Duunitori suosittelee
Onko sinusta tulevaisuuden automyyjäksi? Hae mukaan Bilian trainee-ohjelmaan!

Academic Work

Helsinki

Osa-aikainen laborantti Hankoon

Adecco Finland

Finland

Asiakaspalvelutyöntekijöitä keikkatöihin messuille

Adecco Finland

Finland

Osa-aikainen työntömastotrukin kuljettaja

Adecco Finland

Finland

Viheralan Kausityöntekijöitä Helsinkiin ja pk-seudulle

Adecco Finland

Finland

K Trainee Program

Kesko

Uusimaa

Java Developereita Bilotin Trainee-ohjelmaan!

Academic Work

Helsinki

Kausityöntekijöitä Räfsön Saareen 2017

Räfsön Leirikeskus / Kirkkonummen seurakuntayhtymä

02480 - Kirkkonummi

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Oletko opintojesi loppu- tai keskivaiheessa oleva AMK-insinööri? Etsimme nyt Are Oy:lle projektinhoidon harjoittelijaa monipuolisiin LVI-projekteihin! Kyseessä on hieno mahdollisuus päästä erikoistumaan varsinkin IV-puolen projektinhoitoon sekä päästä oppimaan käytännössä projektinhoidon ja - johdon tehtävistä kokeneiden ammattilaisten työparina. Mikäli kiinnostuit, tutustu tehtävään tarkemmin ja hae paikkaa jo tänään!Kuvaus Academic Work etsii osa-aikaista ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja osa-aikatyö Helsinki osa-aikatyö Kerava osa-aikatyö Nurmijärvi osa-aikatyö Sipoo osa-aikatyö Tuusula osa-aikatyö Vantaa osa-aikatyö Espoo harjoittelupaikat Helsinki harjoittelupaikat Kerava harjoittelupaikat Nurmijärvi harjoittelupaikat Sipoo harjoittelupaikat Tuusula harjoittelupaikat Vantaa harjoittelupaikat Espoo osa-aikatyö harjoittelupaikat .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Academic Work Y-tunnus 27563516

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Projektinhoidon harjoittelija, osa-aika, Vantaa, on ilmoitettu Academic Work -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Academic Work. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 06.12.2016. Työpaikka sijaitsee Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 160 kappaletta.

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus