Duunitori suosittelee
Huippumyyjäksi Academic Workille B2B-ratkaisumyyntiin!

Academic Work

Helsinki

Pääekonomisti

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Specialist, SEO/SEM

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

BI-konsultti/raportoinnin & budjetoinnin konsultti

Visma Services Oy

Helsinki

SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

Service Operations Center Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Banner Academic Work

Työpaikkakuvaus

Suhtaudutko intohimoisesti vaatealaan? Hallitsetko saksan kielen hyvin ja haluat kehittää osaamistasi mielenkiintoisessa työtehtävässä kasvavassa ja arvostetussa suomalaisyrityksessä? Etsimme nyt innostunutta henkilöä kehittymään tähän rooliin L-Fashion Groupille Lahteen - voisiko tämä tehtävä olla etsimäsi uramahdollisuus?

Kuvaus


Academic Work etsii kokoaikaista Merchandiseria Lahteen!

Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan L-Fashion Groupille Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen hel02@academicwork.fi

Työtehtävät


Tässä tehtävässä tulet työskentelemään Saksan myymälöiden ulosmyyntidatan parissa, varmistaen tuotteiden saatavuuden, seuraten niiden liikkumista sekä myyntilukuja aktiivisesti viikkotasolla. Pidät yhteyttä Saksan myymälöihin, analysoit tuotteiden myyntilukuja sekä kehität toimintaa.

Tehtävä sopii sinulle, joka nautit vastuullisesta ja tarkasta työstä sekä tartut itse rohkeasti tehtävään kuin tehtävään. Asiakasyrityksemme toimii mielenkiintoisella toimialalla ja tarjoaakin oivallisen näköalapaikan alalta, vahvasti kasvavan yrityksen vauhdissa.


Etsimämme henkilö on


Etsimällämme henkilöllä on tehtävään soveltuva koulutustausta sekä erinomaiset organisointi- ja ajanhallintataidot. Lisäksi ymmärrät hyvin toimitusketjun hallinnan logiikkaa ja suhtaudut intohimoisesti vaatealaan. Tämän lisäksi sinulla on vastuullinen, tarkka ja oma-aloitteinen työskentelyote sekä sujuva suomen ja saksan kielitaito.

Etsimällämme henkilöllä on:

* Soveltuva koulutustausta
* Erinomaiset organisointi- ja ajanhallintataidot
* Aikaisempaa työelämän kokemusta, esimerkiksi myymälätyöstä
* Hyvä ymmärrys vaatealasta sekä toimitusketjun hallinnasta
* Sujuva suomen ja saksan kielitaito

Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on aikaisempaa työkokemusta alalta - tämä ei ole kuitenkaan vaatimus, vaan tässä tehtävässä asenne todella ratkaisee!

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: mahdollisimman pian

Työmäärä: säännöllinen työaika 37,5h / viikko, työpäivät sunnuntai - torstai pääsääntöisesti

Kesto: vakituinen

Paikka: Lahti

Palkka: sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 5.10.2016

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa "ladattavat tiedostot". Voit hakea työpaikkaa painamalla "Hae työpaikkaa!" työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel02@academicwork.fi

Infoa asiakkaasta


L-Fashion Group on Pohjoismaiden johtavia vaatetusalan yrityksiä. Konserni työllistää noin 1592 henkilöä ja tekee noin 241 miljoonan euron liikevaihdon. Yritys on perustettu Lahdessa vuonna 1907. Samassa kaupungissa sijaitsee edelleen yrityksen pääkonttori. Yritys tunnetaan tänä päivänä erilaisille kuluttajille ja erilaisiin käyttötarkoituksiin kohdennetuista merkeistään: Luhta, Rukka, Icepeak, Torstai, Sinisalo, Ril's, O.i.s, Story, J.A.P ja Your FACE. Tärkeimmät vientimaat ovat Saksa, Venäjä, Ruotsi, Hollanti ja Ranska.Työnantaja: Academic Work Sijainti: Lahti Hakemukset: https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/merchandiser/14976896 Ilmoitus jätetty: 05.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: Academic Work

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Lahti

Yritystiedot

Toiminimi Academic Work Y-tunnus 2097653-7

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Merchandiser, on ilmoitettu Academic Work -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Academic Work. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lahti , osoitteessa Lahti . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 119 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa