Duunitori suosittelee
System Specialist (Customer Services team)

Landis+Gyr

Jyväskylä

Lead Android UI developer

Neusoft Finland

Helsinki

Service Engineer Trainee paperiteollisuuteen

Adecco Finland

Finland

Ohjelmistosuunnittelija Tietomekka Oy:lle Ouluun

Adecco Finland

Finland

Viestintäkoordinaattori-tiedottaja

Siskot ja Simot ry

Järvenpää

Kokoaikainen varastotyöntekijä BASF Oy:lle.

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 16.12.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haluatko päästä näyttämään ohjelmointiosaamistasi? Ohjelmoinnista innostuva junior kehittäjä, joka haet entry-level paikkaa softa-alalle - etsimme juuri sinua! Haemme junior kehittäjää työskentelemään LAMP-stackilla kehittäen autoalalle suunnattuja järjestelmiä. Tehtävä on alkuun määräaikainen 12kk, jonka jälkeen tavoitteena rekrytoitua asiakkaalle. Tässä tehtävässä asenne ratkaisee enemmän kuin täysi CV, joten jos autoala ja softakehitys kiinnostavat, ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Helsinki ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Kerava ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Nurmijärvi ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Sipoo ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Tuusula ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Vantaa ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Espoo määräaikainen Helsinki määräaikainen Kerava määräaikainen Nurmijärvi määräaikainen Sipoo määräaikainen Tuusula määräaikainen Vantaa määräaikainen Espoo ohjelmointi ja ohjelmistokehitys määräaikainen .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Academic Work Y-tunnus 27563516

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kokoaikainen Junior Sovelluskehittäjä kehittämään autoalan järjestelmiä (Vantaa), on ilmoitettu Academic Work -palvelussa 16.12.2016 ja sen on julkaissut Academic Work. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 18.01.2017. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 153 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus