Duunitori suosittelee
Ratainsinööri

Helsingin kaupungin liikennelaitos HKL

00550 - Helsinki

RekryKoulutus – Nyt haussa 15 uutta tulevaa kiinteistönvälittäjä- ja myyntiammattilaista!

REMAX FINLAND

Helsinki

After Sales Engineer

Adecco Finland

Finland

Regional Business Manager

Adecco Finland

Helsinki

Senior Software Engineer (Android)

Zyptonite Oy

00180 - Helsinki

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Kauppa

Kajaani

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Tässä tehtävässä pääset vastuulliseen ja monipuoliseen koordinaattorin rooliin, jossa tuet myynnin organisaatiota useilla eri osa-alueilla. Haluatko mukaan energiayhtiöön rakentamaan siltaa kohti hiilineutraalia yhteiskuntaa? Gasum haluaa edistää puhtaampaa liikkumista maanteillä ja meriliikenteessä. Onko sinulla korkeakoulututkinto ja aiempaa työkokemusta assistentin tai koordinaattorin roolista? Lue lisää tehtävästä ilmoituksesta ja lähde mukaan luomaan puhtaampaa ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Helsinki Kauniainen Kirkkonummi Nurmijärvi Vantaa Vihti Espoo .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Academic Work Y-tunnus 27563516

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rekrytoimme myyntikoordinaattoria Gasumille!, on ilmoitettu Academic Work -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Academic Work. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 14.11.2016. Työpaikka sijaitsee Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 159 kappaletta.

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus