Duunitori suosittelee
Tuotantopäällikkö

Elisa Appelsiini

00900 - Helsinki

Tuotantopäällikkö

Comforta

Pietarsaari

Projekti-insinööri

Optiplan Oy

Helsinki

Viestintäkoordinaattori-tiedottaja

Siskot ja Simot ry

Järvenpää

Suunnitteluinsinööri

Helsingin kaupunki — Helsinki

00880 - Helsinki

Automaatioinsinööri

High Metal Group

Helsinki

Ilmoitus jätetty 20.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Oletko oppimishaluinenhaluinen sekä jo hieman kokemusta sähköasennuksista kartuttanut henkilö ja haluat päästä kehittymään alan asiantuntijaksi? Haemme asiakasyrityksellemme JRA Sähkö Oy:lle uransa alkuvaiheessa olevaa sähköinsinööriä mielenkiintoisiin työtehtäviin! Tehtävä tarjoaa loistavat kehittymismahdollisuudet asiakasyrityksessämme aina työnjohdollisiin tehtäviin saakka. Kyseinen tehtävä on myös loistava mahdollisuus oman alan työharjoittelun suorittamiseen. Mikäli kiinnostuit, jatka lukemista ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja sähköalan työt Uusimaa teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Uusimaa sähkö- ja automaatioalan tehtävät Uusimaa määräaikainen Uusimaa sähköalan työt teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät sähkö- ja automaatioalan tehtävät määräaikainen .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Academic Work Y-tunnus 27563516

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Uransa alkuvaiheessa oleva Sähköinsinööri mielenkiintoisiin hankkeisiin Pääkaupunkiseudulle, on ilmoitettu Academic Work -palvelussa 20.09.2016 ja sen on julkaissut Academic Work. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 15.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Uusimaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 137 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus