Duunitori suosittelee
Vastaava mestari arvoasuntojen saneeraukseen

Johan Aarnio Oy / co Värväämö

Helsinki

CTO Chief Technology Officer / Teknologiajohtaja

Woima Corporation

Vaasa

Työnjohtaja / Vastaava Työnjohtaja

Jusmar Oy / co Värväämö

Helsinki

Rakennuttajavastaava asiakkaallemme Turkuun

Adecco Finland

Finland

Työnjohtaja / Nuorempi Työnjohtaja

Viherpojat Oy / co Värväämö

Espoo

IT-osastonjohtaja

Kuntarahoitus

Helsinki

Päiväkodinjohtaja

Pilke päiväkodit Oy

04230 - Kerava

Työmaainsinööri

Rakennus Oy Antti J. Ahola co Solidea

05800 - Hyvinkää

Tulevaisuuden johtaja lähes jokaisen suomalaisen tunteman brändin alle

Academic Work

Helsinki

Tulevaisuuden johtaja lähes jokaisen suomalaisen tunteman brändin alle

Academic Work

Espoo

Ilmoitus jätetty 28.12.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Oletko sinä valmis aloittamaan urasi työnjohtajana kokeneemman ammattilaisen työparina? Haluatko työskennellä monipuolisten uudisrakennusprojektien parissa ja saada mahdollisuuden kasvaa rakennusalan asiantuntijaksi? Hausia Oy etsii nuorempaa työnjohtajaa vaihteleviin työnjohdon tehtäviin Espoon alueelle. Lue lisää ja hae jo tänään!Kuvaus Academic Work etsii kokoaikaista nuorempaa työnjohtajaa Espooseen!Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja työnjohtajat Helsinki työnjohtajat Kauniainen työnjohtajat Kirkkonummi työnjohtajat Nurmijärvi työnjohtajat Vantaa työnjohtajat Vihti työnjohtajat Espoo maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Helsinki maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Kauniainen maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Kirkkonummi maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Nurmijärvi maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Vantaa maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Vihti maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Espoo johtajapositiot Helsinki johtajapositiot Kauniainen johtajapositiot Kirkkonummi johtajapositiot Nurmijärvi johtajapositiot Vantaa johtajapositiot Vihti johtajapositiot Espoo työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Helsinki työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Kauniainen työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Kirkkonummi työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Nurmijärvi työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Vantaa työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Vihti työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Espoo työnjohtajat maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät johtajapositiot työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Academic Work Y-tunnus 27563516

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Nuorempi työnjohtaja uudisrakentamiseen!, on ilmoitettu Academic Work -palvelussa 28.12.2016 ja sen on julkaissut Academic Work. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 02.02.2017. Työpaikka sijaitsee Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 156 kappaletta.

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus