Duunitori suosittelee
Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Test Engineer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija, Terveydenhuolto

Elisa Appelsiini

Helsinki

Järjestelmäspesialisti

Studentwork

Tampere

Banner Academic Work

Työpaikkakuvaus

Haluatko päästä näyttämään ohjelmointiosaamistasi? Ohjelmoinnista innostuva junior kehittäjä, joka haet entry-level paikkaa softa-alalle - etsimme juuri sinua! Haemme junior kehittäjää työskentelemään LAMP-stackilla kehittäen autoalalle suunnattuja järjestelmiä. Tehtävä on alkuun määräaikainen 12kk, jonka jälkeen tavoitteena rekrytoitua asiakkaalle. Tässä tehtävässä asenne ratkaisee enemmän kuin täysi CV, joten jos autoala ja softakehitys kiinnostavat, hae tehtävään vielä tänään!

Kuvaus


Academic Work etsii kokoaikaista Junior Sovelluskehittäjää Vantaalle!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina yrityksessä Alma Mediapartners.


Työtehtävät


Tässä tehtävässä kehität autoalalle suunnattuja toiminnanohjausjärjestelmiä ja verkkopalveluita, esim. autosoftaa. Tulet toimimaan pienessä 10 hengen tiimissä. Työssä kehität jo olemassa olevia sovelluksia ja verkkopalveluita, jotka on rakennettu LAMP-stackilla käyttäen kielenä PHP:ta. Työtehtävät sisältävät myös asiakkaiden tukeen ja neuvontaan liittyviä tehtäviä sekä ylläpitoa.

Tehtävä sopii sinulle jos taustajärjestelmien kehitys kiinnostaa, etkä epäröi toimia asiakasrajapinnassa. Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden laaja-alaiseen oppimiseen, sillä asiakkaan litteän organisaation ansiosta kaikki sovelluskehittäjät pääsevät tekemään kaikkea. Tehtävä on alkuun määräaikainen 12 kk, jonka jälkeen tavoitteena rekrytoitua asiakkaalle.

Asiakasyrityksemme toimii mielenkiintoisella auto-alalla ja tarjoaa ison talon edut, vaikka kehitys tapahtuukin pienessä tiimissä.


Etsimämme henkilö on


Etsimällämme henkilöllä on tehtävään soveltuva IT-koulutustausta ja hyvää perusosaamista ohjelmoinnista. Toivomme, että sinulla on intohimoa ohjelmointia kohtaan ja olet innoissasi mahdollisuudesta päästä tekemään sitä työksesi päivittäin. Menestyminen tehtävässä edellyttää myös valmiutta ja halukkuutta toimia asiakastuessa ratkaisten järjestelmiin liittyviä ongelmia. Eduksi katsomme aiemman kokemuksen PHP:sta ja LAMP-stackista. Jos kuitenkin olet esim. kova koodaamaan Javalla, tai muulla vastaavalla, niin opit työssä käytettävät tekniikat nopeasti.

Etsimällämme henkilöllä on:

* soveltuva koulutustausta (esim. IT-alalta)
* hyvää perusosaamista ohjelmoinnista
* hyvät kommunikaatiotaidot
* sujuva suomenkielen osaaminen

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaika

Kesto: 12kk, jonka jälkeen mahdollisuus rekrytoitua asiakasyritykseen

Paikka: Vantaa

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä:

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa "ladattavat tiedostot". Voit hakea työpaikkaa painamalla "Hae työpaikkaa!" työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel03@academicwork.fi

Infoa asiakkaasta


Alma Mediapartners Oy on ketterä ja kehittyvä verkkopalveluliiketoimintaan keskittynyt yritys. Tunnetummat brändimme ovat Autotalli.com ja Etuovi.com. Olemme osa Alma Media -konsernia. Toimittamiamme autokaupan sovelluksia on käytössä 300 autoliiketoimipisteessä Suomessa. Tulet työskentelemään näiden autoalan sovellusten parissa.Työnantaja: Academic Work Sijainti: Vantaa Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: Academic Work

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Vantaa

Yritystiedot

Toiminimi Academic Work Y-tunnus 2097653-7

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kokoaikainen Junior Sovelluskehittäjä kehittämään autoalan järjestelmiä (Vantaa), on ilmoitettu Academic Work -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Academic Work. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa , osoitteessa Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 146 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa