Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Web Developer (Linux)

Deltagon Group Oy

Vattuniemi (00210)

Web Developer (Java)

Maatalouden Laskentakeskus Oy co Studentwork

Jyväskylä

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Banner Academic Work

Työpaikkakuvaus

Etsimme osa-aikaista junior back-end developeria kehittämään iltalehti.fi - palvelua. Työtä on noin 3-4 päivää viikossa. Pääset osaksi pientä kehitystiimiä, jonka vastuulla on palvelu, joka kerää yli sata miljoonaa klikkausta viikossa. Haussa on ohjelmoinnista innostuva mielellään IT-alan opiskelija, jolla on jo osaamista esim. opinnoista ja omista projekteista, mutta haluaa viedä taitonsa työelämän käyttöön. Pääset työskentelemään esimerkiksi AWS ja Ruby teknologioiden kanssa microservices arkkitehtuurissa.

Kuvaus


Academic Work etsii osa-aikaista Junior Back-End Developeria Helsinkiin!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakkaallamme Alma Medialla.


Työtehtävät


Tässä tehtävässä työskentelet muutaman hengen kehitystiimissä, joka vastaa iltalehden microservices arkkitehtuuriin perustuvasta järjestelmästä. Työsi tulee keskittymään back-end puolen kehitystehtäviin Ruby ohjelmointikielellä painottuen uuden kehittämiseen. Tiimissä käytettäviä teknologioita ovat mm. Ruby (Sinatra, Rails), Javascript, Bootstrap, PostgreSQL ja AWS. Tiimin vastuulla on kehittää toimiva taustajärjestelmä palveluille, joilla on 1,9 miljoonaa käyttäjää viikossa.

Tiimissä on hyvä tekemisen meininki ja kehittäjät viihtyvät hyvin porukassaan. Tekeminen tiimissä on suoraviivaista ja tässä tehtävässä pääset oikeasti toteuttamaan asioita. Tehtävässä sinulla on aito mahdollisuus vaikuttaa siihen, millaisia tehtäviä teet ja miten ne toteutetaan.

Työtä tehdään noin 3-4 päivää viikossa, joten tehtävä soveltuu erinomaisesti opiskelijalle. Työ on alkuun määräaikainen toukokuun 2017 loppuun. Tämän jälkeen on hyvä mahdollisuus keskustella jatkosta.


Etsimämme henkilö on


Ideaalihakijamme on ohjelmoinnista innostunut IT-alan opiskelija, joka etsii oman alansa haasteita opintojen oheen. Sinulla on hyvää osaamista ohjelmoinnista opintojesi ja omien harrastusprojektien muodossa. Emme odota sinulta työkokemusta alalta, vaan oma innostus ja harrastuneisuus korvaavat tämän. Työotteeltasi toivomme sinun olevan itseohjautuva ja kykenevä tiimityöhön. Ruby-osaaminen on eduksi, mutta etsimme ensisijaisesti henkilöä, joka kykenee ottamaan uudet tekniikat haltuun tehokkaasti.

Olemme kiinnostuneita juuri sinun osaamisestasi, joten liitä mielellään hakemuksen mukaan Github-tili tai portfolio, jolla osoitat osaamistasi ja kiinnostuksen kohteitasi.

Etsimällämme henkilöllä on:

* Osaamista ja harrastuneisuutta ohjelmoinnista
* Itseohjautuva työote
* Opinnot siinä vaiheessa, että voit sitoutua tekemään 3-4 päivää viikossa töitä

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Osa-aikainen 3-4 pv/vko

Kesto: Toukokuun 2017 loppuun, mahdollisuus keskustella jatkosta

Paikka: Helsinki

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 14.10.2016

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa "ladattavat tiedostot". Voit hakea työpaikkaa painamalla "Hae työpaikkaa!" työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel03@academicwork.fi

Infoa asiakkaasta


Alma Mediapartners Oy on ketterä ja kehittyvä verkkopalveluliiketoimintaan keskittynyt yritys. Tunnetummat brändimme ovat Autotalli.com ja Etuovi.com. Olemme osa Alma Media -konsernia. Toimittamiamme autokaupan sovelluksia on käytössä 300 autoliiketoimipisteessä Suomessa. Tulet työskentelemään näiden autoalan sovellusten parissa.Työnantaja: Academic Work Sijainti: Helsinki Hakemukset: https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/osa-aikainen-junior-back-end-developer-kehittamaan-iltalehtifi-palvelua/14977470 Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: Academic Work

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Helsinki

Yritystiedot

Toiminimi Academic Work Y-tunnus 2097653-7

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Osa-aikainen Junior Back-End Developer kehittämään iltalehti.fi -palvelua, on ilmoitettu Academic Work -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Academic Work. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 119 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa