Duunitori suosittelee
Vastaava mestari arvoasuntojen saneeraukseen

Johan Aarnio Oy / co Värväämö

Helsinki

CTO Chief Technology Officer / Teknologiajohtaja

Woima Corporation

Vaasa

Työnjohtaja / Vastaava Työnjohtaja

Jusmar Oy / co Värväämö

Helsinki

Rakennuttajavastaava asiakkaallemme Turkuun

Adecco Finland

Finland

Työnjohtaja / Nuorempi Työnjohtaja

Viherpojat Oy / co Värväämö

Espoo

IT-osastonjohtaja

Kuntarahoitus

Helsinki

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Omaatko teknisen taustan ja olet kiinnostunut työnjohdollisista tehtävistä? Pysyykö asioiden koordinoinnin lisäksi myös työkalut kädessä tarvittaessa? Etsimme asiakkaallemme SeaKingille työnjohtajaa monipuolisiin tehtäviin Turun telakalle.Kuvaus Academic Work etsii kokoaikaista työnjohtajaa SeaKingille Turkuun! SeaKing toimittaa “avaimet käteen"-periaatteella catering-järjestelmiä loistoristeilijöihin.Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan SeaKing Oy:lle. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja työnjohtajat Mynämäki työnjohtajat Naantali työnjohtajat Nousiainen työnjohtajat Pöytyä työnjohtajat Raisio työnjohtajat Rusko työnjohtajat Turku työnjohtajat Aura työnjohtajat Kaarina työnjohtajat Lieto maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Mynämäki maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Naantali maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Nousiainen maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Pöytyä maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Raisio maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Rusko maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Turku maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Aura maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Kaarina maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Lieto johtajapositiot Mynämäki johtajapositiot Naantali johtajapositiot Nousiainen johtajapositiot Pöytyä johtajapositiot Raisio johtajapositiot Rusko johtajapositiot Turku johtajapositiot Aura johtajapositiot Kaarina johtajapositiot Lieto työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Mynämäki työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Naantali työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Nousiainen työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Pöytyä työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Raisio työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Rusko työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Turku työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Aura työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Kaarina työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Lieto työnjohtajat maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät johtajapositiot työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Academic Work Y-tunnus 27563516

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Työnjohtaja laiva-alalle Turkuun, on ilmoitettu Academic Work -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Academic Work. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 06.12.2016. Työpaikka sijaitsee Turku . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 158 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus