Duunitori suosittelee
Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Etsimme kahta Käytönsuunnittelijaharjoittelijaa Espooseen!

Academic Work

Espoo

Legal Trainee

Ernst & Young Oy

00100 - Helsinki

Tiesuunnitteluun ryhmä-/projektipäällikkö

Destia

Jyväskylä

HR-päällikkö

Varma

Helsinki

Integraatioiden erikoisasiantuntija

Elisa Appelsiini

Helsinki

Banner Academic Work

Työpaikkakuvaus

Oletko opintojesi loppu- tai keskivaiheessa oleva AMK-insinööri? Etsimme nyt Are Oy:lle projektinhoidon harjoittelijaa monipuolisiin LVI-projekteihin! Kyseessä on hieno mahdollisuus päästä erikoistumaan varsinkin IV-puolen projektinhoitoon sekä päästä oppimaan käytännössä projektinhoidon ja - johdon tehtävistä kokeneiden ammattilaisten työparina. Mikäli kiinnostuit, tutustu tehtävään tarkemmin ja hae paikkaa jo tänään!

Kuvaus


Academic Work etsii osa-aikaista (15-25h/vko) projektinhoitajaharjoittelijaa!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina Are Oy:ssa.


Työtehtävät


Tässä tehtävässä tulet työskentelemään Aren LVI-yksikön projektien johtamisen, seurannan ja raportoinnin parina, projektipäälliköiden ja projektinhoitajien apuna. Huolehdit omalta osaltasi projektien sujuvasta etenemisestä erityisesti IV-puolen osalta ja vastaat tarvikkeiden tilauksista, muutostöiden massoittelusta sekä luovutustarkastuksista. Otat myös toisinaan osaa projekteja koskeviin palavereihin ja avustat muissa projektinhoidon tehtävissä. Työnkuvaasi sisältyy työmailla käymistä noin puolet työajastasi.

Oletko kiinnostunut tästä tehtävästä? Kyseessä on hieno mahdollisuus kehittyä ja kasvaa alan kovien ammattilaisten seurassa ja päästä oppimaan käytännössä projektinhoidon ja - johdon tehtävistä. Tämä tehtävä soveltuu erinomaisesti loppuvaiheen opiskelijoille ja mahdollistaa myös täysipäiväisen työskentelyn niin halutessasi.


Etsimämme henkilö on


Etsimällämme henkilölle on alalle soveltuva koulutustausta, esimerkiksi LVI- tai talotekniikan AMK-insinöörin opinnot, sekä aito halu kehittyä projektinhoidon ja - johdon ammattilaiseksi. Myös LVI-asentajan ammattikoulutausta katsotaan eduksesi. Tehtävässä menestyminen edellyttää luotettavaa, omatoimista ja reipasta otetta työskentelyotetta. Haluat oppia uutta ja päästä kiinni oman alan tehtäviin sekä työskennellä osana talotekniikan ammattilaisista koostuvaa tiimiä.

Etsimällämme henkilöllä on:

* Soveltuva tekninen koulutustausta (esimerkiksi LVI-/talotekniikan AMK-insinööri)
* Aito halu kehittyä projektinhallinnan ja - johdon todelliseksi ammattilaiseksi
* Luotettava, omatoiminen ja reipas ote työntekoon
* Oppimishaluinen ja tiimityöskentelyyn suuntautunut asenne
* Ajokortti, lisäksi oman auton käyttömahdollisuus on eduksi

Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on aikaisempaa työkokemusta esimerkiksi asennuksista sekä voimassa oleva työturvallisuus- tai tulityökortti.

Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: mahdollisimman pian

Työmäärä: 15-25h/viikko, mahdollisuus työskennellä myös kokopäiväisesti

Kesto: 31.8.2017 asti

Paikka: Vantaa ja työmaat eri puolilla pääkaupunkiseutua

Palkka: sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 10.10.2016

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa "ladattavat tiedostot". Voit hakea työpaikkaa painamalla "Hae työpaikkaa!" työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel02@academicwork.fi

Infoa asiakkaasta


Are on yli 100-vuotias edistyksellinen ja palveleva talotekniikkatalo. Koko elinkaaren kattavat talotekniikkaurakoinnin ja kiinteistön ylläpidon palvelut takaavat asiakkaidemme tilojen energiatehokkuuden ja miellyttävät sisäolosuhteet. Palvelemme asiakkaitamme noin 3 000 arelaisen voimin kaikkialla Suomessa ja tytäryhtiömme kautta Venäjällä Pietarissa. Are on suomalainen perheyritys ja osa Onvest-konsernia. Tarjoamme taloteknisiä ratkaisuja hankekehityksestä laadukkaaseen käyttöönottoon asti. Urakoimme talotekniset järjestelmät sekä uudisrakennuksiin että perusparannuskohteisiin. Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haasteellisen tehtäväkentän ammattitaitoisten osaajien joukossa.Työnantaja: Academic Work Sijainti: Vantaa Hakemukset: https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/projektinhoidon-harjoittelija-osa-aika-vantaa/14977667 Ilmoitus jätetty: 10.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: Academic Work

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Vantaa

Yritystiedot

Toiminimi Academic Work Y-tunnus 2097653-7

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Projektinhoidon harjoittelija, osa-aika, Vantaa, on ilmoitettu Academic Work -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Academic Work. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa , osoitteessa Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 121 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa