Duunitori suosittelee
DATA QUALITY COORDINATOR, TAMRO OYJ

Tamro Oyj co Studentwork

Vantaa

Johdon assistentti

Suomen Punainen Risti

Helsinki

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Vakuutusalan ajanvaraaja

Bookers Finland Oy

00101 - Helsinki

Tietohallintopäällikkö

Oy Transmeri Ab co HRS Advisors

02600 - Espoo

Haussa 20 data-analyytikkoa

Saranen Consulting

Uusimaa

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Omaatko teknisen koulutuksen ja olet kiinnostunut projektien vetämisestä? Onko projektityö sinulle luontainen tapa tehdä töitä, ja olet myös valmis matkustamaan? Etsimme Balanus Oy:lle kehityshaluista ja reipasta projektipäällikköä aloittamaan työt Tammikuussa!Kuvaus Etsimme kokoaikaista projektipäällikköä erilaisiin projekteihin ympäri Suomen. Balanuksen konttori sijaitsee Mäntsälässä - eli tulet työskentelemään siellä, sekä työmailla. Toimeksianto on ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hallinto, yleiset toimistotyöt Kärkölä hallinto, yleiset toimistotyöt Järvenpää hallinto, yleiset toimistotyöt Orimattila hallinto, yleiset toimistotyöt Hyvinkää hallinto, yleiset toimistotyöt Hausjärvi hallinto, yleiset toimistotyöt Mäntsälä hallinto, yleiset toimistotyöt Pornainen hallinto, yleiset toimistotyöt Pukkila hallinto, yleiset toimistotyöt Sipoo hallinto, yleiset toimistotyöt Tuusula hallinto, yleiset toimistotyöt Askola hallinto, yleiset toimistotyöt .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Academic Work Y-tunnus 27563516

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Projektipäällikkö tekniikan alalle, on ilmoitettu Academic Work -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Academic Work. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 17.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Mäntsälä . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 153 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus