Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Oletko opiskellut kemiaa? Etsimme myynnin tukihenkilöä kehittymään ja kasvamaan myynti- ja markkinointitehtävien pariin Kemion Oy:lle. Töitä on mahdollisuus tehdä Ylöjärvellä tai etänä, joten jos etsit joustavaa työmahdollisuutta opintojesi oheen, tartu tilaisuuteen ja hae tehtävää jo tänään!Kuvaus Academic Work etsii osa-aikaista Myynnin tuen henkilöä Ylöjärvelle tai Helsinkiin!Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Pälkäne Tampere Ylöjärvi Hämeenkyrö Kangasala Lempäälä Nokia Orivesi Pirkkala .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Academic Work Y-tunnus 27563516

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myynnin tukihenkilö kemian alalle, on ilmoitettu Academic Work -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Academic Work. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 13.11.2016. Työpaikka sijaitsee Tampere . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 158 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus