Duunitori suosittelee
Tuotannon työnjohtaja Parma Uurainen

Adecco Finland

Finland

Hae Faasi 1 -kesätyöohjelmaan!

Orion

Espoo

Työmaapäällikkö

Lemminkäinen Infra Oy

90500 - Oulu

Työmaa-/projekti-insinööri

Lemminkäinen Infra Oy

90500 - Oulu

Summer Trainees

Comptel

Helsinki

Työnjohtaja

Lemminkäinen Infra Oy

60120 - Seinäjoki

Ilmoitus jätetty 30.11.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Hei rakennusalalta valmistumassa oleva tai jo valmistunut insinööri, haluatko ottaa ensimmäisen askeleesi rakennusalan ammattilaiseksi? Academic Work etsii oppimishaluista ja innokasta työnjohtajaa T2H Rakennus Oy:lle. Tässä yrityksessä saat mahdollisuuden kasvaa unelmiesi urapolulla, ja menestyä yrityksen kasvun mukana! T2H haluaa tarjota työntekijöilleen jatkuvasti uusia mahdollisuuksia kehittyä omien kiinnostuksen kohteiden mukaan. Tehtävässä pääset ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja työnjohtajat Helsinki työnjohtajat Kerava työnjohtajat Nurmijärvi työnjohtajat Sipoo työnjohtajat Tuusula työnjohtajat Vantaa työnjohtajat Espoo maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Helsinki maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Kerava maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Nurmijärvi maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Sipoo maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Tuusula maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Vantaa maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Espoo johtajapositiot Helsinki johtajapositiot Kerava johtajapositiot Nurmijärvi johtajapositiot Sipoo johtajapositiot Tuusula johtajapositiot Vantaa johtajapositiot Espoo työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Helsinki työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Kerava työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Nurmijärvi työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Sipoo työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Tuusula työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Vantaa työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Espoo kesätyö Helsinki kesätyö Kerava kesätyö Nurmijärvi kesätyö Sipoo kesätyö Tuusula kesätyö Vantaa kesätyö Espoo työnjohtajat maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät johtajapositiot työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus kesätyö .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Academic Work Y-tunnus 27563516

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Työnjohtaja uudisrakentamiseen, on ilmoitettu Academic Work -palvelussa 30.11.2016 ja sen on julkaissut Academic Work. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 22.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 158 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus