Duunitori suosittelee
Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Osastoassistentti, Pöyry Oyj

Studentwork

Helsinki

Ilmoitus jätetty 20.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Oletko oppimishaluinenhaluinen sekä jo hieman kokemusta sähköasennuksista kartuttanut henkilö ja haluat päästä kehittymään alan asiantuntijaksi? Haemme asiakasyrityksellemme JRA Sähkö Oy:lle uransa alkuvaiheessa olevaa sähköinsinööriä mielenkiintoisiin työtehtäviin! Tehtävä tarjoaa loistavat kehittymismahdollisuudet asiakasyrityksessämme aina työnjohdollisiin tehtäviin saakka. Kyseinen tehtävä on myös loistava mahdollisuus oman alan työharjoittelun suorittamiseen. Mikäli kiinnostuit, jatka lukemista ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja sähköalan työt Uusimaa teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Uusimaa sähkö- ja automaatioalan tehtävät Uusimaa määräaikainen Uusimaa sähköalan työt teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät sähkö- ja automaatioalan tehtävät määräaikainen Uusimaa .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Academic Work Y-tunnus 2097653-7

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Uransa alkuvaiheessa oleva Sähköinsinööri mielenkiintoisiin hankkeisiin Pääkaupunkiseudulle, on ilmoitettu Academic Work -palvelussa 20.09.2016 ja sen on julkaissut Academic Work. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 15.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Uusimaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 150 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa