Duunitori suosittelee
Copywriter

Restel Oy / co MPS

Helsinki

Marketing & Communication Specialist

Continental Rengas Oy / co MPS

Espoo

Brand Manager

Verman Oy / co MPS

Kerava

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Korvausneuvoja

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Banner Academic Work

Työpaikkakuvaus

Oletko hyvällä visuaalisella silmällä ja idearikkaudella varustettu markkinoinnin osaaja? Oletko kiinnostunut monipuolisista markkinoinnin tehtävistä kansainvälisen yrityksen inspiroivassa työympäristössä Jyväskylän keskustan tuntumassa? Etsimme nyt Tana Oy:lle oma-aloitteista, tehokasta ja luovaa markkinointikoordinaattoria! Lue tehtävästä lisää alta ja hae paikkaa jo tänään!

Kuvaus


Academic Work etsii kokoaikaista Markkinointikoordinaattoria Jyväskylään!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme Tana Oy:ssä. Sinulla on mahdollisuus rekrytoitua asiakasyritykseen työsuhteesi päätyttyä Academic Workin kautta.


Työtehtävät


Tässä tehtävässä työskentelet osana Business Support -tiimiä ja pääset koordinoimaan ja toteuttamaan markkinointitoimenpiteitä myös ulkoisten toimijoiden kanssa. Tuet omalla työpanoksellasi yrityksen myyntiä ja työskentelet vastuullisessa roolissa markkinoinnin parissa. Pääsääntöisiin työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset myynnin tukitoimet, markkinointi- ja esitysmateriaalien tuottaminen, koordinointi ja ylläpito sekä yrityksen digitaalisten viestintäkanavien päivitys. Tehtävä tarjoaa myös mahdollisuuden päästä toimimaan innostavissa työtehtävissä messu- ja tapahtumajärjestelyjen parissa. Business Support -tiimin jäsenenä osallistut myös muihin yrityksen tukitoimintojen tehtäviin.

Tämä tehtävä on sinulle, joka haluat päästä haastamaan itseäsi ja kehittymään osana kansainvälistä yritystä ja dynaamista toimintaympäristöä! Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän lisäksi mutkattoman työyhteisön, rohkean yrityskulttuurin sekä mahdollisuuden päästä näyttämään osaamisesi.


Etsimämme henkilö on


Ideaalihakijallamme on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto (AMK/yliopisto) ja näyttöä jo vastaavissa työtehtävissä menestymisestä. Arvostamme erityisesti visuaalista silmää, tavoitteellisuutta ja järjestelmällistä työotetta ja toivomme sinulta idearikkautta. Lisäksi tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää osaamista kuvankäsittely- ja taitto-ohjelmista, kuten InDesignista ja Photoshopista. Luonteeltasi olet luova, aktiivinen ja tehokas sekä sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot suomeksi ja englanniksi.

Eduksi katsotaan, jos sinulla on kykyä editoida videoita, sinulta löytyy kokemusta CRM- ja / tai markkinoinnin automaatiojärjestelmistä ja mikäli kommunikoit sujuvasti muillakin kielillä kuin vaadituilla.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut välittömästi soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: kokoaika

Kesto: 12kk, jonka jälkeen mahdollisuus rekrytoitua asiakasyritykseen

Paikka: Jyväskylä

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 27.9.2016

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa "ladattavat tiedostot". Voit hakea työpaikkaa painamalla "Hae työpaikkaa!" työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel02@academicwork.fi

Infoa asiakkaasta


Tana Oy


Työnantaja: Academic Work Sijainti: Jyväskylä Hakemukset: https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/markkinointikoordinaattori-ymparistoteknologiayritykseen-jyvaskyla/14976539 Ilmoitus jätetty: 27.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: Academic Work

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Jyväskylä

Yritystiedot

Toiminimi Academic Work Y-tunnus 2097653-7

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Markkinointikoordinaattori ympäristöteknologiayritykseen, Jyväskylä, on ilmoitettu Academic Work -palvelussa 27.09.2016 ja sen on julkaissut Academic Work. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Jyväskylä , osoitteessa Jyväskylä . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 118 kappaletta .

Yhteistyössä

Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa