Duunitori suosittelee
Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Banner Academic Work

Työpaikkakuvaus

Onko sinulla jo kokemusta automaatiosuunnittelun tehtävien parista ja haluat päästä työskentelemään myös ulkomaille? Oletko oma-aloitteinen henkilö joka tulee toimeen monenlaisten asiakkaiden kanssa? Etsimme nyt asiakasyrityksellemme automaatiosuunnittelijaa mielenkiintoisten asiakasprojektien pariin! Mikäli olet kuin luotu tähän tehtävään, laita hakemuksesi tulemaan jo tänään, sillä aloitamme haastattelut heti oikeiden henkilöiden haettua paikkaa!

Kuvaus


Academic Work etsii kokoaikaista automaatioinsinööriä Vantaalle!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina yrityksessä Profil-Bau Industrial.


Työtehtävät


Tässä tehtävässä tulet työskentelemään asiakkaan tiloissa, ja pääasiallisiin tehtäviisi kuuluu automaatiojärjestelmien suunnittelu ja ohjelmointi PLC-järjestelmiä hyödyntäen. Yrityksessä käytössä olevia järjestelmiä ovat Siemens ja Allen Bradley. Työhösi kuuluu paljon matkustelua (mm. Kiina, Etelä-Amerikka ja Indonesia) ja tulet toimimaan ulkomailla erilaisten käyttöönottotehtävien parissa. Tulet saamaan työhösi kattavan perehdytyksen ja toimimaan asiakasprojekteissa yhdessä asiantuntevan tiimin kanssa.

Työtehtäviisi kuuluu:

* automaatiojärjestelmien suunnittelu ja ohjelmointi asiakkaan tiloissa
* Siemens- ja Allen Bradley-järjestelmien käyttö
* käyttöönottokomennukset ympäri maailman

Tehtävä sopii sinulle, joka haluat päästä matkustamaan työsi puolesta ulkomaille ja kehittämään osaamistasi mielenkiintoisten asiakasprojektien parissa!


Etsimämme henkilö on


Etsimällämme henkilöllä on tehtävään soveltuva korkeakoulutausta (esim. sähkö- tai automaatioinsinööri). Sinulla on noin 2-5 vuoden kokemus automaatiosuunnittelusta sekä kokemusta PLC-ohjelmoinnista, testauksista ja käyttöönotoista. Olet asiakaspalveluhenkinen ja sosiaalinen sekä tulet hyvin toimeen monenlaisten ihmisten kanssa. Tehtävässä menestyminen edellyttää matkustusvalmiutta ja sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Etsimällämme henkilöllä on:

* tehtävään soveltuva korkeakoulutausta (esim. sähkö- tai automaatioinsinööri)
* noin 2-5 vuotta kokemusta automaatiosuunnittelutehtävistä
* kokemusta PLC-järjestelmistä
* halu ja valmius matkustaa ulkomaille
* kärsivällinen ja sosiaalinen luonne
* hyvät asiaskaspalvelutaidot
* sujuva suomen ja englannin kielen taito

Eduksi katsotaan Allen Bradley-järjestelmän hallinta sekä kansainvälinen kokemus.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: mahdollisimman pian

Työmäärä: kokoaika

Kesto: 12kk, mahdollisuus keskustella jatkosta

Paikka: Vantaa

Palkka: sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 12.10.2016

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa "ladattavat tiedostot". Voit hakea työpaikkaa painamalla "Hae työpaikkaa!" työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel01@academicwork.fi](mailto:hel01@academicwork.fi). Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme
https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Infoa asiakkaasta


Profil-Bau Industrial Oy


Työnantaja: Academic Work Sijainti: Vantaa Hakemukset: https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/matkustusvalmis-automaatioinsinoori-vantaalle/14977324 Ilmoitus jätetty: 12.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: Academic Work

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Vantaa

Yritystiedot

Toiminimi Academic Work Y-tunnus 2097653-7

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Matkustusvalmis automaatioinsinööri Vantaalle!, on ilmoitettu Academic Work -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Academic Work. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa , osoitteessa Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 121 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa