Duunitori suosittelee
Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

BI-konsultti/raportoinnin & budjetoinnin konsultti

Visma Services Oy

Helsinki

Putkistoasiantuntija

Andritz Oy

Varkaus

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Business Consultant

Studentwork

Helsinki

Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

Banner Academic Work

Työpaikkakuvaus

Onko sinulla rakennusalan korkeakoulututkinto ja olet kiinnostunut korjausrakentamisesta sekä sisäilma-asioista? Oletko aina halunnut päästä työskentelemään yrityksessä, jossa pääset kehittymään asiantuntijana osana osaavaa ja rentoa työympäristöä? Etsimme nyt vakituista rakennusfysiikan asiantuntijaa / sisäilma-asiantuntijaa IdeaStructuralle kokoaikaiseen työsuhteeseen Helsinkiin! Tarjoamme haastavat ja vaihtelevat työtehtävät, joustavan ja rennon työyhteisön sekä mielenkiintoisia projekteja.

Kuvaus


Academic Work etsii kokoaikaista rakennusfysiikan asiantuntijaa / sisäilma-asiantuntijaa Helsinkiin!

Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan IdeaStructuralle. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen hel01@academicwork.fi

Työtehtävät


Tässä tehtävässä vastuullasi tulee olemaan rakennusfysikaaliset selvitykset ja kuntotutkimukset sekä rakennusfysikaalinen suunnittelu korjauskohteissa. Lisäksi tulet tekemään sisäilmatutkimuksia sekä kosteusvauriokohteiden ja sisäilmakohteiden asiantuntijavalvontaa. Tehtävä sisältää lisäksi rakenteiden tutkimista, sekä asiakasyhteistyötä. Tehtävä sisältää sekä toimistolla että eri kohteissa työskentelyä. Toimenkuva tarkentuu valitun henkilön osaamisen ja kokemuksen mukaan.

IdeaStructura tarjoaa työnantajana tukevan ja joustavan työympäristön, joka mahdollistaa henkilökohtaisen kehittymisen ja tarjoaa haasteita työntekijöilleen. IdeaStructuralla pääset tekemään mielenkiintoisia ja vastuullisia projekteja ja samalla työskentelemään erilaisissa tehtävissä laajasti.


Etsimämme henkilö on


Ideaalihakijallamme on tehtävään sopiva insinöörin koulutus (yliopisto/AMK) esimerkiksi rakennusfysiikan tai talonrakennustekniikan puolelta. Sinulla on ainakin kaksi vuotta aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä, ja erityisesti kokemus rakenteiden kuntotutkimisesta tai korjaussuunnittelusta on toivottua. Myös aikaisempi kokemus rakennusten tutkimiseen tarvittavista mitta- ja tutkimuslaitteista katsotaan eduksesi. Sinulla on aktiivinen ja ongelmanratkaisulähtöinen asenne työntekoon, sekä viihdyt monipuolisissa ja vastuullisissa tehtävissä. Sinulla on erittäin hyvät vuorovaikutustaidot ja ennen kaikkea pyrit jatkuvasti kehittämään osaamistasi eteenpäin, sekä oppimaan uusia asioita. Myös kiinnostus korjausrakentamiseen ja sisäilma-asioihin on tärkeää. Lisäksi kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi.

Etsimällämme henkilöllä on:

* Tehtävään sopiva insinöörin koulutus (yliopisto/AMK) esimerkiksi rakennusfysiikan tai talonrakennustekniikan puolelta
* Ainakin kaksi vuotta aikaisempaa kokemusta suunnittelutoimistosta, ja erityisesti kokemus rakenteiden kuntotutkimisesta tai korjaussuunnittelusta on toivottua
* Aktiivinen ja ongelmanratkaisulähtöinen asenne työntekoon
* Hyvät vuorovaikutustaidot
* Sujuva suomen ja englannin kielitaito

Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on sujuva saksan kielitaito, ja sinulta löytyy kosteudenmittaajan, lämpökuvaajan tai kosteusvaurion kuntotutkijan sertifikaatti.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Sopimuksen mukaan

Työmäärä: Kokoaikainen

Kesto: Vakituinen

Paikka: Helsinki

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 29.9.2016

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa "ladattavat tiedostot". Voit hakea työpaikkaa painamalla "Hae työpaikkaa!" työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel01@academicwork.fi

Infoa asiakkaasta


IdeaStructura


Työnantaja: Academic Work Sijainti: Helsinki Hakemukset: https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/rakennusfysiikan-asiantuntija-sisailma-asiantuntija-vakituiseen-tyosuhteeseen/14976606 Ilmoitus jätetty: 29.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: Academic Work

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Helsinki

Yritystiedot

Toiminimi Academic Work Y-tunnus 2097653-7

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rakennusfysiikan asiantuntija / Sisäilma-asiantuntija vakituiseen työsuhteeseen, on ilmoitettu Academic Work -palvelussa 29.09.2016 ja sen on julkaissut Academic Work. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 123 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa