Duunitori suosittelee
Ohjelmistoarkkitehti, Java

Elisa Appelsiini

Helsinki

Kauppapolitiikan päällikkö

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Hankintainsinööri

Destia

Vantaa

Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Embedded Linux Developers

Bittium Wireless Oy

Oulu

Banner Academic Work

Työpaikkakuvaus

Tässä tehtävässä pääset vastuulliseen ja monipuoliseen koordinaattorin rooliin, jossa tuet myynnin organisaatiota useilla eri osa-alueilla. Haluatko mukaan energiayhtiöön rakentamaan siltaa kohti hiilineutraalia yhteiskuntaa? Gasum haluaa edistää puhtaampaa liikkumista maanteillä ja meriliikenteessä. Onko sinulla korkeakoulututkinto ja aiempaa työkokemusta assistentin tai koordinaattorin roolista? Lue lisää tehtävästä ilmoituksesta ja lähde mukaan luomaan puhtaampaa huomista!

Kuvaus


Academic Work etsii kokoaikaista myyntikoordinaattoria Espooseen!

Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan Gasum Oy:lle. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen hel01@academicwork.fi

Työtehtävät


Toimenkuvassasi tulet tukemaan myynnin organisaatiota kaikissa eri myynnin vaiheissa. Työssäsi hallinnoit sopimuksia, avustat tarjousten ja esitysmateriaalien tuottamisessa, sekä huolehdit asiakastietojen päivittämisestä. Markkinoinnin tehtäviisi kuuluvat esimerkiksi, mainosmateriaalien ja -teippien tilaaminen ja huolehtiminen kampanjoita varten. Tulet myös toimimaan myynnin järjestelmien pääkäyttäjänä, ja osallistumaan järjestelmäkehitysprojekteihin sekä uusien järjestelmien määrittelemiseen. Työtehtävät vaihtelevat päivittäin auttaessasi myyjiä hallinnollisissa tehtävissä.

Työtehtäviisi kuuluu:

* Myynnin tukitoiminnot, avustaminen tarjousprosesseissa, esitysmateriaalien valmistelu
* Tuotehallinta energia- ja laskutusjärjestelmissä
* Yleiset markkinointiin liittyvät työtehtävät
* Ulkoisten ja sisäisten sidosryhmien ajankohtaisviestinnän hoitaminen
* IT järjestelmien pääkäyttäjänä toimiminen, sekä järjestelmien kehitysprojektit

Tehtävä sopii sinulle, joka olet palveluhenkinen ja kykenet omaksumaan uudet asiat tehokkaasti ja nopeasti. Työtehtävässä pääset toimimaan dynaamisessa ja kasvavassa Pohjoismaisessa yrityksessä, joka tarjoaa monipuolisia uramahdollisuuksia.


Etsimämme henkilö on


Tehtävä sopii sinulle, joka pystyt pitämään useita lankoja käsissäsi, olet palveluhenkinen ja sinulla on korkeakoulututkinto. Lisäksi sinulla on aikaisempaa työkokemusta toimistotyöstä, esimerkiksi assistenttina tai koordinaattorina. Etsimme henkilöä, joka osaa priorisoida tehtäviä ja huolehtia omista vastuualueestaan huolellisesti loppuun asti. Olet kiinnostunut työskentelemään järjestelmäkehityksen parissa, eikä uusien järjestelmien oppiminen tuota sinulle vaikeuksia. Tehtävässä menestyminen vaatii sujuvaa kirjallista ja suullista englannin kielen taitoa. Hyvät vuorovaikutustaidot sekä aikaansaava ja systemaattinen työskentelytapa auttavat sinua saavuttamaan tavoitteesi tässä työssä.

Etsimällämme henkilöllä on:

* Korkeakoulututkinto
* Aikaisempaa kokemusta toimistotöistä
* Kiinnostusta järjestelmien pääkäyttäjänä toimimiseen sekä järjestelmäkehitykseen
* Sujuva suullinen sekä kirjallinen englannin ja suomen kielen taito

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaika

Kesto: Vakituinen

Paikka: Espoo

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 14.10.2016

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa "ladattavat tiedostot". Voit hakea työpaikkaa painamalla "Hae työpaikkaa!" työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel01@academicwork.fi

Infoa asiakkaasta


Energiayhtiö Gasum on suomalainen kaasualan (maa- ja biokaasu) asiantuntija, joka rakentaa siltaa kohti hiilineutraalia yhteiskuntaa maalla ja merellä. Gasum edistää kestävän energiatalouden syntyä lisäämällä kotimaisen biokaasun tarjontaa, kehittämällä pohjoismaista kaasuekosysteemiä ja huolehtimalla kaasun hintakilpailukyvystä. Yhtiö tuo Suomeen maakaasua ja jalostaa biokaasua sekä siirtää ja toimittaa niitä monipuolisesti energiantuotantoon, teollisuudelle, kotitalouksille ja maa- ja meriliikenteelle. Gasum on Suomen johtava biokaasun tarjoaja. Yhtiö syöttää biokaasua kaasuverkostoon Espoosta, Kouvolasta, Lahdesta ja 2016 alkaen myös Riihimäeltä. Gasumin tytäryhtiö Skangas on nesteytetyn maakaasun (LNG) pohjoismainen osaaja, joka jatkaa LNG:n aseman ja infrastruktuurin vahvistamista ja uusien kaasuratkaisuiden hyödyntämistä entistä laajemmin Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Skangasilla on LNG-terminaalit Norjan Ørassa ja Ruotsin Lysekilissä. Suomen ensimmäinen LNG-tuontiterminaali valmistuu Poriin 2016. Gasum-konsernissa työskentelee noin 300 henkeä, Suomessa, Norjassa ja Ruotsissa. Yhtiön liikevaihto vuonna 2015 oli 915 milj. euroa.Työnantaja: Academic Work Sijainti: Espoo Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: Academic Work

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Espoo

Yritystiedot

Toiminimi Academic Work Y-tunnus 2097653-7

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rekrytoimme myyntikoordinaattoria Gasumille!, on ilmoitettu Academic Work -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Academic Work. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo , osoitteessa Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 123 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa