Duunitori suosittelee
Markkinointijohtaja

Valio Oy

Helsinki

Työmaapäällikkö kalliorakentamiseen

Destia

Helsinki

Työmaapäälliköitä maanalaiseen rakentamiseen (Etelä-Suomi)

Destia

Helsinki

Työmaapäällikkö Etelä-Suomeen

Destia

Helsinki

Sähkö- / verkostoasentajia (Vantaa, Espoo ja Turku)

Destia

Espoo

Siltasuunnittelija (Kuopio tai Tampere)

Destia

Tampere

Banner Academic Work

Työpaikkakuvaus

Oletko juuri valmistumassa rakennusalan opinnoistasi ja etsit sitä ensimmäistä oman alasi kokoaikaista työtä, josta kartuttaa kokemusta? Omaatko oma-aloitteisen työotteen sekä ulospäinsuuntautuneen ja motivoituneen asenteen? Ei hätää, mikäli sinulla ei ole vahvaa aikaisempaa työkokemusta - tässä tehtävässä asenteesi ratkaisee! Tämä on sinun mahdollisuutesi päästä työskentelemään monipuolisissa työnjohtotehtävissä sekä kokemuksesi kartuttua kehittyä vastaavan työnjohtajan tehtävään. Lue lisää alta ja hae tehtävään heti!

Kuvaus


Academic Work etsii kokoaikaista Työnjohtajaa Nurmijärvelle!

Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan asiakasyritykseemme. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen hel02@academicwork.fi

Työtehtävät


Työnjohtajana pääset toimiaan työnjohdollisissa tehtävissä yrityksen rakennustyömailla. Tehtäviisi tulee kuulumaan operatiivista työnjohtoa sekä mm. ennakko- ja aikataulusuunnittelua. Tämän lisäksi tehtäviisi tulee kuulumaan erilaisten asioiden valmistelua ja päivittäisten pienhankintojen tekemistä. Pääset työskentelemään osana ammattitaitoista ja "ketään ei jätetä" -mentaliteetilla toimivaa tiimiä sekä työmailla yhteistyössä vastaavan työnjohtajan kanssa. Asiakasyrityksemme tarjoaa myös hienon mahdollisuuden edetä vastaavan työnjohtajan tehtäviin näytettyäsi kyntesi ensin työnjohtajana!

Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden päästä työskentelemään työnjohtajan tehtävissä mielenkiintoisten kohteiden parissa rakennusliikkeessä, joka tarjoaa työntekijöilleen monipuolisia haasteita. Yrityksen tämän hetkiset kohteet ovat kaikki hyvin erilaisia, joka tarjoaa mahdollisuuden hyvin vaihtelevien työtehtävien parissa. Kuulostaako kiinnostavalta? Jatka lukemista!


Etsimämme henkilö on


Etsimällämme rakennusalan koulutustausta esimerkiksi rakennusmestarin koulutusohjelmasta sekä innokas ja oppimishaluinen asenne työntekoa kohtaan. Aikaisempi työkokemus esimerkiksi työmaalla työskentelystä haalariharjoittelun lisäksi nähdään eduksi, mutta tämä ei kuitenkaan ole vaatimuksena - asenteesi ratkaisee! Persoonaltasi olet sosiaalinen ja työskenteletkin mielelläsi yhteistyössä muiden työntekijöiden kanssa. Haluat päästä kehittämään osaamistasi rakennusalalla sekä tartut oma-aloitteisesti ja empimättä uusiin työtehtäviin ja haasteisiin. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa. Tämän lisäksi edellytämme sinulta B-ajokorttia, jotta pääset tarvittaessa liikkumaan ongelmitta yrityksen työmaiden välillä.

Etsimällämme henkilöllä on:

* Rakennusalan koulutustausta (esimerkiksi rakennusmestari tai alan insinöörikoulutus)
* Innokas, oppimishaluinen ja sosiaalinen asenne
* Oma-aloitteinen ja ahkera työote
* Aitoa intoa kehittää omaa rakennusalan osaamistaan
* Sujuva suomen kielen taito
* B-ajokortti

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Heti sopivan henkilön löydyttyä

Työmäärä: Kokoaika

Kesto: Vakituinen

Paikka: Nurmijärvi, työmaat Uudellamaalla

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 26.9.2016

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa "ladattavat tiedostot". Voit hakea työpaikkaa painamalla "Hae työpaikkaa!" työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel02@academicwork.fi

Infoa asiakkaasta


Asiakasyrityksemme on keskisuuri rakennusliike, joka tarjoaa kustannustehokasta rakennuspalvelua ympäri Suomen. Viime vuosina yrityksen liikevaihto on ollut noin 30 miljoonaa euroa ja työllistää tällä hetkellä 35 toimihenkilöä ja yhteensä noin 100 rakennusalan ammattilaista.Työnantaja: Academic Work Sijainti: Uusimaa Ilmoitus jätetty: 26.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: Academic Work

Yritystiedot

Toiminimi Academic Work Y-tunnus 2097653-7

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Motivoitunut työnjohtaja Uudenmaan rakennustyömaille, on ilmoitettu Academic Work -palvelussa 26.09.2016 ja sen on julkaissut Academic Work. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Uusimaa , osoitteessa Uusimaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 126 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa