Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 05.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Suhtaudutko intohimoisesti vaatealaan? Hallitsetko saksan kielen hyvin ja haluat kehittää osaamistasi mielenkiintoisessa työtehtävässä kasvavassa ja arvostetussa suomalaisyrityksessä? Etsimme nyt innostunutta henkilöä kehittymään tähän rooliin L-Fashion Groupille Lahteen - voisiko tämä tehtävä olla etsimäsi uramahdollisuus?Kuvaus Academic Work etsii kokoaikaista Merchandiseria Lahteen!Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan L-Fashion Groupille Tämän ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Lahti Nastola Orimattila Hollola .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Academic Work Y-tunnus 27563516

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Merchandiser, on ilmoitettu Academic Work -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Academic Work. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee Lahti . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 130 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus