Duunitori suosittelee
Tiesuunnitteluun ryhmä-/projektipäällikkö

Destia

Jyväskylä

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Työmaapäällikkö kalliorakentamiseen

Destia

Helsinki

Ilmoitus jätetty 26.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsitkö tehtävää, jossa pääset kartuttamaan suunnittelukokemusta osana ammattitaitoista tiimiä? Viihdytkö monipuolisissa tehtävissä, joissa saat lisää vastuuta osaamisesi karttuessa? Academic Work etsii innostunutta Suunnitteluassistenttia Siren Arkkitehdit Oy:lle. Kiinnostuitko? Lue lisää alta ja hae osaksi menestystarinaa! Kuvaus Academic Work etsii kokoaikaista Suunnitteluassistenttia Helsinkiin!Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hallinto, yleiset toimistotyöt Helsinki hallinto, yleiset toimistotyöt Sipoo hallinto, yleiset toimistotyöt Vantaa hallinto, yleiset toimistotyöt Espoo rakennussuunnittelu Helsinki rakennussuunnittelu Sipoo rakennussuunnittelu Vantaa rakennussuunnittelu Espoo hallinto, yleiset toimistotyöt rakennussuunnittelu Helsinki Sipoo Vantaa Espoo .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Academic Work Y-tunnus 2097653-7

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Suunnitteluassistentti osaksi menestyvää arkkitehtitoimistoa!, on ilmoitettu Academic Work -palvelussa 26.09.2016 ja sen on julkaissut Academic Work. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 119 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa