Duunitori suosittelee
Talousassistentti

Bookers Group Oy

Helsinki

Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Taloushallinto / Kirjanpitäjä

Koivunen Oy co Businesslike

Helsinki

Content Specialist

Wärtsilä

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija, Terveydenhuolto

Elisa Appelsiini

Helsinki

Aluepäällikkö

Freudenberg Home and Cleaning Solutions Oy

Jyväskylä

Banner Academic Work

Työpaikkakuvaus

Haluatko toimia rakennusalan laskennan parissa avoimessa ja innostavassa työyhteisössä? Oletko persoonaltasi sosiaalinen ja oppimishaluinen sekä viihdyt tarkkuutta vaativissa työtehtävissä? Voit olla joko vastavalmistunut tai jo alan kokeneempi konkari! Etsimme T2H Rakennus Oy:lle laskentainsinööriä määrä- ja kustannuslaskennan tehtäviin. T2H haluaa tarjota työntekijöilleen jatkuvasti uusia mahdollisuuksia kehittyä urallaan kiinnostuksen kohteidensa mukaan! Tehtävässä pääset osaksi tiivistä ja yhteen hiileen puhaltavaa työporukkaa nuorekkaassa ja nopeasti kasvavassa yrityksessä! Innostuitko? Lue lisää alta ja hae tehtävään heti!

Kuvaus


Academic Work etsii kokoaikaista laskentainsinööriä Vantaalle!

Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan T2H Rakennus Oy:lle. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen hel01@academicwork.fi

Työtehtävät


Laskentainsinöörinä tulet työskentelemään suunnitteluvaiheessa olevien rakennushankkeiden määrä- ja kustannuslaskennassa. Työskentelet suunnittelutiimin kanssa laskien koko hankkeelle kustannukset sekä hinnat. Tehtävässä pääset mukaan myös mahdollisesti uuden laskentajärjestelmän käyttöönottoon! Laskentainsinöörin tehtävästä voit edetä omien kiinnostuksen kohteidesi mukaan haastavampiin asiantuntijatehtäviin tehtäviin!

Tehtävä tarjoaa hienon mahdollisuuden toimia laskentainsinöörin tehtävissä avoimessa ja intohimoisessa tiimissä, jossa kollegat puhaltavat aina yhteen hiileen tehdäkseen yhdessä hyvää tulosta! T2H arvostaa työntekijöitään ja haluaa panostaa heihin tarjoamalla tarvittavaa tukea ja mahdollisuuksia edetä urallaan työtekijän haluamiin tehtäviin!


Etsimämme henkilö on


Etsimällämme henkilöllä on tehtävään soveltuva koulutustausta, esimerkiksi rakennus- tai talotekniikasta. Mikäli opintosi eivät ole liitännäinen suoraan rakentamiseen, toimiala on sinulle kuitenkin muusta yhteydestä tuttu. Voit olla joko vastavalmistunut ja laskennasta kiinnostunut tekijä tai sitten jo kokeneempi alan osaaja. Työntekijänä olet ahkera, oppimishaluinen ja huolellinen. Teet mielelläsi tarkkuutta vaativaa työtä etkä pelkää uusia haasteita. Toimit mielelläsi yhteistyössä muiden kollegoiden kanssa ja haluat olla yrityksen mukana menestymässä!

Etsimällämme henkilöllä on:

* Soveltuva koulutustausta
* Ymmärrystä rakennusalan piirustuksista
* Huolellinen ja ahkera työote
* Positiivinen ja oppimishaluinen asenne
* Sujuva suomen kielen taito

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaika

Kesto: Vakituinen

Paikka: Vantaalla

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 30.11.2016

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa "ladattavat tiedostot". Voit hakea työpaikkaa painamalla "Hae työpaikkaa!" työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel01@academicwork.fi

Infoa asiakkaasta


Me T2H Rakennus Oy:llä


Työnantaja: Academic Work Sijainti: Vantaa Ilmoitus jätetty: 30.11.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: Academic Work

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Vantaa

Yritystiedot

Toiminimi Academic Work Y-tunnus 2097653-7

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Laskentainsinööri, on ilmoitettu Academic Work -palvelussa 30.11.2016 ja sen on julkaissut Academic Work. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa , osoitteessa Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 153 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus