Duunitori suosittelee
Sesonkityöntekijöitä kassaosastolle Tampereen tavarataloon

Bauhaus & Co Ky

33950 - Pirkkala

Maarakentamisen työnjohtaja

Oulun Piharakennus Oy

Oulu

Haemme kokenutta Työpäällikköä asiakkaallemme

Värväämö

Helsinki

RekryKoulutus: Delete kouluttaa ja rekrytoi 14 uutta puhdistusalan ammattilaista

Delete / co Uramuuntaja

Helsinki

System Specialist (Customer Services team)

Landis+Gyr

Jyväskylä

Customer Service Department Manager

Sector Alarm

spain

Ilmoitus jätetty 26.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Oletko juuri valmistumassa rakennusalan opinnoistasi ja etsit sitä ensimmäistä oman alasi kokoaikaista työtä, josta kartuttaa kokemusta? Omaatko oma-aloitteisen työotteen sekä ulospäinsuuntautuneen ja motivoituneen asenteen? Ei hätää, mikäli sinulla ei ole vahvaa aikaisempaa työkokemusta - tässä tehtävässä asenteesi ratkaisee! Tämä on sinun mahdollisuutesi päästä työskentelemään monipuolisissa työnjohtotehtävissä sekä kokemuksesi kartuttua kehittyä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja työnjohtajat Uusimaa maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Uusimaa johtajapositiot Uusimaa työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Uusimaa työnjohtajat maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät johtajapositiot työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Academic Work Y-tunnus 27563516

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Motivoitunut työnjohtaja Uudenmaan rakennustyömaille, on ilmoitettu Academic Work -palvelussa 26.09.2016 ja sen on julkaissut Academic Work. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 06.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Uusimaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 136 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus