Duunitori suosittelee
Sähkösuunnittelija

Steris Finn-Aqua

Tuusula

Ohjelmistoarkkitehti, Microsoft

Elisa Appelsiini

Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

KEY ACCOUNT MANAGER, NORTHERN EUROPE

Academic Work

Espoo

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Promoottori

Face2face

Helsinki

Banner Academic Work

Työpaikkakuvaus

Oletko kiinnostunut sekä rakennuksissa paikan päällä tehtävistä kuntotutkimuksista että toimistolla tapahtuvasta suunnittelutyöstä? Haluatko kasvaa korjaussuunnittelun ammattilaiseksi Suomen parhaassa korjaustiimissä FCG:llä? Mikäli kiinnostuit, haethan paikkaa mahdollisimman pian!

Kuvaus


Academic Work etsii nuorempaa kuntotutkijaa / -korjaussuunnittelijaa Helsinkiin!

Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan yritykseen FCG Suunnittelu & Tekniikka Oy. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen hel02@academicwork.fi

Työtehtävät


Tässä tehtävässä tulet osallistumaan kosteusvaurioiden ja sisäilmaongelmien korjaussuunnitteluun ja kuntotutkimuksen tehtäviin yhdessä kokeneempien kollegoiden kanssa. Työnkuva tulee olemaan monipuolinen korjausrakentamisen asiantuntijatehtävä, jossa pääset ratkaisemaan tärkeitä sisäilmaan ja muihin korjausrakentamiseen liittyviä haasteita. Tehtäviin tulee sisältymään rakennusten ongelmien selvitysten yhteydessä yhteydenpitoa asukkaisiin ja kiinteistön käyttäjiin. Vastuusi itsenäisissä suunnittelutehtävissä tulee kasvamaan osaamisesi ja kokemuksesi karttuessa. Työaika on neuvoteltavissa kokoaikaisesta osa-aikaiseksi, mikäli opintosi on vielä kesken.


Etsimämme henkilö on


Etsimämme henkilö on joko valmistunut rakennusalalta tai opintojen loppuvaiheessa sekä omaa aiempaa kokemusta rakennusalalta. Tämän lisäksi edellytämme hakijalta osaamista AutoCAD- ohjelmasta sekä perustietoja rakennusfysiikasta. Tehtävässä menestyminen edellyttää myös reipasta ja oma-aloitteista asennetta sekä hyviä tiimityöskentelytaitoja.

Etsimällämme henkilöllä on:

* Valmistunut tai opintojen loppupuolella oleva talonrakennusalan opiskelija (AMK/DI)
* Aiempaa kokemusta rakennusalalta
* Osaamista AutoCAD- ohjelmasta sekä perustietoja rakennusfysiikasta
* Reipas ja oma-aloitteinen asenne sekä hyvät tiimityöskentelytaidot

Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on työmaa- tai suunnittelukokemusta.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: mahdollisimman pian

Työmäärä: kokoaikainen, mutta mikäli opinnot ovat kesken, työtunnit on neuvoteltavissa

Kesto: vakituinen

Paikka: Helsinki

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 22.11.2016

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa "ladattavat tiedostot". Voit hakea työpaikkaa painamalla "Hae työpaikkaa!" työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel02@academicwork.fi

Infoa asiakkaasta


Asiakasyrityksemme Finnish Consulting Groupin tuote- ja palveluvalikoima on jatkumo, joka alkaa asiakkaiden strategisen päätöksenteon tukemisesta, jatkuu siitä yhdyskunta- ja palvelurakenteiden suunnitteluun, toteuttamiseen ja kehittämiseen sekä näyttäytyy tavallisille kansalaisille terveellisenä ja turvallisena ympäristönä ja toimivina palveluina. Tätä jatkumoa kuvaa FCG:n slogan "FCG - Hyvän elämän tekijät". FCG Finnish Consulting Group on Suomen suurimpia monialaisia konsulttiyrityksiä ja markkinajohtaja monella toimialallaan. Heidän palveluissaan yhdistyy ainutlaatuisen monipuolinen osaaminen rakennus-, infra-, ympäristö- ja yhdyskuntasuunnittelusta, monialaisesta koulutuksesta, julkisten palvelujen kehittämisestä sekä johdon konsultoinnista.Työnantaja: Academic Work Sijainti: Helsinki Ilmoitus jätetty: 22.11.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: Academic Work

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Helsinki

Yritystiedot

Toiminimi Academic Work Y-tunnus 2097653-7

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Nuorempi korjaussuunnittelija, on ilmoitettu Academic Work -palvelussa 22.11.2016 ja sen on julkaissut Academic Work. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 146 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa