollisuuden osallistua omaa osaamistasi kehittäviin koulutuksiin sekä Suomessa, että kansainvälisesti.

Kokemuksen myötä pääset halutessasi osallistumaan laaja-alaisemmin sovellusarkkitehtuurin suunnitteluun sekä syventämään suunnittelu- ja kehitysosaamistasi sovelluskehityksen eri osa-alueilla. Lisäksi sinulla on mahdollisuus päästä vetämään kehitystiimin toimintaa.
Basic qualifications
Etsimällämme hakijalla on

- AMK- tutkinto tietojenkäsittelystä tai maisterin tutkinto tekniseltä alalta

- Sujuva suomen ja englannin kielen suullinen sekä kirjallinen osaaminen

- Perustaidot Java-ohjelmoinnista

Miksi Accenture? Ihmiset nauttivat työstään Accenturella. Työ on haastavaa, mielenkiintoista ja merkityksellistä laajoissa asiakasprojekteissa. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden jatkuvaan ammatilliseen kehittymiseen, jota tukevat yksilöllinen uraohjaus ja monipuolinen koulutustarjontamme. Hyvinvointisi on meille tärkeää, siksi tarjoamme joustavan työn, laajan vakuutuksen ja kattavan hyvinvointiohjelman. Lisäksi Accenturen aktiivisesti toimivat Fûn clubit tarjoavat monipuolisia mahdollisuuksia vapaa-ajan viettoon ja työkavereihin tutustumiseen.

Lähetä meille hakemuksesi ja liitä siihen CV:si, hakemuskirjeesi ja sähköiset kopiot lukion päättötodistuksestasi, ylioppilastodistuksestasi ja opintorekisteriotteestasi. Jatkoon valitut henkilöt saavat kutsun videohaastatteluun, joista parhaat hakijat kutsutaan haastattelupäivään.

Mikäli sinulle tulee kysyttävää tehtävää tai rekrytointiprosessia kohtaan, otathan yhteyttä osoitteeseen [email protected] .

Accenture welcomes and encourages applications from diverse backgrounds related to gender, age, ethnicity, culture, race, religion and belief, disability, nationality, sexual orientation and gender identity. Inclusion and diversity are fundamental to our culture and core values, providing an environment where everyone brings distinct experience, talent and culture to their work. We invite you to be part of this diversity!

Työnantaja: Accenture Sijainti: Helsinki Ilmoitus jätetty: 13.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: Accenture

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Helsinki

Yritystiedot

Toiminimi Accenture Oy Y-tunnus 0718166-8 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

273 152 000 € 9 %

Liiketoiminnan tulos

14 079 000 € 100 %

Henkilöstö

1 253 73

Liikevoitto-%

5 % 67 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Junior Software Developer, on ilmoitettu Accenture -palvelussa 13.09.2016 ja sen on julkaissut Accenture. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 30 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus