Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Kahvikaveri

00900 - Helsinki

Myyntipäällikkö / Account Manager, Digital Recruitment Marketing & Employer Branding

Duunitori

Hakaniemi (00530)

Sales Manager

RecRight

00101 - Helsinki

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Customer Service Department Manager

Sector Alarm

spain

Haemme vastaavaa työnjohtajaa Poriin

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 05.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haluatko työskennellä työnjohtajana rohkeassa ja innovatiivisessa rakennusalan yrityksessä? Löytyykö sinulta tahtotila kehittää rakennusalaa? Hae nyt Firalle vakituiseen työsuhteeseen!Kuvaus Academic Work etsii kokoaikaisia työnjohtajia Firalle Etelä-Suomeen!Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan Fira Oy:lle. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja työnjohtajat Helsinki työnjohtajat Sipoo työnjohtajat Vantaa työnjohtajat Espoo päällikkötason positiot Helsinki päällikkötason positiot Sipoo päällikkötason positiot Vantaa päällikkötason positiot Espoo rakennusala Helsinki rakennusala Sipoo rakennusala Vantaa rakennusala Espoo työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Helsinki työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Sipoo työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Vantaa työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Espoo rakennussuunnittelu Helsinki rakennussuunnittelu Sipoo rakennussuunnittelu Vantaa rakennussuunnittelu Espoo työnjohtajat päällikkötason positiot rakennusala työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus rakennussuunnittelu .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Academic Work Y-tunnus 27563516

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kehityshenkinen rakennusinsinööri? Fira rekrytoi vakituisia työnjohtajia pääkaupunkiseudulle!, on ilmoitettu Academic Work -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Academic Work. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 14.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 151 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus