Duunitori suosittelee
Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Aluepäällikkö

VV-Auto Group Oy

01530 - Vantaa

Keittiöpäällikkö Bar Loosisteriin

CMB Ravintolat

Helsinki

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Terveydenhuoltoeläinlääkäri

DanHatch Finland Oy / co MPS

Mynämäki

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Oletko kiinnostunut sekä rakennuksissa paikan päällä tehtävistä korjaustutkimuksista että toimistolla tapahtuvasta suunnittelutyöstä? Haluatko kasvaa korjausrakennuksen ammattilaiseksi Suomen parhaassa korjaustiimissä FCG:llä? Mikäli kiinnostuit, haethan paikkaa mahdollisimman pian!Kuvaus Academic Work etsii nuorempaa kuntotutkijaa / -korjaussuunnittelijaa Poriin!Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan yritykseen FCG Suunnittelu & Tekniikka Oy. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Lavia Luvia Merikarvia Nakkila Pomarkku Pori Siikainen Ulvila .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Academic Work Y-tunnus 2097653-7

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Nuorempi korjaussuunnittelija Poriin!, on ilmoitettu Academic Work -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Academic Work. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 17.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Pori . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 145 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa