Duunitori suosittelee
Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Banner Academic Work

Työpaikkakuvaus

Haluatko työskennellä kansainvälisessä projektissa laajat kehittymismahdollisuudet tarjoavassa yrityksessä? Oletko diplomi-insinööri, jolla on jo kokemusta projekteista ja niiden läpiviennistä? Etsimme asiakasyrityksellemme määrätietoista ja tarkkaa tekijää mielenkiintoisen kehitysprojektin pariin! Mikäli kansainväliset tehtävät ovat sinun juttusi, älä epäröi, vaan laita hakemuksesi tulemaan jo tänään!

Kuvaus


Academic Work etsii kokoaikaista Customer Process Engineeriä Helsinkiin!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme.


Työtehtävät


Tässä tehtävässä työskentelet yrityksen varaosatiimissä ja osallistut asiakasprosessin kehittämiseen sekä paikallisesti että globaalisti. Tehtäviisi kuuluu muun muassa tarjouksien valmistelu ja myyntiehdotuksien tekeminen sekä tarjousmyyntitoiminta. Osallistut myynti- ja toimitusprosessien kehittämiseen sekä varastonhallintaan. Aluksi osallistut operatiiviseen toimintaan, mutta prosessit hallittuasi työsi painopiste siirtyy prosessien kehittämiseen, ohjeistusten laatimiseen sekä henkilöstön kouluttamiseen.

Työsi sisältää matkustelua, esimerkiksi Aasian suuntaan, ja tavoitteenasi on sovittaa Suomessa tuotettu prosessimalli paikalliseen kontekstiin. Työsi on itsenäistä, mutta saat tehtävääsi asiantuntevan tiimin tuen.

Työtehtäviisi kuuluu:

* asiakasprosessien kehittäminen paikallisesti ja globaalisti
* tarjouksien valmistelu ja myyntiehdotuksien tekeminen
* varastonhallinta
* matkustelu ja Suomessa tuotetun mallin sovittaminen paikalliseen kontekstiin

Tehtävä tarjoaa loistavan mahdollisuuden päästä kehittymään osana tunnettua ja kansainvälistä yritystä! Asiakasyrityksemme tarjoaa hyvälle tekijälle myös laajat kehittymismahdollisuudet tulevaisuudessa.


Etsimämme henkilö on


Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on tehtävään soveltuva teknillis-kaupallinen koulutustausta (esim. tuotantotalouden DI). Sinulla on jo jonkin verran kokemusta kehitysprojekteista, ja olet esimerkiksi kesätöissä tai harjoittelussa ollut itse vastuussa jostakin projektista. Sinulla on kansainvälistä kokemusta esimerkiksi vaihdon kautta. Ideaalihakijamme on oma-aloitteinen, määrätietoinen ja tarkka tekijä, jolla on kyky ajatella rationaalisesti. Olet suunnitelmallinen ja saat asiat vietyä loppuun. Kommunikoit sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksi.

Etsimällämme henkilöllä on:

* tehtävään soveltuva teknillis-kaupallinen korkeakoulutausta
* aikaisempaa kokemusta projekteista ja niiden läpiviennistä
* kansainvälistä kokemusta esimerkiksi vaihdon kautta
* oma-aloitteinen, määrätietoinen ja tarkka työote
* kyky ajatella rationaalisesti ja viedä suunnitelmat loppuun
* sujuva suomen ja englannin kielen taito

Eduksi katsomme kansainvälisen kokemuksen Aasiasta.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: marras - joulukuussa

Työmäärä: kokoaika, matkustelua mahdollisesti kerran kvartaalissa noin viikon verran

Kesto: 12kk

Paikka: Helsinki

Palkka: sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 10.10.2016

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa "ladattavat tiedostot". Voit hakea työpaikkaa painamalla "Hae työpaikkaa!" työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel01@academicwork.fi](mailto:hel01@academicwork.fi). Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme
https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Infoa asiakkaasta


Asiakasyrityksemme on sähkövoima- ja automaatioteknologiayhtymä, joka toimii myös kansainvälisesti. Yrityksen tarjoamat tuotteet, järjestelmät ja palvelut parantavat asiakkaiden kilpailukykyä ympäristömyönteisellä tavalla.Työnantaja: Academic Work Sijainti: Helsinki Hakemukset: https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/kokoaikainen-customer-process-engineer-suureen-ja-kansainvaliseen-yritykseen/14977143 Ilmoitus jätetty: 10.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: Academic Work

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Helsinki

Yritystiedot

Toiminimi Academic Work Y-tunnus 2097653-7

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kokoaikainen Customer Process Engineer suureen ja kansainväliseen yritykseen!, on ilmoitettu Academic Work -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Academic Work. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 113 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa