Duunitori suosittelee
Onko sinusta tulevaisuuden automyyjäksi? Hae mukaan Bilian trainee-ohjelmaan!

Academic Work

Helsinki

Arvokuljettajia ja rahankäsittelijöitä kesäksi

Loomis

Finland

Osa-aikainen laborantti Hankoon

Adecco Finland

Finland

Face to face -varainhankkija, Turku

Amnesty International Suomen osasto

Turku

Asiakaspalvelija, Dieta Oy

Studentwork

Helsinki

Kovanen Student Education -ohjelma 2017

Kovanen

Helsinki

Ilmoitus jätetty 03.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Pidätkö itseäsi Drupal-velhona, jolla on kiinnostusta web-kehittämistä kohtaan? Onko sinulla aikaisempaa kokemusta Drupalin käytöstä ja halua työskennellä rennossa, mutta samalla motivoituneessa ympäristössä? Etsimme Drupal-kehittäjää GoGolf Oy:lle. Hae jo tänään, sillä etenemme heti sopivien hakijoiden löydyttyä! Kuvaus Academic Work etsii osa-aikaista Drupal-kehittäjää Helsinkiin!Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja osa-aikatyö Helsinki osa-aikatyö Sipoo osa-aikatyö Vantaa osa-aikatyö Espoo osa-aikatyö .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Academic Work Y-tunnus 27563516

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Osa-aikainen Drupal-kehittäjä Helsinkiin!, on ilmoitettu Academic Work -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut Academic Work. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 156 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus