Duunitori suosittelee
Tiesuunnitteluun ryhmä-/projektipäällikkö

Destia

Jyväskylä

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Service Operations Center Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Ratasuunnittelija (Vantaa, Turku tai Tampere)

Destia

Vantaa

Ilmoitus jätetty 23.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haluatko toimia rakennusalan laskennan parissa avoimessa ja innostavassa työyhteisössä? Oletko persoonaltasi sosiaalinen ja oppimishaluinen sekä viihdyt tarkkuutta vaativissa työtehtävissä? Voit olla joko vastavalmistunut tai jo alan kokeneempi konkari! Etsimme T2H Rakennus Oy:lle laskentainsinööriä määrä- ja kustannuslaskennan tehtäviin. T2H haluaa tarjota työntekijöilleen jatkuvasti uusia mahdollisuuksia kehittyä urallaan kiinnostuksen kohteidensa mukaan! Tehtävässä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja taloushallinto Helsinki taloushallinto Kerava taloushallinto Nurmijärvi taloushallinto Sipoo taloushallinto Tuusula taloushallinto Vantaa taloushallinto Espoo taloushallinto Helsinki Kerava Nurmijärvi Sipoo Tuusula Vantaa Espoo .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Academic Work Y-tunnus 2097653-7

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Laskentainsinööri, on ilmoitettu Academic Work -palvelussa 23.09.2016 ja sen on julkaissut Academic Work. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 27.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 124 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa