Duunitori suosittelee
Software Developer (summer trainee)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Software Test Engineer (summer trainee)

Procountor Oy

02150 - Espoo

International Marketing Manager

Valio

Helsinki

International Manager

Teosto ry

Helsinki

Oletko sinä uuden ajan kiinteistövälittäjä? Hae mukaan Kiinteistömaailman Trainee -ohjelmaan!

Academic Work

Helsinki

Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Banner Academic Work

Työpaikkakuvaus

Haluatko kehittyä tulevaisuuden huippumyyjäksi mielenkiintoisella alalla? Onko sinulla kiinnostusta teknisiä tuotteita kohtaan sekä asiakaslähtöinen asenne? Etsimme myynnin traineetä Kamwest Oy:lle Espooseen! Tehtävä tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden kehittyä myynnin parissa kansainvälisillä markkinoilla ja sopii esimerkiksi opiskelijalle, joka haluaa työskennellä osa-aikaisesti opintojen ohessa. Lue lisää ja hae heti, aloitamme haastattelut välittömästi sopivien henkilöiden haettua paikkaa.

Kuvaus


Academic Work etsii osa-aikaista myynnin traineetä Espooseen!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina Kamwest Oy:ssä.


Työtehtävät


Tässä tehtävässä tulet työskentelemään myynnin parissa, osana pientä tiimiä. Toimenkuvaasi kuuluu pääasiassa potentiaalisten asiakkaiden prospektointi ja kontaktointi puhelimitse. Käytännössä käytössäsi on lista potentiaalisista asiakkaista, joista etsit oikeat kontaktit ja vakuutat heidät tapaamaan Kamwestin edustajan. Tulet lähettämään asiakkaille lisätietoja tuotteista, sopimaan tapaamisia sekä osallistumaan myös tarjousten tekemiseen. Myytävät tuotteet ovat teknisiä ja tulet saamaan niihin kattavan perehdytyksen. Sinulla on myös mahdollisuus päästä mukaan asiakastapaamisiin ja kehittymään sitä kautta myynnin ammattilaiseksi.

Työtehtäviisi kuuluu:

* Potentiaalisten asiakkaiden prospektointi ja kontaktointi
* Tapaamisten sopiminen
* Tarjousten tekeminen

Tehtävä sopii sinulle, joka haluat työskennellä myyntitehtävissä osana osaavaa tiimiä. Positio tarjoaa mahdollisuuden kehittyä myynnissä sekä oppia teknisten tuotteiden markkinoinnista kansainvälisillä markkinoilla.


Etsimämme henkilö on


Etsimällämme henkilöllä on tehtävään soveltuva koulutustausta ammattikorkeakoulusta tai yliopistosta sekä kokemusta asiakaspalvelu- tai myyntitehtävistä. Sinulla on kiinnostusta teknisiä tuotteita kohtaan ja innostut myynnin mahdollisuuksista. Osaat lukea asiakkaiden tarpeita ja uskallat ottaa rohkeasti yhteyttä potentiaalisiin ostajiin. Etsimämme henkilö omaa oma-aloitteisen ja aktiivisen työotteen sekä kykenee työskentelemään suomeksi ja englanniksi. Ruotsin ja saksan kieli katsotaan suureksi eduksi.

Etsimällämme henkilöllä on:

* Tehtävään soveltuva koulutus
* Kokemusta asiakaspalvelu- tai myyntitehtävistä
* Kiinnostusta alaa kohtaan sekä rohkeutta kontaktoida potentiaalisia asiakkaita
* Oma-aloitteinen ja aktiivinen työote
* Sujuva suomi ja englanti

Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on opintoja tekniikan alalta.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Osa-aikainen, 40-100h/kk

Kesto: 28.02.2017 asti, mahdollisuus keskustella jatkosta

Paikka: Espoo

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 11.10.2016

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa "ladattavat tiedostot". Voit hakea työpaikkaa painamalla "Hae työpaikkaa!" työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel03@academicwork.fi

Infoa asiakkaasta


Kamwest Oy on vuonna 1987 perustettu teollisuuden konsultoinnin ja teknisten ratkaisujen myyntiorganisaatio. Yritys toimii päämiestensä paikallisena teknisenä asiantuntijana ja myyntiedustajana sekä Suomessa että Pohjoismaiden ja Baltian alueilla. Heillä on joidenkin tuotteiden osalta toimintaa myös maailmanlaajuisesti.

Yrityksen tuotevalikoima kattaa teollisuuden koneet, komponentit ja tarvikkeet. Kamwestilla on Suomessa myös omaa tuotekehitystä, josta tällä hetkellä tärkein on Kamwestin kehittämä kattilan puhdistusvasara (The Kamwest Boiler Cleaning Hammer - patent pending).Työnantaja: Academic Work Sijainti: Espoo Ilmoitus jätetty: 11.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: Academic Work

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Espoo

Yritystiedot

Toiminimi Academic Work Y-tunnus 2097653-7

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Osa-aikainen myynnin trainee Espooseen, on ilmoitettu Academic Work -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Academic Work. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo , osoitteessa Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 153 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus