Duunitori suosittelee
Tuotannon työnjohtaja Parma Uurainen

Adecco Finland

Finland

Mekaniikkasuunnittelijoita Etteplanille Turkuun

Adecco Finland

Finland

Työmaapäällikkö

Lemminkäinen Infra Oy

90500 - Oulu

Työmaa-/projekti-insinööri

Lemminkäinen Infra Oy

90500 - Oulu

Tuotantopäällikkö

Elisa Appelsiini

00900 - Helsinki

Työnjohtaja

Lemminkäinen Infra Oy

60120 - Seinäjoki

Banner Academic Work

Työpaikkakuvaus

Tuntuuko sinusta, että monessa asiassa työmaalla olisi kehitettävää? Haluatko työskennellä laatuinsinöörinä työmaiden laadunhallinnan parissa rohkeassa ja innovatiivisessa rakennusalan yrityksessä? Hae nyt Firalle vakituiseen työsuhteeseen!

Kuvaus


Academic Work etsii kokoaikaisia laatuinsinöörejä Firalle Etelä-Suomeen!

Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan Fira Oy:lle. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen [email protected](mailto:[email protected]).


Työtehtävät


Firalla monet asiat tehdään tarkoituksellisesti ja rohkeasti toisin. Vain muuttamalla perinteisiä toimintatapoja ja malleja voidaan luoda aidosti uudenlaista rakentamiskulttuuria, rakentaa fiksumpaa yhteiskuntaa ja parempaa arkea.

Tässä tehtävässä tulet toimimaan Firan mielenkiintoisissa työmaakohteissa Etelä-Suomen alueella. Laatuinsinöörinä tulet kehittämään työmaiden laadunvalvontaa ja laadunhallintaa. Teet yhteistyötä työpäälliköiden ja työmaahenkilöstön kanssa kouluttaen ja tukien heitä rakentamisen laatuun liittyvissä asioissa. Tulet myös kehittämään laadunhallintaan uusia työkaluja (mm. mobiili). Työ on vakituinen ja kokoaikainen.

Tarjoamme haasteellisia ja vastuullisia työtehtäviä mielenkiintoisissa ja monipuolisissa rakennushankkeissa, sekä ammattitaitoisen, voimakkaasti kasvavan ja kehittyvän organisaation taustatuen. Sinua odottaa myös viihtyisät toimitilat Firan toimipisteellä Vantaalla ja positiivinen firalainen ilmapiiri


Etsimämme henkilö on


Etsimällämme henkilöillä on valmis rakennusalan tutkinto takataskussa sekä työkokemusta työnjohtajana tai työmaainsinöörinä vähintään muutaman vuoden verran. Olet kiinnostunut ja innostunut rakentamisen laadusta ja sen kehittämisestä, ja erilaiset sähköiset järjestelmät ovat sinulle tuttuja työmaalla. Kehitysmyönteinen ja asiakaslähtöinen asenne on tärkein työkalusi, sekä omaat jämäkän, tarkan ja järjestelmällisen työotteen. Et jää odottamaan tehtävänantoja ja vastauksia, vaan haet aktiivisesti ratkaisuja kysymyksiisi. Olet innovatiivinen ja rohkea kyseenalaistaja, joka haluaa kehittää rakennusalaa sekä sen laatua. Sinulla on sujuva suomen kielen taito. Ajokortti ja oma auto eivät ole välttämättömiä, mutta helpottavat liikkumistasi työmaiden välillä.

Etsimällämme henkilöllä on:
* Tutkinto rakennusalalta
* Työmaakokemusta vähintään 2 vuotta
* Jämäkkä, tarkka ja oma-aloitteinen työote
* Halua kehittää rakennusalaa sekä asiakaspalveluhenkisyyttä
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito

Hae heti mukaan ja tule tekemään rakentamisen vallankumousta!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaika

Kesto: Vakituinen

Paikka: Pääkonttori Vantaalla, työmaat Etelä-Suomen alueella

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 3.1.2017

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa "ladattavat tiedostot". Voit hakea työpaikkaa painamalla "Hae työpaikkaa!" työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen [email protected](mailto:[email protected]). Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme
https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi(https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi)

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi(http://www.academicwork.fi/).


Infoa asiakkaasta


Meillä Firalla monet asiat tehdään tarkoituksellisesti ja rohkeasti toisin, sillä vain muuttamalla perinteisiä toimintatapoja ja malleja voidaan luoda aidosti uudenlaista rakentamiskulttuuria. Oivalluksemme on yksinkertainen: ihminen on toimintamme lähtökohta. Ennakkoluulottomuus ja muutos voivat kukoistaa vain kulttuurissa, jossa ihmisiin luotetaan ja heitä kuunnellaan. Mielestämme rakennusalan on aika uudistua muun yhteiskunnan mukana. Haluamme, että ihmiset rakentavat yhdessä fiksumpaa yhteiskuntaa. Me rakennamme asuntojen sijaan koteja ja toimistojen sijaan viihtyisiä työympäristöjä.

Konsernin pääkonttori sijaitsee Vantaalla. Yritys kuuluu korkeimpaan AAA-luottoluokitukseen ja on Kauppalehden Menestyjä-yritys. Tutustu Firaan täällä: www.fira.fi(https://www.fira.fi)Työnantaja: Academic Work Sijainti: Pääkaupunkiseutu Ilmoitus jätetty: 03.01.2017 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: Academic Work

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Pääkaupunkiseutu

Yritystiedot

Toiminimi Academic Work Y-tunnus 27563516

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Laadunhallinnan kehityksestä kiinnostunut rakennusalan työnjohtaja/työmaainsinööri? Hae Firalle laatuinsinööriksi Etelä-Suomen työmaille!, on ilmoitettu Academic Work -palvelussa 03.01.2017 ja sen on julkaissut Academic Work. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee osoitteessa Pääkaupunkiseutu . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 158 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus