Duunitori suosittelee
Markkinointijohtaja

Valio Oy

Helsinki

Työmaapäällikkö kalliorakentamiseen

Destia

Helsinki

Työmaapäälliköitä maanalaiseen rakentamiseen (Etelä-Suomi)

Destia

Helsinki

Työmaapäällikkö Etelä-Suomeen

Destia

Helsinki

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Sähkö- / verkostoasentajia (Vantaa, Espoo ja Turku)

Destia

Espoo

Banner Academic Work

Työpaikkakuvaus

Omaatko teknisen taustan ja olet kiinnostunut työnjohdollisista tehtävistä? Pysyykö asioiden koordinoinnin lisäksi myös työkalut kädessä tarvittaessa? Etsimme asiakkaallemme SeaKingille työnjohtajaa monipuolisiin tehtäviin Turun telakalle.

Kuvaus


Academic Work etsii kokoaikaista työnjohtajaa SeaKingille Turkuun! SeaKing toimittaa “avaimet käteen"-periaatteella catering-järjestelmiä loistoristeilijöihin.

Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan SeaKing Oy:lle. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen hel03@academicwork.fi

Työtehtävät


Tässä tehtävässä työnkuvasi tulee olemaan monipuolinen. Toimit työnjohtajana telakalla ja lisäksi osallistut tarvittaessa myös asennuspuolen tehtäviin - tai mihin tahansa missä apua tarvitaan. Tulet valvomaan projektien yleistä sujuvuutta sekä tekemään yhteistyötä erilaisten sidosryhmien kanssa.

Työtehtäviisi kuuluu esimerkiksi:

* Esivalmistettujen keittiömoduulien asennus, valvonta ja koordinointi
* Keittiölaitteiden käyttöönoton valvonta
* Laitteiden ja kalusteiden tarkastus sekä myynti tilaajille
* Osallistuminen pienempiin korjaus- ja asennustöihin
* Osallistuminen palavereihin sekä yhteydenpito eri sidosryhmien kanssa

Tehtävä sopii sinulle, joka olet teknisesti orientoitunut ja haluat työskennellä kasvavalla alalla vaihtelevissa tehtävissä. SeaKing tarjoaa sinulle perehdytyksen tehtäviin, mukavat työkaverit ja -paikan, jossa porukka viihtyy pitkään.


Etsimämme henkilö on


Voit olla etsimämme henkilö, mikäli sinulla käytännön kokemusta teknisistä työtehtävistä, ja tartut rohkeasti sekä oma-aloitteisesti toimeen, mikäli löydät kehityskohtia tai korjattavaa. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja olet valmis ottamaan vastuuta sekä työskentelemään tiukkojen aikataulujen puitteissa. Tehtävässä menestyminen edellyttää joustavaa ja ahkeraa otetta työntekoon sekä sujuvia kommunikointitaitoja niin suomeksi kuin englanniksikin.

Etsimällämme henkilöllä on:

* Kokemusta teknisen alan käytännön tehtävistä
* Omatoiminen ja joustava ote työntekoon
* Hyvät vuorovaikutustaidot
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito

Arvostamme jos sinulla on työkokemusta pajalta, olet työskennellyt joko sähkön, hitsauksen, ruostumattoman teräksen tai kylmätöiden parissa. Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on tehtävään soveltuvia opintoja, mutta tärkeintä on kuitenkin oikea asenne ja kyky ottaa vastuuta. Kerrothan meille myös jos sinulla on vapaa-ajan harrastuneisuutta tekniikan parista!

Aloitus: Mahdollisimman pian, sopimuksen mukaan

Työmäärä: Kokoaikainen työ

Kesto: Vakituinen

Paikka: Turku

Palkka: Sopimuksen ja taustan mukaan

Julkaisupäivämäärä: 17.10.2016

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa "ladattavat tiedostot". Voit hakea työpaikkaa painamalla "Hae työpaikkaa!" työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel03@academicwork.fi

Infoa asiakkaasta


SeaKing Oy


Työnantaja: Academic Work Sijainti: Turku Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: Academic Work

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Turku

Yritystiedot

Toiminimi Academic Work Y-tunnus 2097653-7

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Työnjohtaja laiva-alalle Turkuun, on ilmoitettu Academic Work -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Academic Work. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Turku , osoitteessa Turku . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 124 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa