Duunitori suosittelee
Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Tuotekehityspäällikkö

Meira co HRS Advisors

Finland

Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

01510 - Vantaa

Code Academy - ohjelmistokehityksen koulutus

Saranen Consulting Oy

Oulu

Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

02270 - Espoo

Talent Acquisition Lead

Qvik Oy

00100 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 27.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Oletko hyvällä visuaalisella silmällä ja idearikkaudella varustettu markkinoinnin osaaja? Oletko kiinnostunut monipuolisista markkinoinnin tehtävistä kansainvälisen yrityksen inspiroivassa työympäristössä Jyväskylän keskustan tuntumassa? Etsimme nyt Tana Oy:lle oma-aloitteista, tehokasta ja luovaa markkinointikoordinaattoria! Lue tehtävästä lisää alta ja hae paikkaa jo tänään! Kuvaus Academic Work etsii kokoaikaista Markkinointikoordinaattoria Jyväskylään!Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja markkinointi Jyväskylä markkinointi Jämsä markkinointi Laukaa markkinointi Luhanka markkinointi Muurame markkinointi Petäjävesi markkinointi Toivakka markkinointi Uurainen markkinointi Joutsa markkinointi .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Academic Work Y-tunnus 27563516

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Markkinointikoordinaattori ympäristöteknologiayritykseen, Jyväskylä, on ilmoitettu Academic Work -palvelussa 27.09.2016 ja sen on julkaissut Academic Work. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Jyväskylä . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 137 kappaletta .

Yhteistyössä

Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus