Duunitori suosittelee
Sisäinen IT-tukihenkilö, Citrus Solutions Oy

Studentwork

Helsinki

Ilmoitus jätetty 23.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Oletko aktiivinen ja innokas tekijä, jolla ei mene sormi suuhun ongelmien edessä? Onko sinulla jo jonkin verran kokemusta lähiverkkojen kytkemisestä tai IT-tuesta esimerkiksi opiskeluajoilta? Etsimme nyt kokoaikaista IT-infrasupportia kokoaikaiseen työsuhteeseen Helsinkiin rakennusalan edelläkävijä yritykseen. Mikäli olet käytännönläheinen ja oma-aloitteinen tyyppi, joka ei epäröi tarttua toimeen, älä aikaile, vaan laita hakemuksesi ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja tekninen tuki ja ylläpito Helsinki tekninen tuki ja ylläpito Sipoo tekninen tuki ja ylläpito Vantaa tekninen tuki ja ylläpito Espoo tekninen tuki Helsinki tekninen tuki Sipoo tekninen tuki Vantaa tekninen tuki Espoo tekninen tuki ja ylläpito tekninen tuki .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Academic Work Y-tunnus 27563516

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kokoaikainen IT-infrasupport Helsinkiin, on ilmoitettu Academic Work -palvelussa 23.09.2016 ja sen on julkaissut Academic Work. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 152 kappaletta.

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus