Duunitori suosittelee
Plant Controller

Roal Oy / co MPS

01900 - Nurmijärvi

Osaava palkanlaskija Espooseen

Adecco Finland

Finland

Kirjanpitäjä, LeasePlan Finland Oy, Espoo

Adecco Finland

Espoo

Kesätyöntekijä, rahoitusneuvoja - kauppatieteiden opiskelija tai vastavalmistunut KTM

Finnvera

00100 - Helsinki

Accounting Assistant

Dream Broker Oy

Helsinki

Talousosaston päällikkö, Isännöintiverkko Oy

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 30.11.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haluatko toimia rakennusalan laskennan parissa avoimessa ja innostavassa työyhteisössä? Oletko persoonaltasi sosiaalinen ja oppimishaluinen sekä viihdyt tarkkuutta vaativissa työtehtävissä? Voit olla joko vastavalmistunut tai jo alan kokeneempi konkari! Etsimme T2H Rakennus Oy:lle laskentainsinööriä määrä- ja kustannuslaskennan tehtäviin. T2H haluaa tarjota työntekijöilleen jatkuvasti uusia mahdollisuuksia kehittyä urallaan kiinnostuksen kohteidensa mukaan! Tehtävässä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja taloushallinto Helsinki taloushallinto Kerava taloushallinto Nurmijärvi taloushallinto Sipoo taloushallinto Tuusula taloushallinto Vantaa taloushallinto Espoo taloushallinto .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Academic Work Y-tunnus 27563516

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Laskentainsinööri, on ilmoitettu Academic Work -palvelussa 30.11.2016 ja sen on julkaissut Academic Work. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 22.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 159 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus