Duunitori suosittelee
Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Ohjelmistotestaaja

Elisa Appelsiini

Helsinki

Teräs- ja betonirakenteiden kokenut suunnittelija (Tampere, Vantaa tai Kuopio)

Destia

Tampere

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

Mekaanikkoja

VV-Autotalot Oy

Espoo

Banner Academic Work

Työpaikkakuvaus

Oletko opiskellut kemiaa? Etsimme myynnin tukihenkilöä kehittymään ja kasvamaan myynti- ja markkinointitehtävien pariin Kemion Oy:lle. Töitä on mahdollisuus tehdä Ylöjärvellä tai etänä, joten jos etsit joustavaa työmahdollisuutta opintojesi oheen, tartu tilaisuuteen ja hae tehtävää jo tänään!

Kuvaus


Academic Work etsii osa-aikaista Myynnin tuen henkilöä Ylöjärvelle tai Helsinkiin!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme Kemion Oy.


Työtehtävät


Tässä tehtävässä tulet työskentelemään monipuolisissa asiakaspalvelun sekä myynnin tuen tehtävissä. Toimit aktiivisessa kontaktissa asiakkaiden kanssa puhelimitse sekä kasvokkain ja osallistut pilotointi ja testausprojekteihin, joiden pyrkimyksenä löytää paras mahdollinen ratkaisu asiakkaalle. Lisäksi olet mukana uusasiakashankinnassa, toimitat materiaaleja ja näytteitä asiakkaille ja päivität tuote-esitteitä.

Kemionin toimisto sijaitsee Ylöjärvellä, mutta työtä on mahdollista myös tehdä Helsingissä tai etänä. Töitä on tarjolla vähintään 15h/vko ja osaamisesi kasvaessa saat lisää vastuuta ja myös tuntimäärää on mahdollisuus kasvattaa. Tämä on hieno mahdollisuus päästä tutustumaan mielenkiintoiseen toimialaan ja kehittyä alan asiantuntijaksi, joten jos kiinnostuit hae tehtävää heti!


Etsimämme henkilö on


Etsimällämme henkilöllä on tehtävään soveltuvat tekniset korkeakouluopinnot keski-/loppuvaiheessa sekä näiden opintojen puolesta saadut hyvät perustiedot kemiasta.
Käytännön työkokemus kemian alalta on eduksi, mutta tätäkin tärkeämpää on innokas ja motivoitunut asenne! Olet myyntihenkinen persoona, joka viihtyy asiakasrajapinnassa ja haluat oppia sekä kehittyä alan asiantuntijaksi. Lisäksi kommunikoit sujuvasti suomeksi sekä englanniksi ja sinulta löytyy ajokortti.

Etsimällämme henkilöllä on:

* Tehtävään soveltuvat tekniset korkeakouluopinnot käynnissä
* Hyvät perustiedot kemiasta
* Innokas, myyntihenkinen sekä aktiivinen työskentelyote
* Sujuva kielitaito suomeksi sekä englanniksi
* B-ajokortti

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian, marraskuussa 2016

Työmäärä: Osa-aika, vähintään 15h/vko

Kesto: 12 kk, jatkosta mahdollisuus keskustella

Paikka: Ylöjärvi, mahdollisuus myös työskennellä etänä

Palkka: Tuntipalkka, sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 19.10.2016

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa "ladattavat tiedostot". Voit hakea työpaikkaa painamalla "Hae työpaikkaa!" työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel01@academicwork.fi

Infoa asiakkaasta


Kemion Oy


Työnantaja: Academic Work Sijainti: Tampere Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: Academic Work

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Tampere

Yritystiedot

Toiminimi Academic Work Y-tunnus 2097653-7

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myynnin tukihenkilö kemian alalle, on ilmoitettu Academic Work -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Academic Work. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere , osoitteessa Tampere . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 123 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa