Duunitori suosittelee
IT-suunnittelija

Helsingin kaupungin liikennelaitos HKL

Helsinki

Kesäharjoittelija, Kasvuinvestoinnit, Espoo

Caruna

Espoo

Kesätyöt Swecolla

Sweco co Studentwork

Helsinki

Myyjä, Sanoma, Vantaa

Rainmaker

01300 - Vantaa

Tuotantopäällikkö

Elisa Appelsiini

00900 - Helsinki

Kansainvälinen myyntipäällikkö

High Metal Group

01260 - Vantaa

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Tässä tehtävässä pääset vastuulliseen ja monipuoliseen koordinaattorin rooliin, jossa tuet myynnin organisaatiota useilla eri osa-alueilla. Haluatko mukaan energiayhtiöön rakentamaan siltaa kohti hiilineutraalia yhteiskuntaa? Gasum haluaa edistää puhtaampaa liikkumista maanteillä ja meriliikenteessä. Onko sinulla korkeakoulututkinto ja aiempaa työkokemusta assistentin tai koordinaattorin roolista? Lue lisää tehtävästä ilmoituksesta ja lähde mukaan luomaan puhtaampaa ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Helsinki Kauniainen Kirkkonummi Nurmijärvi Vantaa Vihti Espoo .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Academic Work Y-tunnus 27563516

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rekrytoimme myyntikoordinaattoria Gasumille!, on ilmoitettu Academic Work -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Academic Work. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 14.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 153 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus