Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Kahvikaveri

00900 - Helsinki

B2B myyntiedustaja

Scanvarm Oy

40400 - Jyväskylä

Myyjä

Lumixia Oy

33251 - Tampere

Etsimme valonlähde-/valaisintukkumyyjää

Lumixia Oy

Myyntipäällikkö / Account Manager, Digital Recruitment Marketing & Employer Branding

Duunitori

Hakaniemi (00530)

Raskaan kaluston myyjä Jyväskylään

Adecco Finland

Finland

Banner Academic Work

Työpaikkakuvaus

Innosoft söker drivna och engagerade försäljningsstjärnor till kontoret i Stockholm som vill vara med på deras fortsatta framgångsrika resa! Är du duktig på försäljning och dessutom talar Danska eller Finska så kan Innosoft erbjuda dig möjligheten att få arbeta med en marknadsledande produkt! Har du viljan och engagemanget så är Innosoft rätt företag för dig för att kunna nå riktigt bra resultat i din roll som Account Manager!

Kuvaus


Academic Work söker för Innosofts räkning drivna och engagerade Account Managers.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Innosofts önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work(mailto: recruitmentstockholmsouth @academicwork.se)

Innosoft är ett mjukvaruföretag som säljer marknadsledande lösningar som gör IT-konsulter mer effektiva. Innosoft är ensam distributör av IT-plattformen LabTech på den nordiska marknaden och på kontoret i Sverige är man idag 10 personer som arbetar målmedvetet och engagerat tillsammans. Man har precis flyttat till nya fräscha lokaler i Årsta. Det går riktigt bra för Innosoft och man har nu siktet inställt på fortsatt expansion. Nu stärker man upp säljteamet med fler duktiga Account Managers!

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Innosoft.


Työtehtävät


Som Account Manager kommer du att arbeta med införsäljning av Innosofts marknadsledande produkt Labtech mot IT-konsulter. Ditt arbete innefattar att ansvara för hela försäljningscykeln från start till mål och du kommer att ansvara för en egen geografisk region. Innosoft arbetar med en marknadsledande produkt och etablerade säljprocesser som kommer att hjälpa dig att lyckas nå höga mål i din roll som Account Manager! Du arbetar utifrån en befintlig kundstock, bestående av kalla och varma leads, där ditt fokus ligger mot nyförsäljning mot dessa.

Du kommer till exempel att:

* Kontakta potentiella kunder för införsäljning av IT-driftplattformen LabTech

* Hålla i Webb-demos för potentiella kunder och upprätta en behovsanalys

* Tillsammans med teknisk resurs presentera skräddarsydda lösningar för kund

* Presentera och följa upp offerter

Tjänsten passar dig som brinner för försäljning och kundrelationer samt vill komma till en spännande arbetsplats med högt i tak och goda möjligheter till stora framgångar i din säljroll. Innosoft erbjuder en attraktiv lönemodell utan provisionstak och möjligheten att få vara med på en spännande resa framöver!


Etsimämme henkilö on


Vi söker dig som brinner för försäljning och som har tidigare erfarenhet av någon typ av försäljning. I den här rekryteringen kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och att du har det rätta drivet och den rätta ambitionen!

Specifika krav:

* Flytande i Finska. Meriterande om du även talar Svenska.

* Stort driv och engagemang för försäljning

Det är meriterande, dock inget krav, om du har intresse eller erfarenhet av att arbeta inom IT-området sedan tidigare.

Som person är du orädd, affärsmässig och brinner för försäljning. Du driver dig själv framåt för att nå resultat och motiveras av att göra affärer och nå mål. Vidare är du ihärdig och arbetar fokuserat för att ro affärer i hamn. Självklart är du utåtriktad och social och trivs med att ha många kontaktytor samt att du har en stark entreprenörsanda som du bidrar med för att tillsammans med dina kollegor driva Innosoft framåt.

ÖVRIG INFORMATION

* Start: Enligt överenskommelse

* Omfattning: Heltid

* Lön: Fast lön + Provision

* Placering: Årsta, Stockholm

* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på [email protected](mailto: recruitmentstockholmsouth @academicwork.se) under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.(http://www.academicwork.se)


Infoa asiakkaasta


Innosoft(www.innosoft.se) är ett mjukvaruföretag som säljer en IT-driftsplattform kallad LabTech(www.labtechsoft.com) som möjliggör smarta lösningar för IT-konsulter. Innosoft är ensam distributör av LabTech på den Nordiska marknaden. Man har haft en mycket bra utveckling de senaste åren och nu fortsätter man sin framgångsrika resa och satsar på fortsatt expansion, såväl geografiskt som omsättningsmässigt.Työnantaja: Academic Work Sijainti: Stockholm Ilmoitus jätetty: 05.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: Academic Work

Yritystiedot

Toiminimi Academic Work Y-tunnus 27563516

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Målmedveten och driven finsktalande Account Manager till Innosoft i Stockholm!, on ilmoitettu Academic Work -palvelussa 05.09.2016 ja sen on julkaissut Academic Work. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Sweden , osoitteessa Stockholm . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 158 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus