Duunitori suosittelee
Tiesuunnitteluun ryhmä-/projektipäällikkö

Destia

Jyväskylä

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Kauppapolitiikan päällikkö

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Banner Academic Work

Työpaikkakuvaus

Omaatko teknisen koulutuksen ja olet kiinnostunut projektien vetämisestä? Onko projektityö sinulle luontainen tapa tehdä töitä, ja olet myös valmis matkustamaan? Etsimme Balanus Oy:lle kehityshaluista ja reipasta projektipäällikköä aloittamaan työt Tammikuussa!

Kuvaus


Etsimme kokoaikaista projektipäällikköä erilaisiin projekteihin ympäri Suomen. Balanuksen konttori sijaitsee Mäntsälässä - eli tulet työskentelemään siellä, sekä työmailla.

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina yrityksessä Balanus Oy.


Työtehtävät


Tässä tehtävässä tulet työskentelemään monipuolisissa projektinhallinnan tehtävissä sekä toimistolla Mäntsälässä että työmaalla eri kohteissa ympäri Suomen - tulevaisuudessa mahdollisesti myös muissa Pohjoismaissa. Tulet vastaamaan erilaisista projekteista ja tyypillisiä työtehtäviäsi ovat esimerkiksi projektien suunnittelu, urakkalaskentaan osallistuminen sekä urakan sujuvuudesta vastaaminen. Tulet myös osallistumaan erilaisiin palavereihin ja toimimaan eri sidosryhmien kanssa. Odotamme sinun myös tarttuvan toimeen kuin toimeen, mitä vastaan tulee.

Tehtävä sopii sinulle joka olet kiinnostunut työskentelemään projektiluontoisissa tehtävissä sekä kehittymään alan ammattilaiseksi! Tehtävään saat kattavan perehdytyksen.


Etsimämme henkilö on


Etsimällämme henkilöllä on tehtävään soveltuva teknisen alan korkeakoulututkinto (esimerkiksi kone, LVI tai mekaniikka). Odotamme sinun olevan kehittymishaluinen, periksi antamaton, innokas sekä rohkea persoona, joka kommunikoi luontevasti erilaisten ihmisten kanssa. Ymmärrät mistä projektityössä on kysymys ja koet sen itsellesi luontevaksi tavaksi tehdä töitä.

Etsimällämme henkilöllä on:

* Tehtävään soveltuva tekninen koulutustausta (DI/AMK)
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito
* Hyvät vuorovaikutustaidot
* Halua kehittyä ja oppia lisää jatkuvasti
* Valmius matkustaa
* Ajokortti

Eduksi katsotaan myös, mikäli sinulla on sujuva ruotsin ja/tai venäjän kielen taito. Arvostamme myös aikaisempaa kokemusta projektityöstä.

Aloitus: Tammikuu 2017

Työmäärä: Kokoaikatyö

Kesto: 12 kk, mahdollisuus keskustella jatkosta

Paikka: Mäntsälä + työmaat ympäri Suomen

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 17.10.2016

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa "ladattavat tiedostot". Voit hakea työpaikkaa painamalla "Hae työpaikkaa!" työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel03@academicwork.fi

Infoa asiakkaasta


Balanus Oy


Työnantaja: Academic Work Sijainti: Mäntsälä Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: Academic Work

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Mäntsälä

Yritystiedot

Toiminimi Academic Work Y-tunnus 2097653-7

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Projektipäällikkö tekniikan alalle, on ilmoitettu Academic Work -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Academic Work. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Mäntsälä , osoitteessa Mäntsälä . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 126 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa