Duunitori suosittelee
Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Etsimme kahta Käytönsuunnittelijaharjoittelijaa Espooseen!

Academic Work

Espoo

Testiautomaatiotaitoisia testaajia

Qentinel QA

Espoo

Teräs- ja betonirakenteiden kokenut suunnittelija (Tampere, Vantaa tai Kuopio)

Destia

Tampere

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Embedded Linux Developers

Bittium Wireless Oy

Oulu

Banner Academic Work

Työpaikkakuvaus

Omaatko jo kokemusta itsenäisestä kirjanpidosta ja olet kiinnostunut monipuolisista taloushallinnon tehtävistä. Academic Work etsii kirjanpitäjää asiakasyritykseen Espooseen - voisiko tämä tehtävä olla etsimäsi seuraava uramahdollisuus? Hae heti, sillä aloitamme haastattelun heti sopivien henkilöiden löydyttyä!

Kuvaus


Academic Work etsii kokoaikaista kirjanpitäjää Espooseen!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina Fibox Oy:ssa.


Työtehtävät


Tässä tehtävässä tulet työskentelemään kirjanpidon tehtävien parissa, hoitaen päivittäiskirjanpitoa, osto-ja myyntireskontraa sekä yrityksen päivittäisiä pankkiasioita. Työskentelet osana ammattitaitoista kirjanpidon tiimiä.

Tämä tehtävä on hieno kehittymismahdollisuus kasvattaa ammattitaitoasi kirjanpidon tehtävien parissa sekä kartuttaa arvokasta työkokemusta kansainvälisessä yrityksessä.


Etsimämme henkilö on


Etsimällämme henkilöllä on soveltuva kaupallinen tutkinto (tradenomi/merkonomi) sekä omaat aikaisempaa työkokemusta itsenäisestä kirjanpidosta sekä kokemusta muista tehtävistä. Työskentelet sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi ja haluat kehittää itseäsi työnteon ohella. Tehtävässä menestyminen edellyttää rohkeaa, oma-aloitteista ja kehittymishaluista otetta työntekoon.

Etsimällämme henkilöllä on:

* Kaupallinen koulutustausta (tradenomi/merkonomi)
* Aikaisempaa työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä
* Sujuva suomen ja englannin kielitaito
* Rohkea, oma-aloitteinen ja kehittymishaluinen ote työntekoon

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: mahdollisimman pian

Kesto: 12kk, jatkosta mahdollista keskustella työsuhteen aikana

Työmäärä: kokoaikainen, toimistotyöajat liukumalla

Paikka: Espoo, Keilaniemi

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa "ladattavat tiedostot". Voit hakea työpaikkaa painamalla "Hae työpaikkaa!" työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel02@academicwork.fi

Infoa asiakkaasta


Fibox on suomalainen yksityisyritys, jolla on tytäryhtiöt kymmenessä maassa, neljä tuotantolaitosta ja lukuisia paikallisia jakelijoita jokaisella mantereella. Tarjoamme täyden arvoketjun tarkkuutta vaativien muovipuristeiden tuotesuunnittelusta komponenttien valmistukseen ja sähkökeskusten sekä kojeiden kokoamiseen. Maailmanlaajuisen toimitusketjumme alkulähteinä ovat uudenaikaiset kotelotehtaat Suomen pääkaupunkiseudulla ja Etelä-Korean Inchonissa. Fibox ylläpitää ja kehittää jatkuvasti laadunhallinta-järjestelmäänsä. Näin varmistamme asiakkaillemme luotettavan ja jatkuvan tuotteiden ja palvelujen saannin. Fiboxille laatu merkitsee tuotteiden laadukkuuden lisäksi kaikkien toimintojemme laadukkuutta tuotesuunnittelusta tuotantoon ja toimituksista tekniseen tukeen.Työnantaja: Academic Work Sijainti: Espoo Hakemukset: https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/kirjanpitaja-espooseen/14975474 Ilmoitus jätetty: 05.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: Academic Work

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Espoo

Yritystiedot

Toiminimi Academic Work Y-tunnus 2097653-7

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kirjanpitäjä Espooseen!, on ilmoitettu Academic Work -palvelussa 05.09.2016 ja sen on julkaissut Academic Work. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo , osoitteessa Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 119 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa