Duunitori suosittelee
Markkinointijohtaja

Valio Oy

Helsinki

Työmaapäällikkö kalliorakentamiseen

Destia

Helsinki

Työmaapäälliköitä maanalaiseen rakentamiseen (Etelä-Suomi)

Destia

Helsinki

Työmaapäällikkö Etelä-Suomeen

Destia

Helsinki

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Sähkö- / verkostoasentajia (Vantaa, Espoo ja Turku)

Destia

Espoo

Banner Academic Work

Työpaikkakuvaus

Oletko sinä rakennusalan tutkinnon, vahvan uudistamishalun sekä innokkaan ja ahkeran asenteen omaava henkilö ja haluat päästä työskentelemään mielenkiintoisissa työnjohdon tehtävissä loistavia kehittymismahdollisuuksia tarjoavassa yrityksessä? Voimakasta kasvua tekevä asiakasyrityksemme Lapwall Oy on ylpeästi puuelementtirakennuksen suunnannäyttäjäyritys ja he hakevat nyt riveihinsä lisää motivoituneita, innokkaita ja saman draivin omaavia henkilöitä kasvamaan ja kehittymään yrityksen mukana. Mikäli siis haluat olla osa tätä huikeaa kasvutarinaa, jatka lukemista - voit olla juuri etsimämme henkilö!

Kuvaus


Academic Work etsii kokoaikaista työnjohtajaa Helsinkiin!

Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan Lapwall Oy:lle. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen hel02@academicwork.fi

Työtehtävät


Tässä tehtävässä tulet työskentelemään puuelementtiasennusten työjohtotehtävien parissa. Alussa tulet työskentelemään vanhemman mestarin opastuksessa ja kokemuksesi karttuessa pääset ottamaan itsenäistä vastuuta työmaista ja työnjohdon tehtävistä. Tehtävässä pääset työskentelemään usean eri työmaan parissa sekä liikkumaan säännöllisesti eri työmaiden välillä Jyväskylä - Helsinki-akselilla, jossa Lapwall Oy:n työmaat sijaitsevat.

Tehtävä sopii sinulle, joka haluat päästä työskentelemään mielenkiintoisia haasteita tarjoavassa toimenkuvassa voimakasta kasvua tekevässä yrityksessä. Lapwall Oy tarjoaa monipuolisten tehtävien ja innostavan työilmapiirin lisäksi työntekijöilleen mahdollisuuksia myös uralla etenemiseen yrityksen sisällä.


Etsimämme henkilö on


Etsimällämme henkilöllä on tehtävään soveltuva koulutus, esimerkiksi AMK-insinöörin tutkinto rakennuspuolelta. Tämän lisäksi olet jo kartuttanut osaamista työmaalta ja työmaan tehtävistä esimerkiksi harjoitteluiden tai kesätöiden kautta. Näiden kokemusten ja koulutuksesi perusteella omaat selkeän ja realistisen käsityksen työmaan toiminnasta ja sen käytännöistä sekä näkemystä siitä, kuinka työmaatoimintaa voisi uudistaa. Työskentelyotteeltasi olet ahkera ja innokas; haluat saattaa aloittamasi asiat hyvällä draivilla ja tehokkaasti päätökseen sekä ylittää itsesi ja oppia jatkuvasti lisää.

Etsimällämme henkilöllä on:

* Tehtävään soveltuva koulutus, esimerkiksi AMK-insinööri
* Aiempaa kokemusta työmaatehtävistä, esimerkiksi harjoitteluista
* Selkeä ja realistinen käsitys työmaan toiminnasta sekä halua uudistaa
* Ahkera ja innokas asenne työntekoon sekä todellinen draivi saattaa asiat päätökseen
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito
* Ajokortti

Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on, mikäli sinulla on ymmärrystä ja aiempaa kokemusta elementtiasennuksista ja/tai kirvesmiestöistä.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaika

Kesto: Vakituinen

Paikka: Helsinki, työmaakäyntejä säännöllisesti Jyväskylä - Helsinki-akselilla

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 17.10.2016

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa "ladattavat tiedostot". Rekisteröidyttyäsi sivuillemme voit hakea työpaikkaa painamalla "Hae työpaikkaa!" työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel02@academicwork.fi

Infoa asiakkaasta


Lapwall Oy


Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Helsinki

Yritystiedot

Toiminimi Academic Work Y-tunnus 2097653-7

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Nopeasti kasvava ja rakentamisen uudistaja Lapwall hakee riveihinsä uransa alkuvaiheessa olevaa työnjohtajaa. Oletko se sinä?, on ilmoitettu Academic Work -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Academic Work. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 119 kappaletta .

Yhteistyössä

opiskelupaikan tarjoaa Laurea

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa