Duunitori suosittelee
Marketpäällikkö

Osuuskauppa Maakunta

89600 - Suomussalmi

Vientijohtaja

Jokamuovi Oy co Lakeusrekry

Seinäjoki

Digia Career Compass

Digia

Jyväskylä

Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Oletko opiskellut kemiaa? Etsimme myynnin tukihenkilöä kehittymään ja kasvamaan myynti- ja markkinointitehtävien pariin Kemion Oy:lle. Töitä on mahdollisuus tehdä Ylöjärvellä tai etänä, joten jos etsit joustavaa työmahdollisuutta opintojesi oheen, tartu tilaisuuteen ja hae tehtävää jo tänään!Kuvaus Academic Work etsii osa-aikaista Myynnin tuen henkilöä Ylöjärvelle tai Helsinkiin!Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Pälkäne Tampere Ylöjärvi Hämeenkyrö Kangasala Lempäälä Nokia Orivesi Pirkkala .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Academic Work Y-tunnus 2097653-7

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myynnin tukihenkilö kemian alalle, on ilmoitettu Academic Work -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Academic Work. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 13.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 150 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa