Duunitori suosittelee
Business Consultant

Studentwork

Helsinki

Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Kokki

Sokotel Oy

Helsinki

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Copywriter

Restel Oy / co MPS

Helsinki

Banner Academic Work

Työpaikkakuvaus

Tämä rooli on kaupalliselta alalta valmistuneelle henkilölle erinomainen tilaisuus näyttää kyntensä. Työ business analyytikkona on haastava, mutta myös palkitseva! Työlläsi autat liiketoiminnan operatiivista johtoa tekemään parempia päätöksiä strategian toteuttamiseen. Haluatko mukaan energiayhtiöön rakentamaan siltaa kohti hiilineutraalia yhteiskuntaa? Gasum haluaa edistää puhtaampaa liikkumista maanteillä ja meriliikenteessä. Lue lisää tehtävästä ja osallistu puhtaamman huomisen rakentamiseen!

Kuvaus


Academic Work etsii kokoaikaista business analyytikkoa vakituiseen työsuhteeseen Espooseen!

Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan Gasum Oy:lle. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen hel01@academicwork.fi

Työtehtävät


Tässä tehtävässä tulet olemaan osa Gasumin strategiayksikköä, palvelleen heidän neljää liiketoiminta-aluettaan. Työskentelet hyvin tiiviissä yhteistyössä kolmen hengen tiimin sekä liiketoiminnan kanssa. Työssäsi tuotat erilaisia toimiala- ja markkina-analyyseja liiketoiminnalle, jotta he voivat toteuttaa pitkänaikavälin strategiaansa kannattavasti. Voit esimerkiksi tukea Gasumin liiketoimintayksikköä suunnittelemaan mihin ja milloin on kannattavaa rakentaa uusia tankkauspisteitä. Etsit organisaation sisältä ja sen ulkopuolelta hyödyllistä dataa ja tietoa, pystyäksesi tuottamaan kattavan esityksen ja analyysin annetusta aiheesta. Kaikki materiaalit tuotetaan englannin kielellä.

Tehtävä sopii sinulle, joka olet analyyttinen ja kykenet omaksumaan uudet asiat nopeasti. Työtehtävässä pääset toimimaan dynaamisessa ja kasvavassa Pohjoismaisessa yrityksessä, joka tarjoaa monipuolisia uramahdollisuuksia. Työsi auttaa useita eri osastoja tekemään parempia päätöksiä paremmilla pohjatiedoilla.


Etsimämme henkilö on


Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on tehtävään sopiva kaupallinen koulutus ja olet aiemmin osallistunut markkina-analyysien toteuttamiseen. Olet vähintäänkin opintojesi kautta analysoinut yritysten liiketoimintaa, miten markkinoiden muutokset vaikuttavat liiketoimintaan ja kuinka saatavilla olevaa tietoa voi hyödyntää liiketoiminnan kehittämiseen. Olet voinut olla sijoitus- tai rahoitusalan yrityksessä töissä opintojen ohella tai sen jälkeen. Osaat analysoida löytämääsi tietoa, soveltaa sitä ja tehdä johtopäätöksiä projektin tavoitteen saavuttamiseksi. Osallistut työssäsi palavereihin, toimit yhdessä tiimin kanssa, ja esittelet löytämääsi tietoa, joten edellytämme erinomaisia kommunikaatiotaitoja.

Etsimällämme henkilöllä on:

* Kaupallinen koulutus
* Aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä (myös opintojen aikana toteutetut projektit katsotaan eduksi)
* Kyky tulkita yritysten tilinpäätöksiä ja markkinatietoja
* Osaamista markkina-analyyseistä ja niiden soveltamisesta liiketoiminnan tueksi
* Sujuva kirjallinen sekä suullinen englannin ja suomen kielen taito

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaika

Kesto: Vakituinen

Paikka: Espoo

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 14.10.2016

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa "ladattavat tiedostot". Voit hakea työpaikkaa painamalla "Hae työpaikkaa!" työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel01@academicwork.fi

Infoa asiakkaasta


Energiayhtiö Gasum suomalainen kaasualan (maa- ja biokaasu) asiantuntija, joka rakentaa siltaa kohti hiilineutraalia yhteiskuntaa maalla ja merellä. Gasum edistää kestävän energiatalouden syntyä lisäämällä kotimaisen biokaasun tarjontaa, kehittämällä pohjoismaista kaasuekosysteemiä ja huolehtimalla kaasun hintakilpailukyvystä. Yhtiö tuo Suomeen maakaasua ja jalostaa biokaasua sekä siirtää ja toimittaa niitä monipuolisesti energiantuotantoon, teollisuudelle, kotitalouksille ja maa- ja meriliikenteelle. Gasum on Suomen johtava biokaasun tarjoaja. Yhtiö syöttää biokaasua kaasuverkostoon Espoosta, Kouvolasta, Lahdesta ja 2016 alkaen myös Riihimäeltä. Gasumin tytäryhtiö Skangas on nesteytetyn maakaasun (LNG) pohjoismainen osaaja, joka jatkaa LNG:n aseman ja infrastruktuurin vahvistamista ja uusien kaasuratkaisuiden hyödyntämistä entistä laajemmin Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Skangasilla on LNG-terminaalit Norjan Ørassa ja Ruotsin Lysekilissä. Suomen ensimmäinen LNG-tuontiterminaali valmistuu Poriin 2016. Gasum-konsernissa työskentelee noin 300 henkeä, Suomessa, Norjassa ja Ruotsissa. Yhtiön liikevaihto vuonna 2015 oli 915 milj. euroa.Työnantaja: Academic Work Sijainti: Espoo Hakemukset: https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/rekrytoimme-business-analyytikkoa-gasumille/14977212 Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: Academic Work

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Espoo

Yritystiedot

Toiminimi Academic Work Y-tunnus 2097653-7

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rekrytoimme business analyytikkoa Gasumille!, on ilmoitettu Academic Work -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Academic Work. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo , osoitteessa Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 119 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa