Duunitori suosittelee
Tiesuunnitteluun ryhmä-/projektipäällikkö

Destia

Jyväskylä

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Etsimme kahta Käytönsuunnittelijaharjoittelijaa Espooseen!

Academic Work

Espoo

Banner Academic Work

Työpaikkakuvaus

Etsitkö joustavaa osa-aikaista työtä opintojen ohelle? Löytyykö sinulta jo kokemusta taloushallinnon tehtävistä? Haemme nyt osa-aikaista taloushallinnon assistenttia Lainisalo Oy:lle Helsinkiin hyvien kulkuyhteyksien päähän 2-3 kuukauden ajaksi. Jos kiinnostuit, lue alta lisää ja hae heti!

Kuvaus


Academic Work etsii osa-aikaista taloushallinnon assistenttia Helsinkiin!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina Lainisalo Oy:ssä.


Työtehtävät


Tässä tehtävässä työskentelet Lainisalon päivittäisten taloushallinnon tehtävien parissa. Pääset työssäsi toimimaan osto- ja myyntireskontran, tiliöinnin ja laskutuksen parissa, sekä tekemään muita toimistotehtäviä tarpeen mukaan joustavasti.

Tehtävä on osa-aikainen, noin 2-3 työpäivää viikossa ja työajat on mahdollista sovitella joustavasti koulun ohelle toimistotyöaikoihin. Tämä on hieno mahdollisuus tienata opintojen ohella ja samalla saada arvokasta taloushallinnon työkokemusta!


Etsimämme henkilö on


Etsimämme henkilö omaa jo jonkinlaista kokemusta taloushallinnon tehtävien parista esimerkiksi opintojen ohella tai kesätöiden kautta. Pidät rutiininomaisesta työstä, mutta pystyt myös mukautumaan muuttuviin työtehtäviin tarvittaessa. Tämän lisäksi tehtävässä menestyminen edellyttää tarkkaa ja tunnollista työskentelyotetta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Tulet myös helposti kaikkien kanssa toimeen, etkä pelkää näyttää huumorintajuasi työpaikalla.

Eduksi katsotaan kokemus Procountorin ja Visma Novan käytöstä.

Etsimällämme henkilöllä on:
* Aikaisempaa työkokemusta taloushallinnon avustavista tehtävistä
* Tarkka ja huolellinen työskentelyote
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: 15.12.2016

Työmäärä: 15-22,5h/vko

Kesto: 28.2.2017 saakka, jatko mahdollinen

Paikka: Helsinki

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 18.10.2016

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa "ladattavat tiedostot". Voit hakea työpaikkaa painamalla "Hae työpaikkaa!" työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel02@academicwork.fi

Infoa asiakkaasta


Lainisalo Oy on vuonna 1990 perustettu Suomen johtava kappaletavaraan erikoistunut alihankintamaalaamo. Yrityksen toiminta-ajatus perustuu eri teollisuudenalojen tarpeiden tyydyttämiseen tarjoamalla erilaisia pintakäsittelytoimintoja sekä logistiikka- ja tuotekehitysratkaisuja.Työnantaja: Academic Work Sijainti: Helsinki Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: Academic Work

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Helsinki

Yritystiedot

Toiminimi Academic Work Y-tunnus 2097653-7

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Taloushallinnon assistentti, osa-aika, Helsinki, on ilmoitettu Academic Work -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Academic Work. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 127 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa