Duunitori suosittelee
Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Sähkö-/Automaatioasentaja

Nordkalk

Lappeenranta

Banner Academic Work

Työpaikkakuvaus

Oletko nälkäinen nuori ammattilainen, jolla on jo jonkin verran kokemusta sähkösuunnittelusta? Haluatko päästä matkustamaan ulkomaille monipuolisten asiakasprojektien parissa? Mikäli olet vastavalmistunut tai jo hieman kokemusta omaava insinöörin alku ja janoat syventää osaamistasi, älä epäröi, vaan laita hakemuksesi tulemaan jo tänään!

Kuvaus


Academic Work etsii kokoaikaista sähkösuunnittelijaa Vantaalle!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina yrityksessä Profil-Bau Industrial.


Työtehtävät


Tässä tehtävässä osallistut yrityksen asiakastöihin toimien isoissa projekteissa osana ammattitaitoista tiimiä. Pääasiallisiin tehtäviisi kuuluu koneautomaation laitteiden ja linjaston sähkösuunnittelutehtävät, piiri- ja johdatuskaavioiden suunnittelu CAD-ohjelmistoa käyttäen. Työssäsi pääset mahdollisesti matkustamaan ulkomaille (mm. Kiina, Etelä-Amerikka ja Indonesia) ja työskentelemään käyttöönotto tehtävien parissa. Tulet saamaan työhösi kattavan perehdytyksen ja toimimaan asiakasprojekteissa kokeneempi asiantuntija tukenasi.

Työtehtäviisi kuuluu:

* asiakasprojekteihin osallistuminen kokeneemman asiantuntijan kanssa
* koneautomaation sähkösuunnittelutehtävät
* piiri- ja johdatuskaavioiden suunnittelu
* CAD-ohjelmiston käyttö
* käyttöönottotehtävät ulkomailla

Tehtävä sopii sinulle, joka haluat polkaista urasi käyntiin tunnetussa teollisuuden alan yrityksessä ja päästä oppimaan kokeneemmilta asiantuntijoilta monipuolisten tehtävien parissa!


Etsimämme henkilö on


Etsimällämme henkilöllä on tehtävään soveltuva ammattikorkeakoulutausta (esim. sähkö- tai automaatioinsinööri). Sinulla on jo jonkin verran sähkösuunnittelukokemusta esimerkiksi kesätöiden tai harjoittelun kautta, ja CAD-järjestelmä on sinulle tuttu. Olet innokas tekijä, jolla on nälkä oppia lisää ja halua kehittyä alansa huipuksi! Olet asiakaspalveluhenkinen ja sosiaalinen sekä tulet hyvin toimeen isossakin tiimissä. Tehtävässä menestyminen edellyttää matkustusvalmiutta ja sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Etsimällämme henkilöllä on:

* tehtävään soveltuva korkeakoulutausta (esim. sähkö- tai automaatioinsinööri)
* jonkin verran kokemusta sähkösuunnittelutehtävistä
* tuntemusta jostakin CAD-järjestelmästä
* valmius matkustaa ulkomaille
* avoin ja sosiaalinen luonne sekä hyvät asiakaspalvelutaidot
* nälkä syventää osaamistaan
* sujuva suomen ja englannin kielen taito

Eduksi katsotaan, jos sinulla on sähköasennuskokemusta sekä Eplan-osaaminen.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: mahdollisimman pian

Työmäärä: kokoaika

Kesto: 12kk, mahdollisuus keskustella jatkosta

Paikka: Vantaa

Palkka: sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 12.10.2016

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa "ladattavat tiedostot". Voit hakea työpaikkaa painamalla "Hae työpaikkaa!" työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel01@academicwork.fi

Infoa asiakkaasta


Profil-Bau Industrial Oy


Työnantaja: Academic Work Sijainti: Vantaa Hakemukset: https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/matkustusvalmis-sahkosuunnittelija-vantaalle/14977325 Ilmoitus jätetty: 12.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: Academic Work

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Vantaa

Yritystiedot

Toiminimi Academic Work Y-tunnus 2097653-7

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Matkustusvalmis sähkösuunnittelija Vantaalle!, on ilmoitettu Academic Work -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Academic Work. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa , osoitteessa Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 119 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa