Duunitori suosittelee
Sesonkityöntekijöitä kassaosastolle Tampereen tavarataloon

Bauhaus & Co Ky

33950 - Pirkkala

Maarakentamisen työnjohtaja

Oulun Piharakennus Oy

Oulu

Haemme kokenutta Työpäällikköä asiakkaallemme

Värväämö

Helsinki

Kesäharjoittelija, Dokumentointi, Espoo

Caruna

Espoo

Tuotekehityspäällikkö

Meira co HRS Advisors

Finland

IT-suunnittelija

Helsingin kaupungin liikennelaitos HKL

Helsinki

Banner Academic Work

Työpaikkakuvaus

Oletko sinä valmis aloittamaan urasi työnjohtajana kokeneemman ammattilaisen työparina? Haluatko työskennellä monipuolisten uudisrakennusprojektien parissa ja saada mahdollisuuden kasvaa rakennusalan asiantuntijaksi? Hausia Oy etsii nuorempaa työnjohtajaa vaihteleviin työnjohdon tehtäviin Espoon alueelle. Lue lisää ja hae jo tänään!

Kuvaus


Academic Work etsii kokoaikaista nuorempaa työnjohtajaa Espooseen!

Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan Hausia Oy:lle. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen [email protected](mailto:[email protected]).


Työtehtävät


Tässä positiossa tulet toimimaan työnjohtotehtävissä yhteistyössä kokeneemman työnjohtajan kanssa uudisrakennusprojektien parissa. Hausia Oy:lle on tärkeää, että nuoret osaajat oppivat ja kehittyvät, joten vastuusi tulee kasvamaan kehityksesi myötä. Tässä tehtävässä tulet työskentelemään kerros- ja rivitalotyömailla Espoon alueella.

Tämä tehtävä tarjoaa hienon mahdollisuuden työskennellä yrityksessä, joka kilpailee isojen toimijoiden kanssa tarjoten pienen toimijan edut ja ketteryyden. Tämän lisäksi Hausia tarjoaa sinulle loistavat etenemismahdollisuudet sekä kannustavan työilmapiirin.


Etsimämme henkilö on


Etsimme tehtävään henkilöä, joka on rakennusalan (AMK/DI) loppuvaiheen opiskelija tai jo valmistunut. Tämän lisäksi olet jo hieman kartuttanut aikaisempaa työkokemusta työmailta esimerkiksi opintojesi harjoittelujen kautta. Näiden kokemusten ja koulutuksesi perusteella omaat selkeän ja realistisen käsityksen työmaan toiminnasta ja sen käytännöistä sekä palat halusta päästä kehittämään omaa osaamistasi osana kasvavaa organisaatiota.

Etsimällämme henkilöllä on:

* Rakennusalan koulutus tai opinnot loppusuoralla (AMK/DI)
* Aiempaa kokemusta työmaatehtävistä, esimerkiksi harjoittelusta
* Innokas, ahkera ja kehityshaluinen asenne työntekoon
* Sujuva suomen kielen taito

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Sopimuksen mukaan

Työmäärä: Kokoaika, neuvoteltavissa mikäli tarvitset jonkin verran joustoa opintojesi viimeistelyyn

Kesto: Vakituinen

Paikka: Työmaat Espoon alueella

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 28.12.2016

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa "ladattavat tiedostot". Voit hakea työpaikkaa painamalla "Hae työpaikkaa!" työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen [email protected](mailto:[email protected]). Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme
https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi(https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi)

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi(http://www.academicwork.fi/).


Infoa asiakkaasta


Hausia Oy toimii ja rakentaa pääkaupunkiseudulla. 2015 rakenteilla oli jo 433 uutta kerros- ja pientaloa. Hausian vahva liikevaihdon kasvu jatkuu myös vuonna 2016. Myös tulevina vuosina rakenteilla olevien kerros- ja pientalojen määrä on kasvussa. Hausian toimintamallien avulla he pystyvät tarjoamaan kustannustehokkaasti laadukkaita koteja, joiden arvo säilyy ja kasvaa. Hausian kodeissa yhdistyy laadukas suunnittelu ja rakentaminen.Työnantaja: Academic Work Sijainti: Espoo Ilmoitus jätetty: 28.12.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: Academic Work

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Espoo

Yritystiedot

Toiminimi Academic Work Y-tunnus 27563516

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Nuorempi työnjohtaja uudisrakentamiseen!, on ilmoitettu Academic Work -palvelussa 28.12.2016 ja sen on julkaissut Academic Work. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo , osoitteessa Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 137 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus