Duunitori suosittelee
Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Aluepäällikkö

VV-Auto Group Oy

01530 - Vantaa

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Sähkösuunnittelija

Steris Finn-Aqua

Tuusula

Marketpäällikkö

Osuuskauppa Maakunta

89600 - Suomussalmi

Banner Academic Work

Työpaikkakuvaus

Haluatko työskennellä työnjohtajana rohkeassa ja innovatiivisessa rakennusalan yrityksessä? Löytyykö sinulta tahtotila kehittää rakennusalaa? Hae nyt Firalle vakituiseen työsuhteeseen!

Kuvaus


Academic Work etsii kokoaikaisia työnjohtajia Firalle Etelä-Suomeen!

Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan Fira Oy:lle. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen hel02@academicwork.fi

Työtehtävät


Tässä tehtävässä tulet toimimaan Firan mielenkiintoisissa työmaakohteissa Etelä-Suomen alueella. Työnjohtajan työtehtävässäsi huolehdit, että työmaalla kaikki sujuu suunnitelmien ja rakentamista koskevien säännösten, määräysten ja hyvän rakennustavan mukaisesti.

Tarjoamme haasteellisia ja vastuullisia työtehtäviä mielenkiintoisissa ja monipuolisissa rakennushankkeissa!


Etsimämme henkilö on


Etsimällämme henkilöillä on valmis rakennusalan tutkinto takataskussa ja työmaakokemusta. Olet jämäkkä, oma-aloitteinen ja joustava työntekijä, jolla on erinomaiset kommunikointitaidot, sekä sujuva suomen kielen taito. Olet innovatiivinen ja rohkea kyseenalaistaja, joka haluaa kehittää rakennusalaa.

Etsimällämme henkilöllä on:
* Tutkinto rakennusalta
* Työmaakokemusta
* Jämäkkä ja oma-aloitteinen työote
* Halua kehittää rakennusalaa

Lähetä hakemuksesi heti, sillä aloitamme haastattelut välittömästi soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian/ Sopimuksen mukaan

Työmäärä: Kokoaika

Kesto: Vakituinen

Paikka: Etelä-Suomi

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 5.10.2016

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa "ladattavat tiedostot". Rekisteröidyttyäsi sivuillemme voit hakea työpaikkaa painamalla "Hae työpaikkaa!" työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel02@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen id-numeron viestissäsi. Huomaathan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla. Huomaathan, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää! Suosittelemme siis laittamaan hakemuksesi paikkaan niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan, ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään sekä opiskelijoita, vastavalmistuneita että uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina tietyssä asiakastoimeksiannossa, tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.


Infoa asiakkaasta


Meillä Firalla monet asiat tehdään tarkoituksellisesti ja rohkeasti toisin, sillä vain muuttamalla perinteisiä toimintatapoja ja malleja voidaan luoda aidosti uudenlaista rakentamiskulttuuria. Oivalluksemme on yksinkertainen: ihminen on toimintamme lähtökohta. Ennakkoluulottomuus ja muutos voivat kukoistaa vain kulttuurissa, jossa ihmisiin luotetaan ja heitä kuunnellaan.

Mielestämme rakennusalan on aika uudistua muun yhteiskunnan mukana. Haluamme, että ihmiset rakentavat yhdessä fiksumpaa yhteiskuntaa. Me rakennamme asuntojen sijaan koteja ja toimistojen sijaan viihtyisiä työympäristöjä.

Fira-konserniin kuuluvat monipuolisia uudis-, korjaus- ja asuntorakentamisen hankkeita päätoteuttajana tekevä Fira Oy sekä putkiremontteihin erikoistunut Fira Palvelut Oy. Konsernin pääkonttori sijaitsee Vantaalla. Yritys kuuluu korkeimpaan AAA-luottoluokitukseen ja on Kauppalehden Menestyjä-yritys. Tutustu Firaan täällä: www.fira.fi.Työnantaja: Academic Work Sijainti: Helsinki Ilmoitus jätetty: 05.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: Academic Work

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Helsinki

Yritystiedot

Toiminimi Academic Work Y-tunnus 2097653-7

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kehityshenkinen rakennusinsinööri? Fira rekrytoi vakituisia työnjohtajia pääkaupunkiseudulle!, on ilmoitettu Academic Work -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Academic Work. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 145 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa