Duunitori suosittelee
International Marketing Manager

Valio

Helsinki

International Manager

Teosto ry

Helsinki

Oletko sinä uuden ajan kiinteistövälittäjä? Hae mukaan Kiinteistömaailman Trainee -ohjelmaan!

Academic Work

Helsinki

Matkailu- ja ravintola-alan sesonkityöntekijöitä

Break Sokos Hotel Vuokatti / Osuuskauppa Maakunta

Sotkamo

Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Etsimme kahta Käytönsuunnittelijaharjoittelijaa Espooseen!

Academic Work

Espoo

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Oletko opintojesi loppu- tai keskivaiheessa oleva AMK-insinööri? Etsimme nyt Are Oy:lle projektinhoidon harjoittelijaa monipuolisiin LVI-projekteihin! Kyseessä on hieno mahdollisuus päästä erikoistumaan varsinkin IV-puolen projektinhoitoon sekä päästä oppimaan käytännössä projektinhoidon ja - johdon tehtävistä kokeneiden ammattilaisten työparina. Mikäli kiinnostuit, tutustu tehtävään tarkemmin ja hae paikkaa jo tänään!Kuvaus Academic Work etsii osa-aikaista ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja osa-aikatyö Helsinki osa-aikatyö Kerava osa-aikatyö Nurmijärvi osa-aikatyö Sipoo osa-aikatyö Tuusula osa-aikatyö Vantaa osa-aikatyö Espoo harjoittelupaikat Helsinki harjoittelupaikat Kerava harjoittelupaikat Nurmijärvi harjoittelupaikat Sipoo harjoittelupaikat Tuusula harjoittelupaikat Vantaa harjoittelupaikat Espoo osa-aikatyö harjoittelupaikat Helsinki Kerava Nurmijärvi Sipoo Tuusula Vantaa Espoo .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Academic Work Y-tunnus 2097653-7

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Projektinhoidon harjoittelija, osa-aika, Vantaa, on ilmoitettu Academic Work -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Academic Work. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 145 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa