Duunitori suosittelee
Brand Manager

Midsona co HRS Advisors

Vantaa

Content Specialist

Wärtsilä

Helsinki

Digital Marketing & Content Specialist

Wärtsilä

Helsinki

International Marketing Manager

Valio

Helsinki

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Ohjelmistoarkkitehti, Microsoft

Elisa Appelsiini

Ilmoitus jätetty 27.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Oletko hyvällä visuaalisella silmällä ja idearikkaudella varustettu markkinoinnin osaaja? Oletko kiinnostunut monipuolisista markkinoinnin tehtävistä kansainvälisen yrityksen inspiroivassa työympäristössä Jyväskylän keskustan tuntumassa? Etsimme nyt Tana Oy:lle oma-aloitteista, tehokasta ja luovaa markkinointikoordinaattoria! Lue tehtävästä lisää alta ja hae paikkaa jo tänään! Kuvaus Academic Work etsii kokoaikaista Markkinointikoordinaattoria Jyväskylään!Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja markkinointi Jyväskylä markkinointi Jämsä markkinointi Laukaa markkinointi Luhanka markkinointi Muurame markkinointi Petäjävesi markkinointi Toivakka markkinointi Uurainen markkinointi Joutsa markkinointi Jyväskylä Jämsä Laukaa Luhanka Muurame Petäjävesi Toivakka Uurainen Joutsa .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Academic Work Y-tunnus 2097653-7

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Markkinointikoordinaattori ympäristöteknologiayritykseen, Jyväskylä, on ilmoitettu Academic Work -palvelussa 27.09.2016 ja sen on julkaissut Academic Work. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Jyväskylä . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 148 kappaletta .

Yhteistyössä

Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa