Duunitori suosittelee
Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Etsimme kahta Käytönsuunnittelijaharjoittelijaa Espooseen!

Academic Work

Espoo

Legal Trainee

Ernst & Young Oy

00100 - Helsinki

Korvausneuvoja

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Etsimme kahta Käytönsuunnittelijaharjoittelijaa Espooseen!

Academic Work

Espoo

Banner Academic Work

Työpaikkakuvaus

Pidätkö itseäsi Drupal-velhona, jolla on kiinnostusta web-kehittämistä kohtaan? Onko sinulla aikaisempaa kokemusta Drupalin käytöstä ja halua työskennellä rennossa, mutta samalla motivoituneessa ympäristössä? Etsimme Drupal-kehittäjää GoGolf Oy:lle. Hae jo tänään, sillä etenemme heti sopivien hakijoiden löydyttyä!

Kuvaus


Academic Work etsii osa-aikaista Drupal-kehittäjää Helsinkiin!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina GoGolf Oy:llä.


Työtehtävät


Tässä tehtävässä tulet vastaamaan GoGolfin UI-suunnittelusta Drupalia hyödyntäen ja työtehtäväsi tulevat sisältämään myös yrityksen nettisivujen päivittämistä ja kehittämistä. Lisäksi tulet mahdollisesti vastaamaan asiakasprojekteihin liittyvistä tehtävistä, kuten ilmoittautumiskaavakkeiden ja myyntikampanjoiden suunnittelusta sekä niiden lisäämisestä nettisivuille. Työ vaatii tarkkuutta aikataulujen suhteen - saat kuitenkin vapautta vastuulle vastineeksi!

Työtehtäviisi kuuluu:

* UI-suunnittelu Drupalin avulla
* Nettisivujen päivittäminen sekä kehittäminen
* Mahdolliset muut tehtävät asiakasprojektien parissa
* Aikatauluissa pysyminen

Tehtävä sopii sinulle joka haluat kehittää web-kehittämisen taitojasi rennossa ja motivoituneessa ympäristössä. Tehtävä tarjoaa etenemismahdollisuuksia, kun kehityt alan tehtävissä. GoGolf Oy on nopeasti kasvava yritys ja haluamme sinut osaksi mahtavaa tiimiämme!


Etsimämme henkilö on


Ideaalihakijamme on innostunut Drupal-velho, joka tuntee front-end kehittämisen salat ja on kerryttänyt kokemusta joko työn tai omien projektien parissa. Sinulla on sujuva englanninkielentaito sekä työnäytteitä, joiden avulla pystyt esittelemään osaamistasi. Olet etsimämme henkilö, jos olet energinen tiimipelaaja ja innostunut kehittämään itseäsi!

Etsimällämme henkilöllä on:

* Kokemusta Drupalin käytöstä joko työn tai omien projektien kautta
* Tuntemusta front-end kehittämisestä
* Sujuva englanti
* Työnäytteitä, joilla esitellä osaamistasi
* Energinen työote

Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on kokemusta verkkokaupasta sekä sujuva suomenkielentaito.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Osa-aikainen, 2 pv/vko

Kesto: 6kk, mahdollisuus keskustella jatkosta

Paikka: Helsinki

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 03.10.2016

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa "ladattavat tiedostot". Voit hakea työpaikkaa painamalla "Hae työpaikkaa!" työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel03@academicwork.fi

Infoa asiakkaasta


GoGolf.fi ravistelee, herättelee ja seuraa golfia tunteja laskematta. Olemme paikalla kaikkialla missä tapahtuu, usein kuvauskamojen kera. Tervetuloa mukaan!Työnantaja: Academic Work Sijainti: Helsinki Hakemukset: https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/osa-aikainen-drupal-kehittaja-helsinkiin/14976817 Ilmoitus jätetty: 03.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: Academic Work

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Helsinki

Yritystiedot

Toiminimi Academic Work Y-tunnus 2097653-7

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Osa-aikainen Drupal-kehittäjä Helsinkiin!, on ilmoitettu Academic Work -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut Academic Work. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 118 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa