Duunitori suosittelee
Infratöiden Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Software Developer (summer trainee)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Järjestelmäasiantuntija (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Yritysasiakasneuvoja (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Software Test Engineer (summer trainee)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Banner Academic Work

Työpaikkakuvaus

Hei rakennusalalta valmistumassa oleva tai jo valmistunut insinööri, haluatko ottaa ensimmäisen askeleesi rakennusalan ammattilaiseksi? Academic Work etsii oppimishaluista ja innokasta työnjohtajaa T2H Rakennus Oy:lle. Tässä yrityksessä saat mahdollisuuden kasvaa unelmiesi urapolulla, ja menestyä yrityksen kasvun mukana! T2H haluaa tarjota työntekijöilleen jatkuvasti uusia mahdollisuuksia kehittyä omien kiinnostuksen kohteiden mukaan. Tehtävässä pääset osaksi tiivistä ja yhteen hiileen puhaltavaa työporukkaa nuorekkaassa ja nopeasti kasvavassa yrityksessä! Kiinnostuitko? Lue lisää alta ja hae tehtävää jo tänään!

Kuvaus


Academic Work etsii kokoaikaista työnjohtajaa Vantaalle vakituiseen työhön.

Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan T2H Rakennus Oy:lle. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen hel01@academicwork.fi

Työtehtävät


T2H Rakennus Oy suunnittelee ja rakentaa viihtyisää asumista. Kohteet ovat pääsääntöisesti kerros- ja rivitaloja, kyseessä siis uudiskohteet. Työnjohtajana tehtävänäsi on varmistaa ja valvoa työtä ja sen laatua. Työlläsi myös luot edellytykset toteutukselle toivotussa aikataulussa. Työmaalla toimit vastaavan työnjohtajan alaisuudessa, yhdessä muun työnjohdon kanssa. Sinut perehdytetään tehtävään hyvin, ja tehtäväsi kasvavat osaamisesi mukaan. Työnjohtajan tehtävästä voit edetä omien toiveidesi ja kiinnostuksen kohteidesi mukaan joko vastaavaksi työnjohtajaksi tai vaikka projektipäälliköksi.

Tehtävä tarjoaa hienon mahdollisuuden toimia työnjohtajan tehtävissä avoimessa ja intohimoisessa tiimissä, jossa kollegat puhaltavat aina yhteen hiileen tehdäkseen yhdessä hyvää tulosta. T2H arvostaa työntekijöitään ja haluaa panostaa heihin tarjoamalla tarvittavaa tukea ja mahdollisuuksia edetä urallaan työtekijän haluamiin tehtäviin. Asiakasyrityksemme on myös valmis joustamaan työajasta, mikäli opintosi ovat vielä kesken.


Etsimämme henkilö on


Etsimällämme henkilöllä on rakennusalan koulutustausta. Katsomme eduksi mikäli sinulla on aikaisempaa rakennusalan työkokemusta esimerkiksi kesätyön parista. Aikaisempaa työkokemusta tärkeämpää on kuitenkin persoonasi ja intosi päästä ottamaan ensimmäisiä askelia urallasi työnjohdon tehtävissä. Työntekijänä olet ahkera, sosiaalinen ja oma-aloitteinen etkä pelkää tarttua uusiin haasteisiin. Omaat myös positiivisen ja oppimishaluisen asenteen sekä haluat tehdä tuloksia osana yritystä. Työtehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa.

Etsimällämme henkilöllä on:

* Rakennusalan koulutustausta
* Oma-aloitteinen ja ahkera työote
* Oppimishaluinen, sosiaalinen ja positiivinen asenne
* Sujuva suomen kielen taito

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaika, mahdollisuus joustaa jos opinnot ovat vielä kesken

Kesto: Vakituinen

Paikka: Toimisto Vantaalla, työmaat pääkaupunkiseudulla

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 30.11.2016

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa "ladattavat tiedostot". Voit hakea työpaikkaa painamalla "Hae työpaikkaa!" työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel01@academicwork.fi

Infoa asiakkaasta


Me T2H Rakennus Oy:llä


Työnantaja: Academic Work Sijainti: Vantaa Ilmoitus jätetty: 30.11.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: Academic Work

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Vantaa

Yritystiedot

Toiminimi Academic Work Y-tunnus 2097653-7

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Työnjohtaja uudisrakentamiseen, on ilmoitettu Academic Work -palvelussa 30.11.2016 ja sen on julkaissut Academic Work. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa , osoitteessa Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 156 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus