Duunitori suosittelee
Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Ratasuunnittelija (Vantaa, Turku tai Tampere)

Destia

Vantaa

SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Software Developer

Attendo

Helsinki

Banner Academic Work

Työpaikkakuvaus

Oletko huoltoinsinööri, jolla on kiinnostusta terveydenhoitoalaa kohtaan? Pidätkö liikkuvasta työstä? Asiakasyrityksemme etsii huoltoinsinööriä ja tarjoaa sinulle haasteellisen tehtävän alan huipputuotteiden parissa, erikoiskoulutuksen laitteisiinsa ja paikan kansainvälisessä kasvavassa organisaatiossa. Laita hakemuksesi tulemaan jo tänään, sillä aloitamme haastattelut heti sopivien hakijoiden haettua tehtävää!

Kuvaus


Academic Work etsii huoltoinsinööriä Etelä- tai Varsinais-Suomeen!

Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan Roche Diagnostics Oy:n palvelukseen. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen hel01@academicwork.fi

Työtehtävät


Tehtävässä tulet työskentelemään Rochen laitteiden kenttähuoltoryhmässä vastaten laiteasennuksista, korjauksista sekä ohjelmistopäivityksistä. Tulet työskentelemään asiakkaiden parissa koko Suomen alueella. Työnkuvasi on liikkuva ja työskentelet suoraan asiakasrajapinnassa.

Oletko kiinnostunut tehtävästä? Kyseessä on hieno mahdollisuus päästä alallaan arvostettuun yritykseen! Roche Diagnostics Oy tarjoaa sinulle haasteellisen tehtävän alan huipputuotteiden parissa, erikoiskoulutuksen laitteisiinsa ja paikan kansainvälisessä kasvavassa organisaatiossa.


Etsimämme henkilö on


Sinulla on alalle soveltuva, esimerkiksi terveystekniikan tai biotekniikan koulutustausta. Edellytämme myös aikaisempaa työkokemusta ja kiinnostusta terveydenhoitoalaa kohtaan. Suomen lisäksi pystyt kommunikoimaan sujuvasti myös englanniksi. Hallitset perustiedot tietotekniikan verkkorakenteista ja yleisimmistä käyttöjärjestelmistä sekä kommunikoit sujuvasti myös IT asiantuntijoiden kanssa. Edellytämme tehtävään valittavalta henkilöltä matkustusvalmiutta sekä ajokorttia. Toivomme sinulta asiakaspalveluhenkisyyttä ja sinun olevan joustava tiimipelaaja, jolla on halua liikkuvaan asiakastyöhön. Sinulla on asenne kohdallaan, etkä säikähdä, vaikka työaika venyy!

Sinulla on:

* Tehtävään soveltuva koulutustausta (esimerkiksi terveystekniikan, biotekniikan, automaatiotekniikan tai tietotekniikan insinööri)
* Aikaisempaa työkokemusta
* Kiinnostusta terveydenhoitoalaa kohtaan
* Hyvät MS Office taidot
* Matkustusvalmius ja kiinnostus liikkuvaan asiakastyöhön
* Ajokortti
* Asiakaspalveluhenkisyys ja hyvät tiimityöskentelytaidot
* Halua haastaa itseään ja kehittyä
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito

Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on aikaisempaa kokemusta sairaala- tai laboratoriolaitteiden huollosta. Lisäksi osaaminen kliinisen kemian, immunologian, mikrobiologian tai geenitekniikan laitteista katsotaan suureksi eduksi.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: sopimuksen mukaan

Työmäärä: kokoaikainen

Kesto: vakituinen

Paikka: pääkaupunkiseutu, Etelä-Suomi, Varsinais-Suomi

Palkka: sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 13.10.2016

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa "ladattavat tiedostot". Rekisteröidyttyäsi sivuillemme voit hakea työpaikkaa painamalla "Hae työpaikkaa!" työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel01@academicwork.fi](mailto: hel01@academicwork.fi). Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme
https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Infoa asiakkaasta


Roche Diagnostics Oy


Työnantaja: Academic Work Sijainti: Espoo Ilmoitus jätetty: 13.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: Academic Work

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Espoo

Yritystiedot

Toiminimi Academic Work Y-tunnus 2097653-7

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Liikkuvasta työstä pitävä huoltoinsinööri pääkaupunkiseudulle!, on ilmoitettu Academic Work -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Academic Work. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo , osoitteessa Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 125 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa