Duunitori suosittelee
Talousasiantuntija, Sagax Finland Asset Management

Adecco Finland

Finland

Juniorikonsultti ohjelmistorobotiikan alalle

Digital Workforce Services Oy

00180 - Helsinki

Ratkaisukonsultti ohjelmistorobotiikan alalle

Digital Workforce Services Oy

00180 - Helsinki

Järjestelmäasiantuntija - Elisa Appelsiini

Elisa Appelsiini

Helsinki

Web developer

Intopalo

Tampere

Sesonkityöntekijöitä myyntiosastoille Turun tavara

Bauhaus & Co Ky

21280 - Raisio

Ilmoitus jätetty 29.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Onko sinulla rakennusalan korkeakoulututkinto ja olet kiinnostunut korjausrakentamisesta sekä sisäilma-asioista? Oletko aina halunnut päästä työskentelemään yrityksessä, jossa pääset kehittymään asiantuntijana osana osaavaa ja rentoa työympäristöä? Etsimme nyt vakituista rakennusfysiikan asiantuntijaa / sisäilma-asiantuntijaa IdeaStructuralle kokoaikaiseen työsuhteeseen Helsinkiin! Tarjoamme haastavat ja vaihtelevat työtehtävät, joustavan ja rennon työyhteisön sekä mielenkiintoisia projekteja.Kuvaus Academic Work ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja asiantuntijatehtävät ja konsultointi Helsinki asiantuntijatehtävät ja konsultointi Sipoo asiantuntijatehtävät ja konsultointi Vantaa asiantuntijatehtävät ja konsultointi Espoo asiantuntijatehtävät ja konsultointi .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Academic Work Y-tunnus 27563516

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rakennusfysiikan asiantuntija / Sisäilma-asiantuntija vakituiseen työsuhteeseen, on ilmoitettu Academic Work -palvelussa 29.09.2016 ja sen on julkaissut Academic Work. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 153 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus