Duunitori suosittelee
BI-konsultti/raportoinnin & budjetoinnin konsultti

Visma Services Oy

Helsinki

Kehityspäällikkö

Tero Saarinen Company

Helsinki

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Business Consultant

Studentwork

Helsinki

Web Developer (Java)

Maatalouden Laskentakeskus Oy co Studentwork

Jyväskylä

eHealth Lead Technical Architect

Nortal

Helsinki

Banner Academic Work

Työpaikkakuvaus


Etsimme uransa alkuvaiheessa olevaa teknisen alan osaajaa Academic Workille Sourcerin tehtäviin. Sourcerin roolissa identifioit ja kontaktoit potentiaalisia tekniikan alan kandidaatteja avoimien hakujemme tarpeisiin. Koet äärimmäistä onnistumisen tunnetta löytäessäsi parhaimman osaajan asiakasyrityksellemme ja saamalla hakijan kiinnostumaan juuri sinun esittelemästä tehtävästä. Lisäksi kasvatat aktiivisesti omaa hakijaverkostoasi ja verkostoidut mielelläsi tekniikan alan huippukandidaattien kanssa. Kun kaipaat tuloskeskeistä työtä, joka haastaa sinua joka päivä, ja myös upeaa työyhteisöä, joka tukee ja innostaa menestymään - me tarjoamme sinulle kodin. Academic Work on Home of The Young Professionals.

Kuvaus


Kansainvälisesti toimimme kuudessa maassa ja liikevaihtomme on reilusti yli 200MEUR. Välittämämme tehtävät ovat asiantuntijatehtäviä, jotka vaativat tyypillisesti korkeakouluopintoja sekä 0-5 vuotta alan tai vastaavan työtehtävän työkokemusta. Olemme yksi Pohjoismaiden suurimmista toimijoista omassa kohderyhmässämme ja asiakkaisiimme kuuluu monta suurta kansainvälistä yritystä, mutta myös pienempiä innovatiivisia yrityksiä. Suomessa olemme kasvaneet kannattavasti keskimäärin 20 % vuosivauhtia ja kasvumme kiihtyy entisestään. Erityisen vahvaa kasvua haemme IT-alalta, tekniikan alalta ja talouspuolelta. Tule mukaan kasvun imuun ja menestymään!


Työtehtävät


Työtehtäviisi kuuluu:

* Suurimman osan työajastasi käytät etsien ja kontaktoiden sopivia hakijoita rekrytointipäälliköidemme tekniikan alan avoimiin hakuihin
* Hyödynnät jatkuvasti erilaisia kanavia (esimerkiksi LinkedIn) löytääksesi sopivia hakijoita ja sitouttaaksesi heidät Academic Workin hakuihin

* Aktiivinen verkostoituminen alan ammattilaisten ja huippuhakijoiden kanssa, esimerkiksi sosiaalisen median kautta ja tapahtumiin osallistumalla

* Hakijoiden haastatteluja

* Tekniikan alaan liittyvän ymmärryksen sekä tiedon syventäminen ja jakaminen

* Käyt asiakastapaamisissa ja tuet Account Managereita tekniikan alan toimeksiannoissa

Sourcerin päätavoitteena on varmistaa tekniikan alan hakijoiden jatkuva tarjonta asiakasyritystemme resurssitarpeisiin, erityisesti hauissa joissa oikean kokemuksen omaavia hakijoita on vähän tarjolla. Odotamme, että Sourcer pyrkii jatkuvasti etsimään ja sitouttamaan sopivia hakijoita käynnissä oleviin rekrytointeihin ja samalla myös kasvattamaan omaa hakijaverkostoaan ja tietotaitoaan.

Miksi Academic Workille?

* Mahdollisuus vaikuttaa omaan työhön: Sourcerin työnkuva on hyvin itsenäinen ja pääset vaikuttamaan omiin työtapoihisi sekä toimenkuvaasi

* Merkityksellinen työ: Sinun työsi tuo töitä uransa alkuvaiheessa oleville nuorille ammattilaisille

* Selkeät tavoitteet ja tulokset: Meillä tekemisellä on vahva visio ja selkeä suunta.

* Erinomaiset henkilöstöedut: Tarjoamme kattavat henkilöstöedut, kuten lounas- ja liikuntasetelit, palkallinen lisälomaviikko vuosittain, joustavat työajat sekä erilaisia tapahtumia ja konferenssimatkoja kollegoiden kanssa!
* Kasvava, kehittyvä ja monipuolistuva toimiala: Erityisen vahvaa kasvua teemme rakennusalalla/tekniikan alalla, IT-alalla ja talouspuolella. Vaikka kasvuvauhtimme on luja, niin auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä olemme sitoutuneet toimimaan hyvien käytäntöjen, lakien ja asetusten mukaisesti.

* Energinen kulttuuri ja sitoutunut AW-tiimi: Koska tätä ei voi sanoiksi pukea, jätä hakemuksesi heti ja tule itse paikan päälle tuntemaan energia, työnilo ja tiimin tsemppi. Meillä eletään ja toimitaan arvojemme mukaisesti - We show heart, share energy and beat yesterday.


Etsimämme henkilö on


Olet etsimämme Sourcer, jos sinulla on;

* Aikaisempaa kokemusta tekniikan alalta tai tekniikan alan yrityksessä toimimisesta ja/tai sourcauksesta, headhuntauksesta, rekrytoinnista.

* Osaamista tai kiinnostusta tekniikan alaan

* Korkeakoulututkinto esimerkiksi kaupalliselta tai tekniikan alalta

* Olet tuloskeskeinen ja sinua draivaa halu olla paras sekä voittaa kandidaatit puolellesi

* Haluat syventää osaamistasi, kokeilla uusia toimintatapoja ja paneudut mielelläsi pintaa
syvemmälle toimeksiantoihin

* Olet omatoiminen, sinnikäs ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot

* Sujuva suomen ja englannin kielen osaaminen, ruotsi katsotaan eduksi

* Sinulla on B-ajokortti

Katsomme eduksesi aikaisemman kokemuksen Boolean-hauista eri kanavissa ja/tai työkokemuksen asiakasrajapinnasta/myynnistä.

Aloitus: Sopimuksen mukaisesti

Kesto: Vakituinen

Työmäärä: Kokoaikainen, toimistotyöaikoihin

Paikka: Ruoholahdenkatu 23, 00180 Helsinki, asiakaskäynnit pääosin Uudellamaalla

Palkka: Pohjapalkka + bonus

Yhteyshenkilö: Talent Acquisition Manager, Satu Nissinen

Tulemme ottamaan yhteyttä haussa etenevien henkilöiden suosittelijoihin hakuprosessin aikana. Lisääthän suosittelijoidesi selkeät yhteystiedot jo hakuvaiheessa CV:seesi tai hakemukseesi.

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA
Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa "ladattavat tiedostot". Voit hakea työpaikkaa painamalla "Hae työpaikkaa!" työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen talentacquisitionhel@academicwork.fi

Infoa asiakkaasta


Me haastamme itseämme jatkuvasti sekä tuemme ja kannustamme kollegoitamme entistä parempiin suorituksiin. Me puskemme yhdessä kovaa ja päättäväisesti eteenpäin, mutta emme otsa rutussa. Menestyksemme perusta ovat työhönsä intohimoisesti suhtautuvat osaavat työntekijät ja kannustava yrityskulttuuri. Haluamme voittaa asiakkaidemme sydämet olemalla juuri se paras kumppani ja se, jonka puoleen asiakkaat kääntyvät rekrytointitarpeissaan. Sinun tehtäväsi tekniikan alan Sourcerina on tukea meitä pääsemään tavoitteeseemme sekä auttaa nuoria ammattilaisia ja asiakkaita kohtaamaan toisensa. Lue lisää meistä täältä: https://careers.academicwork.fi/


Työnantaja: Academic Work Sijainti: Helsinki Hakemukset: https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/etsimme-uransa-alkuvaiheessa-olevaa-teknisen-alan-osaajaa-rekrytoinnin-tehtaviin-academic-workille/14976796 Ilmoitus jätetty: 03.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: Academic Work

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Helsinki

Yritystiedot

Toiminimi Academic Work Y-tunnus 2097653-7

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Etsimme uransa alkuvaiheessa olevaa teknisen alan osaajaa rekrytoinnin tehtäviin Academic Workille!, on ilmoitettu Academic Work -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut Academic Work. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 119 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa