Duunitori suosittelee
Ohjelmistosuunnittelija, Java

Elisa Appelsiini

Helsinki

Java Software Developer

LM-Instruments Oy co HRS Advisors

Parainen

Web Developer (Linux)

Deltagon Group Oy

Vattuniemi (00210)

Web Developer (Java)

Maatalouden Laskentakeskus Oy co Studentwork

Jyväskylä

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

Banner Academic Work

Työpaikkakuvaus

Haluatko päästä tekemään merkityksellistä työtä verkkosivujen kehityksen parissa? Omaatko aikaisempaa kokemusta Wordpress-pohjaisten sivujen kehittämisestä? Kiinnostaako Linux-ympäristöt? Jos kiinnostuit ja sinulla on tehtävään soveltuva koulutustausta, jatka lukemista ja hae tehtävään vielä tänään!

Kuvaus


Academic Work etsii kokoaikaista Wordpress-osaajaa Espooseen!

Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan asiakasyritykseemme. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen hel03@academicwork.fi

Työtehtävät


Tässä tehtävässä olet vastuussa asiakkaiden verkkosivujen ja integraatioiden kehittämisestä.
Tulet tekemään Wordpress pohjaisia verkkosivuja asiakkaamme asiakkaille. Pääsääntöiset työtehtävät sisältävät verkkosivujen muokkaamista tai kokonaan uusimista kuunnellen asiakkaiden toiveita.

Kyseessä on uusi positio organisaatiossa, johon etsitään teknisesti osaavaa henkilöä. Pääset siis kehittämään omaa toimenkuvaasi omien kiinnostustesi pohjalta. Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden tehdä merkityksellistä työtä rennossa ilmapiirissä ja mahdollisuuden etätöihin.


Etsimämme henkilö on


Etsimällämme henkilöllä on aikaisempaa kokemusta Wordpress-pohjaisten sivujen kehittämisestä vähintään vuoden verran. Ideaalihakijallamme on tehtävään soveltuva koulutustausta sekä kiinnostusta työskennellä verkkosivujen kehittämisen parissa Wordpressiä käyttäen. Olet tehnyt teemoja ja ymmärrät mitä tarkoittavat actionit ja filtterit. Wordpressin tueksi hallitset HTML/CSS- ja PHP-teknologiat. Lisäksi olet työskennellyt tietokantojen parissa ja Linux on ympäristönä sinulle tuttu. Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Etsimällämme henkilöllä on:

* soveltuva tekninen koulutustausta
* aikaisempaa kokemusta Wordpress-pohjaisten sivujen kehittämisestä
* osaamista HTML/CSS- ja PHP-teknologioista sekä tietokannoista
* halua työskennellä Linux-ympäristössä
* sujuva suomen ja englannin kielen taito

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaikainen

Kesto: Vakituinen

Paikka: Espoo

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 18.10.2016

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa "ladattavat tiedostot". Voit hakea työpaikkaa painamalla "Hae työpaikkaa!" työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel03@academicwork.fi

Infoa asiakkaasta


Asiakasyrityksemme tekee asiakkailleen digitalisaatioon liittyvää mentorointi- ja konsultointityötä sekä auttaa kilpailuttamaan eri palveluita. He panostavat toimialatuntemukseen jokaisessa asiakkuudessaan ja tuottavat asiakkaille sekä ICT-järjestelmiä että kevyempiä digitaalisia pilvityökaluja.Työnantaja: Academic Work Sijainti: Espoo Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: Academic Work

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Espoo

Yritystiedot

Toiminimi Academic Work Y-tunnus 2097653-7

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Wordpress-osaaja Linux-ympäristöihin, on ilmoitettu Academic Work -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Academic Work. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo , osoitteessa Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 127 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa